دسدت درست اقايي.دست اقا كامي هم درد نكنه كه اين همه زحمت مي كشه
K kami_mz Well-Known Member Mar 9, 2004 #22 من از طرف خودم حرف ميزنم. زحمتي نيست. تمام اين كارا به خاطر زبان پارسي و پارسي زبانان است.
P persian_cowboyx Member Mar 9, 2004 #24 بچه ها تكست باكس رديف كنند من فايل پارسي رو ميزارم و در فايل ها بعد از نصب باز هم آپديت هاي پارسي را بيرون ميديم
بچه ها تكست باكس رديف كنند من فايل پارسي رو ميزارم و در فايل ها بعد از نصب باز هم آپديت هاي پارسي را بيرون ميديم
K kami_mz Well-Known Member Mar 11, 2004 #26 مثل اينكه اينجا باز مشكل ديتابيس پيدا كرده. ما روي نسخه سه( RC4 ) كار مي كنيم.
sambol Active Member Jun 4, 2004 #29 بابا بازم اون حرف خودم شدبچه ها تو هر پروژه اي دسته جمعي كار كردن اون پروژه اخرش به هيچ جا نرسيده من تا حالا شاهد چند نمونه بودم ولي هر كي تكي كار كرده چند روزه يه چيز توپ داده بيرون
بابا بازم اون حرف خودم شدبچه ها تو هر پروژه اي دسته جمعي كار كردن اون پروژه اخرش به هيچ جا نرسيده من تا حالا شاهد چند نمونه بودم ولي هر كي تكي كار كرده چند روزه يه چيز توپ داده بيرون
A amiri27 Member Jun 4, 2004 #31 آقا من برات فايل تاريخش رو فرستادم نگاه كن بهم جوابش رو بده! ممنون اميري
sambol Active Member Jun 4, 2004 #32 اكسپلوره جان من از فارسي سازي اين برنماه توسط گروه شما خبر دارم ولي فكر نكنم شما به صورت مجاني اين رو در اختيار ما قرار بدي مسپله مهم هم همينه
اكسپلوره جان من از فارسي سازي اين برنماه توسط گروه شما خبر دارم ولي فكر نكنم شما به صورت مجاني اين رو در اختيار ما قرار بدي مسپله مهم هم همينه