vb6; نمایش آیکون برنامه پیش از باز شدن صفحه اصلی؟؟؟

با عرض سلام...
سوالی دارم و امیدوارم کمکم کنید;
برنامه ای در vb6 نوشتم و می خوام پیش از بالا اومدن برنامه، ابتدا به مدت چند ثانیه آیکون یا تصویر خاصی نمایش داده بشه و اطلاعات مختصری رو به کاربر ارائه بدم سپس صفحه اصلی در اختیار کاربر قرار بگیره( عین CAD که پیش از باز شدنش، آیکون CAD نشون داده میشه).اگه راه حلی پیشنهاد بدید، ممنون میشم.
با تشکر...

the_king

مدیرکل انجمن
با عرض سلام...
سوالی دارم و امیدوارم کمکم کنید;
برنامه ای در vb6 نوشتم و می خوام پیش از بالا اومدن برنامه، ابتدا به مدت چند ثانیه آیکون یا تصویر خاصی نمایش داده بشه و اطلاعات مختصری رو به کاربر ارائه بدم سپس صفحه اصلی در اختیار کاربر قرار بگیره( عین CAD که پیش از باز شدنش، آیکون CAD نشون داده میشه).اگه راه حلی پیشنهاد بدید، ممنون میشم.
با تشکر...

گمان می کنم منظورتان از آیکون، پنجره های Splash باشد.
یک نمونه اش را ضمیمه این پست کردم.

پیوست ها

• Splash Form.zip
    28.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:
سلام the_king عزیز...
ممنون از پاسخهای خوبتون...
اما نتونستم بفهمم چطور باید از این فرمها و مدولی که فرستادید در بین سایر فرمها و مدولهای پروژه ام(که 7 فرم و 3 مدول دیگه داره) استفاده کنم. دو فرم و یک مدول با همین کدها و خصوصیات در پروژه ساختم ولی جواب نداد.
لطفا کمکم کنید...

the_king

مدیرکل انجمن
ابتدا یک فرم برای پنجره Splash ایجاد کنید، مثلا Form2
وجود یک Timer با نام Timer1 در درون فرم Splash که مقدار Interval آن روی عددی همانند 4000 تنظیم شده
الزامی است.
درون کد فرم Splash کدی را اضافه خواهید کرد که با اتمام زمان Timer1 فرم اصلی برنامه را نمایش دهد
(YourMainForm نام فرم اصلی برنامه شما خواهد بود مثلا Form1) :
کد:
Private Sub Timer1_Timer()
    Timer1.Enabled = False
    [B]YourMainForm[/B].Show
    Unload Me
End Sub

اکنون در منوی Project گزینه ...Project Properties را انتخاب نمایید و مقدار Startup Object را به نام فرم Splash
(مثلا Form2) تغییر دهید، تا در هنگام اجرای برنامه، ابتدا فرم Splash باز شود.
مراحل بالا برای نمایش پنجره Splash و سپس برنامه اصلی کفایت می کند.

در صورت تمایل BorderStyle فرم Splash را روی None قرار داده و تصویری را در مشخصه Picture اش درج کنید
که نواحی خارجی آن Magenta (صورتی) باشد تا بصورت شفاف نمایش داده شود.
با اضافه کردن ماژول ModuleRegion به پروژه (منوی Project - > Add Module) می توانید حاشیه فرم را از شکل
مستطیل خارج کنید. برای انجام اینکار کد زیر را در رخداد Load شدن فرم Splash درج نمایید :
کد:
Private Sub Form_Load()
    SetRegion Me
End Sub

جدیدترین ارسال ها

بالا