usb

rasulhajian

Member
با سلام
دوستان عزيز من يك مشكل عجيب و غريب با كامپيوترم پيدا كردم
راستش ويندوز كامپيوترم رو عوض كردم (خوشحال از اين كه ديگه گير نميكنه:D) ولي بعد از نصب و نصب سي دي هاي درايو حالا ديگه usb هام كار نميكنه ( هيچكدوم كار نميكنه؟!!!)
نمي دونم علت سخت افزاري هست يا چيز ديگه ( داخل كامپيوتر نشون ميده كه usbها نصب هست (درايورها نصب هست))
در ضمن چراغ flash memory و يا كارت ريدرم روشن ميشه ولي روي كامپيوترم بالا نمي آيد
اگه ممكنه راهنمايي كنيد
اميد فقط همين جاست:cry::sad:

javadshahvand

New Member
با سلام
دوستان عزيز من يك مشكل عجيب و غريب با كامپيوترم پيدا كردم
راستش ويندوز كامپيوترم رو عوض كردم (خوشحال از اين كه ديگه گير نميكنه:D) ولي بعد از نصب و نصب سي دي هاي درايو حالا ديگه usb هام كار نميكنه ( هيچكدوم كار نميكنه؟!!!)
نمي دونم علت سخت افزاري هست يا چيز ديگه ( داخل كامپيوتر نشون ميده كه usbها نصب هست (درايورها نصب هست))
در ضمن چراغ flash memory و يا كارت ريدرم روشن ميشه ولي روي كامپيوترم بالا نمي آيد
اگه ممكنه راهنمايي كنيد
اميد فقط همين جاست:cry::sad:

ویندوز xp سرویس پک 2 خودش usb رو میشناسه کابل flash memory شما ایراد داره

rasulhajian

Member
ویندوز xp سرویس پک 2 خودش usb رو میشناسه کابل flash memory شما ایراد داره

دوست عزیز واقعیتش اینه که وقتی دکمه اسپیکرم داخل بود (به قولی آن بود) پریز اون رو به برق زدم و فکر کنم اتصال بدنه داد و در آن لحظه پاورم از کار افتاد و بعد از عوض کردن پاور و نصب ویندوز جدید usb هام کار نمیکنه چه باید بکنم آیا مادر بوردم صدمه دیده ( کامپیوترم خیلی عالی کار می کنه) آیا میشه یه جوری usbها را به کار انداخت یا یک usb دیگر به آن وصل کرد

خلاصه خودتون یه جوری راهنمایی کنید دیگه مغزم کار نمی کنه:shock::razz:

javadshahvand

New Member
دوست عزیز واقعیتش اینه که وقتی دکمه اسپیکرم داخل بود (به قولی آن بود) پریز اون رو به برق زدم و فکر کنم اتصال بدنه داد و در آن لحظه پاورم از کار افتاد و بعد از عوض کردن پاور و نصب ویندوز جدید usb هام کار نمیکنه چه باید بکنم آیا مادر بوردم صدمه دیده ( کامپیوترم خیلی عالی کار می کنه) آیا میشه یه جوری usbها را به کار انداخت یا یک usb دیگر به آن وصل کرد

خلاصه خودتون یه جوری راهنمایی کنید دیگه مغزم کار نمی کنه:shock::razz:

راحترین کار نصب کارتusb می باشد قیمت هم 7-8 هست

جدیدترین ارسال ها

بالا