Usb Mass Storage

alireza-metal

Active Member
اين نرم افزاريه كه درايو مجازي ميسازه و براي web cam و flash به كار ميره و يك سي دي داره كه بايد شناخته بشه و ميتوني استفاده كني
بازم سوالي هست در خدمتيم

Salar

Active Member
اگه سی دی داشت دیگه اینجا نمیومدم نمیپرسیدم! حتمآ نداره که مزاحم اوقات شریفتون شدم.

amirhomayoun

Active Member
اصلا من يه چيز رو نفهميدم . عليرضا ميگه اين نرم افزاريه كه درايو مجازي ميسازه . در حالي كه به نظر من اين جوري مياد كه شما يه حافظه فلش رو وصل كردين به سيستم و حالا اون نشناختتش! خب مارك اين حافظه فلش (يا هر چيز ديگه ) چيه ؟ حتما سايتي چيزي داره ديگه . اگه اسم و رسمش رو لطف كنين ميشه گشت driver ش رو پيدا كرد . در ضمن آقا سالار گل اگه همون اول همه مشخصات رو ميدادي كار به cd و cd كشي! نميفتاد كه ناراحت بشي بزني تو ذوقمون! )-:

اين لينك دانلود غير مستقيم يه درايور براي usb mass storage است . ببين به كارت مياد يا نه!

http://www.opendrivers.com/freedownload/217005/Vivitar-Vivicam-10B-USB-Mass-Storage.html

البته اين ماله دوربينه!‌ (الان كه دانلود كردمش فهميدم! )

Salar

Active Member
من وقتي ipod رو وصل میکنم این Usb Mass Storage میاد بالا!

برای اون چی دارین؟ ;)+

alireza-metal

Active Member
خب امير همايون جان منم همينو گفتم ديگه

اين device موقعي مياد كه يك سخت افزار جديد كه به usb هم اتصال پيدا ميكنه بوسيله سيستم شناخته ميشود و حتما بايد سي دي اون سخت افزار كه همراهش هست نصب گردد تا آماده بهره برداري گرددو بعدش هم كار تمام ميشه

در ضمن براي ipod هم همينه-- شما بايد حتما سي دي شو نصب كنيد تا بتونيد اطلاعات را export يا import كنيد-

جدیدترین ارسال ها

بالا