trojan

yafatemeh

Member
سلام
آقا من هک و مک بیل می رم ... ولی یکی از دوست هایم از این کارها خوشش می آید...از من سوال پرسید من گفتم جوابش را برایت گیر می آورم...
گفت یک trojan...اگه اشتباه نکنم...می خواهد که وقتی یک کامپیوتر را هک کرد این ویرس را روی ان قرار دهد...حالا از کجا گیر بیاورد؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا يعني چي؟ يعني يك ويروس تورجان ميخواين؟!

مجيد

saman_sweden

Active Member
yafatemeh گفت:
سلام
آقا من هک و مک بیل می رم ... ولی یکی از دوست هایم از این کارها خوشش می آید...از من سوال پرسید من گفتم جوابش را برایت گیر می آورم...
گفت یک trojan...اگه اشتباه نکنم...می خواهد که وقتی یک کامپیوتر را هک کرد این ویرس را روی ان قرار دهد...حالا از کجا گیر بیاورد؟

سلام آدرس ایمیل تو اینجا بگذار من چند تا برات بفرستم ولی من مسئو لیت نمی پذیرم راستی تو چه موردی میهواهی ایمیل و مسنجر وورد برنامه باید مشحص کنید در ضمن چند روز پیش یکی از دوستان بنام ???یک صفحه HTML اینجا تو سایت مجید جان گذاشته بود که من کدش را درآورده اینجا گذاشته ام اطفا اسم ??? را نیرسید در ضمن من اون کد را دستکاری و ادیت کامل کرده ام که کسی استفاده کنه آسیبی بهش نرسه اون HTML خوذش یک ترویان کامل هست و ميتوانید از Google خودتان جستجو کنید و برای اینکه عریضه خالی نباشه این ین سایتی است پر از ویروس واز این فبیل

آدرس حذف شد

در ضمن من در صورتی پاسح ایمیل شما را می دهم که آدرس ایمیل و آدرس سایت شما مشحص باشد که بعذ از کنترل کامل جواب می دهم واقعیت دوست ندارم ایتنتر پول سراغ منو بگیره من طبق قوانین کشوری با شما برجورد میکنم و اميدوارم این قوانین اینترنت و کامپیوتر در ایران عزیزمان هم قابل اجرا بشه

totia1

Member
saman جان اگر از من مي پرسي با طناب هيچ كس توي چاه نرو مخصوصا اگر توي ايران باشه
البته اگر جسارت نيست :wink:

saman_sweden

Active Member
totia1 گفت:
saman جان اگر از من مي پرسي با طناب هيچ كس توي چاه نرو مخصوصا اگر توي ايران باشه
البته اگر جسارت نيست :wink:

totial عزیز ممنونم از لطف شما

اما آقای yafateme چرا دوست شما خودش مستقیم این موضوع را درخواست نکرده و ببخشید جسارت شد

yafatemeh

Member
:) سلام
آقا از همه ي شما ممنونم....من كه اولش گفتم كه تواين قضايا بيل ميرم(يعني بلد نيستم)
ولي حالا تقريبا چيزهايي ازش فهميدم.... :D
باشه آقا ما خودمون دوستمان را رديف مي كنيم.... :lol:
:wink: چيز ديگر اينكه نمي خواهم خداي نكرده به خاطر يه رودر بايستي با يك دوست دوستان خوب و مهربان خودم را در اين سايت از دست بدهم... :cry:
اين سوال را بگذاريد همين جا ولش كنيم... :roll:
باز هم خيلي ممنون از همتون :eek:

golden

Member
بي خيال

سلام

آقا هر جور ويروس و Trojan كه خواستي ما در خدمتيم و از اينترپل يا ICT ايران هم نمي‌ترسم.

هر چي كه لازم داشتي بي رودربايستي بگو.
موفق باشي.

ironyman2003

New Member
Re: بي خيال

سلام

قربونت Golden جان.

اينتر پل و ICT كيلو چنده.
يه چند تا هم واسه ما بفرست. :wink: :lol: 8O

خير ببيني انشاالله :p

barobachs

New Member
ساب سون

من اين ساب سون جديدرو رفتم دانلود كردم(لجند!!). حالا فقط System info و يكي دو تا ديگه از چيزاي چرتش كار ميكنه ولي پسورد و ايناش رو xp كار نميكنه خواستم ببينم مشكل از منه يا mobman!! .
ضمنا اگه يه تروجان تحت XP ميشناسيد معرفي كنيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا