Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c

narenj

Member
متاسفانه کامپيوتر من داراي يک تروجان ميباشد که مشکلات زيادي را براي من به وجود آورده است.
اين مشکلات عبارت اند از:
1) تغيير عکس Desktop
2) تغيير صفحه HomePage در برنامه Internet Explorer
3) ايجاد فايل se.dll در فولدر Temp ( هر کاري کردم نتوانستم اين فايل را حذف کنم )
4) ايجاد يک Key در قسمت رجيستري در بخش Run:
rundll32 D:\DOCUME~1\Narenj\LOCALS~1\Temp\se.dll,DllInstall
( هر بار که اين Key را حذف ميکنم، مجدادا به طور خودکار ساخته ميشود )
5) ايجاد يک فولدر در قسمت رجيستري در اين قسمت:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SearchAssistant Uninstall]
UninstallString: regsvr32 /s /u D:\WINDOWS\System32\pccg.dll
6) ايجاد فايلهاي: pccg.dll, intel32.exe, wp.bmp در فولدر d:\windows\system32

در صفحه Desktop يک پيغام داده که براي شما اين عکس را قرار ميدهم.
همچنين صفحه اي که به عنوان صفحه Home Page در برنامه Internet Explorer نشان داده ميشود را نيز براي شما قرار ميدهم.

لطفا منو راهنمايي کنيد که چه جوري اين Trojan را از بين ببرم

با تشکر فراوان

پیوست ها

• SecurityWarning.jpg
    SecurityWarning.jpg
    66.2 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • IE_HomePage.JPG
    IE_HomePage.JPG
    189.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
متاسفانه یکی‌ از بدترین مدل های Spyware و ترجان هستش که دچار شدین و اگر شما بخواین که Antivirus مانند norton یا چیز های دیگر را نصب کنی‌ یا Spyware remover نصب کنین قبل از اینکه سیستم بالا بیاد Disable میشود و تنها سیستم و Antivirus که می‌تونه اینجا به شما کمک کنه Kaspersky هستش که میتونین از این لینک اونو دریافت کنید پس از دریافت حتما در Safemode ویندوز اونو نصب کنید و سیستم را Restart کرده و سپس در همان Safemode سیستم را چک کنید مطمئن باشید که مشکل شما حل خواهد شد !

narenj

Member
فعلا دارم نورتون را دانلود ميكنم. ببينم درست ميشه يا نه. خبرشو حتما اينجا خواهم نوشت.

با تشكر

Parham

Well-Known Member
پیشنهاد می‌کنم که این کار رو نکن چون Norton قدرت پاک کردن و اصلاح این مشکل رو نداره تنها چیزی که می‌تونه کمکت کنه Kaspersky هستش

narenj

Member
حالا نورتون را دانلود ميكنم. اگر جواب نداد Kaspersky هم دانلود ميكنم

چون من تمامي Keyهايي كه در رجيستري ساخته شده را حذف كردم و تمامي مشكلاتي كه در بالا گفته بودم درست شد. فقط ميخوام براي اينكه كاملا خيالم راحت بشه با آنتي ويروس تموم كامپيوترم رو چك كنم.

ممنون از اينكه به فكر ما هستيد.
با تشكر

Sunboy454

Active Member
آنتی ویروس چرا ؟
--------------------------
این برنامه رو بگیر تا مشکلت حل بشه :Webroot Spyware Sweeper

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز تمامی‌ سیستم های Anti Spyware و Antivirus و Anti hack که وجود دارن بد از لود شدن سیستم ویندوز و فایل های اصلی‌ اجرا میشوند و تنها سیستم Kaspersky و NOD32 هستش که قبل از همه اینها لود می‌شه و از بالا امدن سیستم Trojan یا Spyware جلوگیری می‌کند ... بیخود نیست که 3 سال بهترین سیستم برای محافظت از شبکه و کامپیوتر های شخصی‌ بوده ...

Parham

Well-Known Member
درست اما به هر حال بعضی‌ از سیستم هائی‌ که با اونها ویروس یا Trojan یا ... درست می‌کنن از این ها هم عبور می‌کند ... به حال امیدوارم که مشکل دوست عزیز به سلامتی‌ حل شه و نیازی به فرمت کردن یا نصب مجدد ویندوز نداشته باشد ...

narenj

Member
پرهام جان، ممنونم كه به فكر ما هستي. خدا را شكر مشكل اين تروجان حل شد. از راهنماييت ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا