trojan removerنداريد؟كمك!

mona_teh

New Member
كامپيوترم از اينترنت ويروسtrojan گرفته.وقتيconnect ميشم بعدش بايد restartكنم .يا از توي game خارج ميشه .البته قبلا trojan remover5.0.6را دانلود كرده بودم ولي مدت دار بوده( 30روز)و الان ديگه قابل استفاده نيست.ميخواستم ازتون خواهش كنم
ادرسي را به من معرفي كنيد تا برنامه اي مشابه را كه قابايت از بين بردن trojan ها را داشته باشه دانلودكنم. ممنون از كمك شما. :cry:

سلام

سلام دوست عزيز
با اينكه درست توضيح درباره آن ويروس و اينكه چه جوري گرفتارش شديد نداديد ولي من اميدوارم كه اين برنامه كه نامش BPS SPYAWARE است مشكلتون را حل كنه. به نظر من اين برنامه در نوع خودش بي نظير است. اگه در حين كار باهاش مشكل داشتيد من بازم در خدمتم. يك خورده اي كار باهاش سخت هست ولي در تمامي مراحل Help ميده. اين جا يك شركتي خيلي ادعاش مي شد از نظر امنيت سيستم هاش كه من با همين برنامه حالش را گرفتم.
اينم لينكش:

http://download.com.com/redir?pid=1...now&lop=link&destUrl=/3001-2144-10187262.html
اينم كراكش:
کد:
NAME:crack
E.mail:[email protected]
Serial:21GROS5GBOA0M5M

موفق باشيد
Mohammad

mona_teh

New Member
Re: سلام

ممنون از كمك شما ولي اين مشكلمو حل نكرد.منtrojan removerميخوام.

شايد اين

سلام دوست عزيز
از اينكه مشكل شما حل نشد خيلي ناراحت هستم. من براي از بين بردن اين Trojan horses دو برنامه به شما معرفي مي كنم. ولي به خاطر داشته باشيد كه اولين برنامه اي كه من به شما معرفي كردم يكي از تاپ ترين برنامه هاي موجود است و كراكش هم گيرنمي آيد پس اون را در جايي مطمئن نگه داري كنيد.
معرفي برنامه ها:
برنامه اول: Trojan Remover v4.7.4
بوسيله اين برنامه شما مي توانيد كامپيوتر خود را اسكن كرده و براي هميشه از شر Trojan horses راحت شويد. اين برنامه تغيرات ناشي از حمله Trojan horses بر Registry را Fix خواهد كرد.
http://www.pcworld.com/downloads/file_download/0,fid,8171,fileidx,1,00.asp

كركش:
کد:
Name: FAN[FWX]
s/n: 20CAW012GK210G2
كه پيشنهاد مي كنم از اين برنامه اول استفاده كنيد/ چون قوي عمل كرده. اگر هم كركش عمل نكرد دوباره بفرمائيد تا من بهتون بدم.

برنامه دوم: Trojan Remover 6.0.3
كه با هاش كار نكردم ولي شنيدم خوبه و Update هم مي شه. فكر كنم اون اولي هم مي شد.
به هر حال انتخاب با خود شما است. درضمن كراكش هم خواستيد بعدا مي دهم چون برنامش جديده كركش طول مي كشه.
موفق باشيد
Mohammad

mona_teh

New Member
Re: شرمنده

mohammadram گفت:
سلام دوست عزيز
يادم رفت لينك برنامه دومي را بدهم.
اينم لينك Trojan Remover 6.0.3:
http://www.simplysup.com/download/trjsetup.exe
موفق باشيد
Mohammad
سلام دوست عزيز خيلي از كمك شما ممنونم.من اين برنامه را دانلود كردم وقتي با اين برنامه
اسكن ميكنم هيچ تروجاني پيدا نميكنه ولي با pc-cillin ميگه اين ويروسها را دارد.
TROJ_CHOKE.A
TROJ_CAINABEL151
به نظر شما چي كار كنم؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

pc cillin رو update كنيد شايد خود پي سي سيلين پاكش كنه

مجيد

mona_teh

New Member
Re: شايد اين

mohammadram گفت:
سلام دوست عزيز
از اينكه مشكل شما حل نشد خيلي ناراحت هستم. من براي از بين بردن اين Trojan horses دو برنامه به شما معرفي مي كنم. ولي به خاطر داشته باشيد كه اولين برنامه اي كه من به شما معرفي كردم يكي از تاپ ترين برنامه هاي موجود است و كراكش هم گيرنمي آيد پس اون را در جايي مطمئن نگه داري كنيد.
معرفي برنامه ها:
برنامه اول: Trojan Remover v4.7.4
بوسيله اين برنامه شما مي توانيد كامپيوتر خود را اسكن كرده و براي هميشه از شر Trojan horses راحت شويد. اين برنامه تغيرات ناشي از حمله Trojan horses بر Registry را Fix خواهد كرد.
http://www.pcworld.com/downloads/file_download/0,fid,8171,fileidx,1,00.asp

كركش:
کد:
Name: FAN[FWX]
s/n: 20CAW012GK210G2

سلام.اين برنامه كه كركشو داديد من نميدونم چه جوري بايد از اين كرك استفاده كنم.
uname,organization,registration key ميخواد.
سريال نامبرش كه غير فعاله.من بلد نيستم چي كار بايد بكنم.

سلام

سلام دوست عزيز
ناراحت اين مورد نباشيد. اگر وقتي صفحه اي باز مي شود و مي گويد Enter registerkey و در آن قسمت مقدار SerialNum كه به قول شما غير فعال است ثابت است/ اصلا جاي ناراحتي ندارد. فقط من نياز به مقدار آن SerialNum دارم تا به شما Registration Key را بدهم.
راستش اول من تعجب كردم كه شما گفتيد برنامه ها مشكل شما را حل نكردند. چون با Update كردن اين برنامه ( Trojan Remover v4.7.4) ديگه جايي براي جولان دادن Trojan ها نيست.
موفق باشيد
Mohammad

mona_teh

New Member
Re: سلام

mohammadram گفت:
سلام دوست عزيز
ناراحت اين مورد نباشيد. اگر وقتي صفحه اي باز مي شود و مي گويد Enter registerkey و در آن قسمت مقدار SerialNum كه به قول شما غير فعال است ثابت است/ اصلا جاي ناراحتي ندارد. فقط من نياز به مقدار آن SerialNum دارم تا به شما Registration Key را بدهم.
راستش اول من تعجب كردم كه شما گفتيد برنامه ها مشكل شما را حل نكردند. چون با Update كردن اين برنامه ( Trojan Remover v4.7.4) ديگه جايي براي جولان دادن Trojan ها نيست.
موفق باشيد
Mohammad

سلام.سريال نامبر=82751742
ممنون.

سلام

اينم از Registration Key
کد:
SerialNum: 82751742
Registration Key: 6507300083749
موفق باشيد
Mohammad

خواهش

سلام دوست عزيز
خواهش دارم/ فقط اميدوارم مشكلتون حل شده باشه...
موفق باشيد
Mohammad

جدیدترین ارسال ها

بالا