Track Motion

با سلام دوستان گله گلاب
آقا كسي ميتونه اين Track Motion رو به ما ياد بده مرديم زنده شديم اينو ياد نگرفيتم
مثلا ماشيني از خيابان رد ميشه بخواي محتواي داخله پلاك رو عوض كني شنيدم بايد از اين قابليت استفاده كني
ممنون ميشم از دوستان تو همين تايپيك به صورت ويديو يا نوشتاري يا تله پاتي به ياد بدن :)
منتظرم :)
باتشكر فراوووون:rose::paint:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
برای کاری که مد نظر شماست باید آموزش های موکا رو ببینی که حتی بدون نیاز به افتر هم میتونی از کلیپت اکسپورت بگیری

با خود افتر هم میشه

ماشالله همه فقط ميگن
ديگه نميگن بايد از كجا گير اورد
كوووووووووو پس ؟
video-effects كه ميگه اين آموزش رو ببين ، ماهم كه نفهميديم چي رو ميگه
Soheil_2034 اينم كه ميگه اموزشهاي موكا رو ببين كه نميدونم اصلا چي هست ، اخه بايد از كجا گير اورد
جونه من قشنگ تر توضيح بدين

اقا ي چيزايي دستگيرم شد ولي
به دلم ننشست
يعني اونچيزي نبود كه فكرشو ميكردم يه چيزه ديگه بود

اقايي خيلي اقايي مشكل حل شد ياد گرفتم
ولي وقتي داره مثلا لوگو رو در حين حركت دوربين نمايش ميده ، چطوري ميشه اشيا خارجي كه داره از جلوي اون لوگو رد ميشه رو همسان سازي كرد كه تابلو نشه

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ولي وقتي داره مثلا لوگو رو در حين حركت دوربين نمايش ميده ، چطوري ميشه اشيا خارجي كه داره از جلوي اون لوگو رد ميشه رو همسان سازي كرد كه تابلو نشه
اونا رو ماسک میکنی . بعد ماسک رو معکوس ( inverse ) می کنی .

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
، چطوري ميشه اشيا خارجي كه داره از جلوي اون لوگو رد ميشه رو همسان سازي كرد كه تابلو نشه

سلام دوست عزیز برای اشیا از موکا هم میتونی استفاده کنی شما برو تو این سایت

http://www.imagineersystems.com/products/mochapro

و آموزشهاش رو ببین نه تنها اون موضوع بلکه دیدتون هم به کل راجع به تراکینگ عوض میشه

آخرین ویرایش:
اقا حقيقتش تراكينيك تو موكا رو ياد گرفتيم ولي متاسفانه تو افتر ياد نگرفتم
طريقه ي تراكينيك تو افتر هم ياد بدين؟
اخه تو موكا درست كني بعدش كپي كني از اون طرف بياري تو افتر از فيلمه خامي كه روش ميخاي كار كني ctrl+d رو بزني بعدش كه دوتا شد اونوقت ctrl+v رو بزني بعدش يه كامپيوزيت از اون چيزي كه شد درست كني بري تواون كامپيوزيت بعدش اونو حذف كني ولوگوتو تواون بياري وبعدش اوووووه كو حالا ، ctrl+alt+f رو بزني و مود كامپيوزيت رو هم overlay كني وحالا اون موقعه هست كه اگه همرو درست انجام بدي كارت راه ميوفته كه من همين ديشب چند بار امتحان كردم جواب گرفتم
تو افتر ، تراكينگ اموزشي سراغ دارين عزيزان؟
البته قبلش از از شماها تشكر ميكنم بابت همين موكا تو تراكينگ

اقا حقيقتش تراكينيك تو موكا رو ياد گرفتيم ولي متاسفانه تو افتر ياد نگرفتم
طريقه ي تراكينيك تو افتر هم ياد بدين؟
اخه تو موكا درست كني بعدش كپي كني از اون طرف بياري تو افتر از فيلمه خامي كه روش ميخاي كار كني ctrl+d رو بزني بعدش كه دوتا شد اونوقت ctrl+v رو بزني بعدش يه كامپيوزيت از اون چيزي كه شد درست كني بري تواون كامپيوزيت بعدش اونو حذف كني ولوگوتو تواون بياري وبعدش اوووووه كو حالا ، ctrl+alt+f رو بزني و مود كامپيوزيت رو هم overlay كني وحالا اون موقعه هست كه اگه همرو درست انجام بدي كارت راه ميوفته كه من همين ديشب چند بار امتحان كردم جواب گرفتم
تو افتر ، تراكينگ اموزشي سراغ دارين عزيزان؟
البته قبلش از از شماها تشكر ميكنم بابت همين موكا تو تراكينگ

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزی تراکینگ تو افتر ساده تر و مقدماتی تر هست البته تا قبل از اومدن نسخه cs6 چون تو این نسخه 3d camera tracker اومده که خیلی خیلی خوب عمل میکنه و اندرو هم تو دو تا آموزش آخریش باهاش کار کرده

اما تو خود افتر اگه میخوای تراکینگ 2 بعدی کنی کار سختی نیست

شما باید یه نقطه که کنتراستش تو کل کار حفظ بشه و ثابت باشه رو انتخاب کنی مثلا اگه یه دایره تو شاتت داری که می خوای حرکتش رو ترک کنی باید اون علامت + رو بزاری وسط دایره مربع اول رو به شعاع دایره تنظیم کن که کل دایره رو بگیره و مربع دوم رو یه کم باز تر بزار به این دلیل که اگه طی یک فریم حرکت دایره بیش از حد انتظار جابجا بشه نرم افزار گیچ نشه در واقه شما باید محدوده حرکت دایره تو شاتت رو به کمک این مربع ها به نرم افزار بفهمونی

یه نکته دیگه هم هست گاها تو یه سری از شات ها باید مود ترکینگ رو بزاری رو RGB تا نتیجه بگیری (بیشتر این کار برای زمانی هست که شما خودت یه عنصری رو به کار اضافه کردی بعد اومدی پری کاپش کردی حالا میخوای اونو ترک کنی (گاها چنین تکنیکی لازم میشه ) بیشتر تو موشن گرافیک استفاده میشه)

دوست عزی تراکینگ تو افتر ساده تر و مقدماتی تر هست البته تا قبل از اومدن نسخه cs6 چون تو این نسخه 3d camera tracker اومده که خیلی خیلی خوب عمل میکنه و اندرو هم تو دو تا آموزش آخریش باهاش کار کرده

اما تو خود افتر اگه میخوای تراکینگ 2 بعدی کنی کار سختی نیست

شما باید یه نقطه که کنتراستش تو کل کار حفظ بشه و ثابت باشه رو انتخاب کنی مثلا اگه یه دایره تو شاتت داری که می خوای حرکتش رو ترک کنی باید اون علامت + رو بزاری وسط دایره مربع اول رو به شعاع دایره تنظیم کن که کل دایره رو بگیره و مربع دوم رو یه کم باز تر بزار به این دلیل که اگه طی یک فریم حرکت دایره بیش از حد انتظار جابجا بشه نرم افزار گیچ نشه در واقه شما باید محدوده حرکت دایره تو شاتت رو به کمک این مربع ها به نرم افزار بفهمونی

یه نکته دیگه هم هست گاها تو یه سری از شات ها باید مود ترکینگ رو بزاری رو RGB تا نتیجه بگیری (بیشتر این کار برای زمانی هست که شما خودت یه عنصری رو به کار اضافه کردی بعد اومدی پری کاپش کردی حالا میخوای اونو ترک کنی (گاها چنین تکنیکی لازم میشه ) بیشتر تو موشن گرافیک استفاده میشه)
ممنونم ازت سهيل جان ولي چون نياز دارم دوس داشتم تراكينيگ رو تو افتر سريع انجامش بدم ديگه نرم سراغ موكا وغيره
درسته تو موكا كارت بهتر ودقيقتر درمياد ولي ديدم چون بيشتر با افتر كار ميكنم از موكا هم زياد سر در نمياريم گفتم اين كارو با افتر انجامش بديم هم سريعتره همم كه خوب كارت زودتر رديف ميشه
از اون طرف آقا سهيل موكايي كه من دانلود كردم اصلا جالب نبود خيلي بهم ريخته گي داشت تو خود نرم افزار .
يه عكس ميزارم ببين چجوريهuntitled.JPG
تو قسمت سمت چپ نرم افزار رو ميگم
نميدونم نسخه هاي پيشفرته ترش درست هست يا نه
متوجه حرفاتون شدم ، چون قبلش خيلي باهاش ور رفتم يه چيزايي هم آموزش ديده بودم ولي خيلي مشكل داشتم كه با حرفاي شما كامل شد ازتون ممنونم :rose:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
اولا که میتونی از موکا پرو 3 استفاده کنی
ثانیا شما چرا هنوز ویندوزت XP هست اصلا برای کار حرفه ای پیشنهاد نمیشه
تراکینگ افتر خوب هست اما برای کارهای دم دستی نه برای کاموزیت های حرفه ای هر چد که با اومدن نسخه 3d camera tracker اوضا خیلی بهتر شده

گاها راه سخت رو زود تر یاد بگیری خیلی بهتره

کتاب قورباغه را قورت بده رو بخون (داستانش همینه) کار سخته رو اول و رودتر از همه ی کارها انجام بده

حقيقتش الان چيزي حدود يك ساله خورده اي شده كه دارم از اگس پي استفاده ميكنم
كل هاردم پر شده وگرنه خيلي وقته كه قصد اينو دارم از سون استفاده كنم
ويندوز سون آخرين ورژنش رو دانلود كردم با آخرين آپديت روز ، انداختم اونجا ولي نميتونم ويندوز رو عوض كنم ، اخه چيزي حدود 16 يا 17 تا نرم افزار پرقدرت نصب كردم كه هركدومش چيزي حدود 3 گيگ هست كه بخوام ويندوزمو عوض كنم بايد بعد ويندوز چيزي حدود 30 گيگ بايد فقط نرم افزار نصب كنم كه از جمله نرم افزارها ميتونه افتر فتوشاپ ، نرو ، بوجو ، موكا ؛ ورد وخيلي نرم افزارهاي ديگه كه نام بردنش از حوصلم خارجه ...
نميدونم چيكار كنم موندم ول معطل
از لحاظ سرعت و كارايي ويندوز حرف نداره واقعا ويندوزه خوبلي هست ولي سون ميگن خيلي سرعتش بالاست وخيلي بهتر وامكاناتش بيشتر و...
از چي بگم برات ...

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
مگه میشه مگر اینکه شما با 3 گیگ رم بخوای کار کنی در اونصورت راحت باش کار کن

تيزر تبليغاتي بانك ملي

با سلام دوستان عزيز
اين تيزر رئال رو يه شركتي چند سال پيش فكر كنم درست كرد كه من امروز به پستم خورد ، آخه يه چيزايي توش بود برام گنگ بود ونميتونستم بفهمم ، يه دستكاري هايي هم توش كردم ، مثلا اون وسط مسطا يه كوچولو موشن تراكينيگ تو ثانيه يازده كردم بعد يه چند تا سوال داشتم كه خواستم ازتون بپرسم .:)

سوال اول: من اونجا كه موشن تراكينيگ رفتم ، اسم خودمو كه نوشتم خوب درنيومد، منظورم اينه كه چون انگشت طرف ، (ثانيه دوازده ) زير برگه اي بود كه اسممو نوشته بودم وموشن كرده بودم ميخاستم طبيعي بشه هركاري كردم نشد ، يعني انگشت طرف بياد روي برگه تا طبيعي بشه مثله اينكه انگاري برگه رو گرفته باشه ،‌ اومدم ماسك وغيره هركاري تو ذهنم ميومد پياده كردم ولي اون چيزي كه من ميخاستم بدست نيومد ، چيكار بايد بكنم ؟:sad:

سوال دوم: اون جا كه يهويي توقف زمان ميشه (ثانيه 39) وهمه يهويي وايميسن ،چگونگي نحوه ي اين كار رو برام شرح بدين ، اگه تو قالب آموزشي چيزي هست حتما بگين ، آخه خيلي برام جالب بود اون دونفر داشتند حركت ميكردند بعد يهويي اونيكي آدما كه داشتند رد ميشدند اونا يهويي وايميسن ، خيلي صحنه زيبايي شده بود .
اگه بصورت كامل شرح بدين ممنون ميشم :oops:
در زير پيوست كردم ببينين:rose:
ياعلي

پیوست ها

• tizer_0.zip
    4.1 مگایابت · بازدیدها: 60
بالا