خیر عزیز، MySQL خودش Maximum_Connections داره.اين ارور رو زماني ميبينيد كه بيش از يك بار بخوايد با mysql ارتباط برقرار كنيد
یا Timeout دیتابیس به حد می رسه(قفل شدن دیتابیس، سرور وب و...).Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/gl90/public_html/includes/class/mysql_class.php on line 107
ERR : Too many connections
این ارور بعضی مواقع رو سایت میاد بعضی مواقع نمیاد دلیل چیه؟؟؟
مشکل از این نیست! چون خود php به صورت خودکار ارتباط رو قطع میکنه!سلام . می شه یه کم درباره این Mysql_close بیشتر توضیح بدید ؟
من هیچوقت از Mysql_close توو برنامه هام استفاده نمی کنم . یعنی نمی دونم توو کجا باید استفاده کنم .
ممنون می شم توضیح بدید . یک دنیا ممنون![]()
شرمنده . من هر جایی که درباره Mysql_close توضیح داده بود همینو خوندم اما نفهمیدم منظور از آخر عملیات چیه ؟این رو در آخر عملیات، یعنی بعد از اتمام کار با Database قرارش میدید
خیر، در PHP نگارش های جدید اینکار انجام میشه اونم نه بصورت Explicit!مشکل از این نیست! چون خود php به صورت خودکار ارتباط رو قطع میکنه!
این تابغ رو برای اطمینان حاصل کردن بعضی ها میذارن
شما کد تون رو در اینجا ضمیمه کنید از روی مثال بهتون بگم.شرمنده . من هر جایی که درباره Mysql_close توضیح داده بود همینو خوندم اما نفهمیدم منظور از آخر عملیات چیه ؟
من الان توو برنامم یه فایال config.php دارم که توش با دیتابیس ارتباط برقرار می کنم . باید آخر همون فایل config که توو index اینکلود می شه از mysql_close() استفاده کنم ؟
یا پایان پایان همه کدهام ؟ مثلا توو Footer.php ؟
ممنون . بازم شرمنده
راهی نداره! تعداد کانکشن های دیتابیست زیاد میشه و این ارور به خاطر اینهمن هنوز این مشکل رو دارم بعضی مواقع میاد اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
warning: Mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/gl90/public_html/includes/class/mysql_class.php on line 107
err : Too many connections