tlf - Editable mode

سلام چطوری ! ؟

سوال

,وقتی tlf رو رو حالت editable میذاریم که در واقع حالت input مانند و ورودی اطلاعات باشه .. زمانی که خروجی swf میگیریم به خوبی میشه توی اون تایپ کرد ولی زمانی که با فایل exe و کد fullscreen رو که میزنیم دیگه کار نمیکنه و tlf text نمیتونه مقداری رو از کاربر بگیره ....

همه مدلشم تست کردم ! نوع فونتمم embed کردم صد تا فرقه زدم نشد ! چشه آخه ؟ ؟ ؟ ؟؟ ؟ ؟؟؟؟ چرا رو حالت fullscreen و tlftext EDITABLE نمیشه مقداری رو وارد tlf کرد ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟:rose:

++Hadi++

Active Member
این یه مساله امنیتی هست که ادوب واسه عدم سو استفاده هکر ها از فلش و ... انجام داده ...

آخه پس من چکار کنم میخوام یک تکست باکس فارسی با فونت یکان از کاربر متن ورودی بگیرم ! ؟؟ دوست دیگرمون جاوید جان اشاره کرده که فلش پلیر جدید نصب کنم ... آیا باید فلش cs5.5 نصب کنم یا فقط فلش پلیرمو آپدیت کنم ؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این مساله در فلش پلیر نسخه جدید حل شده است ، projector نسخه جدید فلش را دریافت کنید و توسط آن برنامه خود را به exe تبدیل کنید
یا از برنامه های کمکی مثل MDM Zinc استفاده کنید
موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اسم برنامه projectore? ??? ? منظورت adobe director نیست ؟؟؟؟
نه نسخه ای از فلش پلیر هست که به صورت معمول در پوشه player محل نصب فلش نیز وجود دارد در واقع همان برنامه ای هست که شما توسط آن با کلیک بر روی فایل های swf روی سیستم خود به صورت یک پنجره فایل فلش را مشاهده می کنید به آن فلش پلیر standalone هم گفته می شود....

جدیدترین ارسال ها

بالا