This Yahoo! Account Has Been Deactivated چه خاکی بر سرم بریزم

Irooni

Member
سلام
دوستان الآن چند ساعت هست که من نمیتونم به آی دی و ایمیل یاهو خود وارد بشم . و خطای : نام کاربری و رمز عبور اشتباه هست رو میده .
وقتی هم به قسمت " رمز عبور را فراموش کردید ؟ " میریم و فیلدهای مربوط به اون رو پر میکنم به من پیام : This Yahoo! Account Has Been Deactivated رو میده با این متن :
Please remember that the Yahoo! Terms of Service provides that Yahoo! may terminate your Yahoo! account in certain situations, including (a) where a violation of the TOS or other incorporated agreements or guidelines has occured, (b) in response to a request by you (self-initiated account deletions), or (c) extended periods of inactivity. For full information, please review the entire Terms of Service.

لطفا منو راهنمایی کنید . این آیدی و ایمیل خیلی برام مهمه . اکثر ایمیل های مهم من در صندوق آن هست . شما رو بخدا قسم میدم اگه میدونید چه باید کرد منو راهنمایی کنید ...
مممنون
منتظر جواب های شما هستم . خیلی خیلی عجله دارم ...

Irooni

Member
دوستان تو رو خدا اگه میدونید چه باید کرد راهنمایی کنید . آخه چرا کسی نیست !!!!

Patris Net

Member
سلام
یه دفه کوکی ها رو پاک کن و بعد کانکت شو و امتحان کن ببین درست میشه
اگر درست نشد یه دفه سیستمت را Restore بکن و امتحان کن ببین درست میشه

dark-man

Member
این چند وقته بازار Deactive شدن آیدی ها در یاهو خیلی داغ شده ...امیدوارم ماله شما کامل دی اکتیو نشده باشه ؟ببینم می تونی تو یاهو مسنجر بری یا نه ؟؟

Irooni

Member
با این آیدی هروز چندین ساعت آنلاین بودم و ایمیل رو هم چک میکردم .
ولی الآن 20 ساعت میشه نه با یاهو مسنجر میتونم وارد و نه ایمیل خودم رو چک کنم . دارم دیونه میشم :cry:

Unknow-Man

Member
دوست عزیز ای دی شما بل کل از یاهو پاک شده...علت اون هم می تونه رعایت نکردن قوانین یاهو باشه...
از بوتر استفاده کردی با این ایدی؟
منم یه بار همینجوری شده بود...تو همین تاپیک ها پست دادم...جستجو کن...ولی به هر حال ای دیت پریده..کاری نمی تونی بکنی...

Irooni

Member
دوست عزیز ای دی شما بل کل از یاهو پاک شده...کاری نمی تونی بکنی...

یعنی واقعا دیگه هیچ کاری نمیشه کرد ؟

ADD List هام چی میشه . میشه اونا رو انتقال داد ؟
ایمیل های داخل inbox چطور . میشه کاری واسشون کرد ؟

اگه میشه راهنمایی کنید

Irooni

Member
خوب دوست عزیز من راه حل میخوام . دادن آیدی فکر نکنم مشکلی رو از پیش ببره . لطفا کمکم کنید . خیلی مهمه !

ADD List هات که اگر Message Archive رو فعال کرده باشی همه ی اونهایی که براشون pm دادی یا چت کردی id هاشون هست

amirhomayoun

Active Member
من گشتم وب رو . هيچ اظهار نظر رسمي نكرده ياهو. به طور پخش و پلا هم ملت نظر دادن. همه گفتن به صورت رندوم بعضي وقتها بعضي از افراد حذف ميشن. يه سري هم گفتن احتمالا از booter استفاده كردي (با ID ت) يه سري هم گفتن مطالب پورنو رو geocities داشتي (به نظرم دليل چرنديه البته!!) و ... خلاصه اين كه هيچ نكته مثبتي وجود نداره. مثلا اين جا رو بخون :

http://ca.answers.yahoo.com/question/index;_ylt=ApOn72fRn8S12RNvCNxyYQ3pFQx.?qid=1006043024611

ميل هات كه پريده ID هاي توي ليستت هم همون طور كه يكي از دوستان گفت اگه آرشيو رو فعال كرده بودي الان ميتوني توي پوشه اي به آدرس : yahoo\profiles\YOURID و بعد فكر كنم در پوشه اي به نام آرشيو به صورت نام پوشه هاي مجزا ببينيشون. ديگه كار ديگه اي نميتوني بكني.
متاسفم براي اتفاق پيش اومده.

جدیدترین ارسال ها

بالا