غیره The Sad Sunset

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام.خیلی جالب شده . این کلاه هم جالبه و هم ناراحت کننده . هر جا که هستید خوش باشید:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوب شده.
کنتراست کار پائین هست. نور پردازی خیلی فیزیکال نیست. معمولا این نوع غروب رنگهای بیشتری رو میطله
تنافضات داره کارت.اون کلاه آخه چه سنخیتی با فضا قرن 16 داره؟
آب دریا خوب نشده. اقیانوس هست جیوه رفلکتی نیست.موجها هم خوب نشده. باید از چندتا دونه نویز توی نویز استفاده بکنی
اون سایه لاستیک نجات و چراغ رو هوا واستاده! شیشه دادی بعد raw shadow استفاده کردی اینجوری شد.برای جلوگیری میتونی به شیشه cannal alpha بدی
متریال ها جای کاردارن.خیس مهران خیس خیس خیس. صرف یه بارون گذاشتن روی فضا اتمسفر تعریف نمیشه.
مشکلهای کارت می دونی از چیه؟ ترس. بابا کنتراست بالا بره رنگ قوی بشه چیه مگه! زمین رو اصلا خیس بده یا گلاسینس تکسچردار . مگه چی میشه..
یکی از علت های موفقیت حمید که من اعتقاد دارم توی به زودی یکی از cgmaster های ایران میشه اینه که جسارت داره.ترس نداره.اولین پست پروهاش رو نگاه کنی میبینی اینقدر غلیظ بود کار دیده نمیشد.اما کم کم تعدیلش کرد الان کم کم داره به رئال نزدیک میشه
ببخشید تند نقد کردم. تعریف الکی یه خیانت بزرگه. موفق باشی

سلام عزیز جان تنها چیزی که می خواستم بگم اینه که تضاد رنگ دورترین نقطه و نزدیک ترین قسمت هست مثلا سمت راست پایین با سمت چپ بالا یا برعکس که عارف جان 10 تا گذاشت روش و گفت استاده این کاره بالاخره در کل امیدوارم به خوبی و خوشی بگذره و همیشه سالم باشی رفیق و دوستان خوبی پیدا کنی خدمت ...:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
کار بسیار خوب و منحصر به فردی هست از 2 لحاظ .
یکی فضاسازی و ایده بکر .
دومی هم که اعزام شما هست .
دلمون واسه حضور و نقدها و کارهای زیبای شما تنگ میشه .
منتظرت هستیم رفیق .
:rose::rose:
منم دلم واسه شماها تنگ میشه
ممنون رفیق :rose:

بدون اغراق خیلی خوب بود . موفق باشید . :rose::paint:
لطف کردی اومدی علیرضا جان:rose:
سلام مهران جان :rose:

اقا ما بدونه دعوت هم چاکر شما هستیم

به احترام بچه ها آنلاین شدم!

کاره زیبایی شده منم همون حس رو دارم که تو داری با دیدن این بیشتر شد.یه لحظه دلم واسه جفتمون سوخت!

موفق باشی
تشکر رفیق
انشالله این قضیه هم منتفی میشه از خیالش راحت میشیم.

سلام
به سلامتی، ايشالا جای خوب بيفتی، نری ما رو فراموش کنی :wink:
کارت خيلی خوب شده، يکم ايراد داره ولی در کل خوبه
مگه میشه بجه ها گل سایتو یادم بره
ممنون:rose:
سلام
خسته نباشی آقا مهران
:rose:
ایده تا اجرا خوب و عالی بود فقط در کل فکر کنم آسمونت جون نداشت
(( و یه نکته ی دیگه اینکه وقتی بارون میاد شمع ها بازم روشنن khkhkh XD
:lol:)))
شوخی کردم ایشالا به سلامتی و خوب و خوش و خرم و شاد و دماغ چاق و صورت خندون و سر بلند و سرافراز و موفق و پیروز بری سربازی و با سلامتی و خوب و خوش و خرم و شاد و دماغ چاق و صورت خندون و سر بلند و سرافراز و موفق و پیروزی برگردی و با دسته پر از سبد کالا برگردی خونه !
:green:
شرمنده کردی مارو با این همه لطف مرسی :rose:

به سلامتی ایشالا داداش ، امیدوارم پاسداریتو مثل کارای تری دیت جدی بگیری . هر چقدر جدی باشی توی کارت همونقدر کنتر به چنگ میری ، برادرانه بهت میگم ، شل بازی در نیاری تو خدمت . خصوصا اگه لب مرز افتادی
ممنون همایون دعا کن لب مرز نیوفتیم :)
:rose:
خیلی خوب شده
دستت درد نکنه و خسته نباشی واقعا ...
لام به استاد علیرضا تشکر اومدی:rose:
سلام.خیلی جالب شده . این کلاه هم جالبه و هم ناراحت کننده . هر جا که هستید خوش باشید:rose:
شما هم همینطوری :rose:
سلام.خوب شده.
کنتراست کار پائین هست.
نور پردازی خیلی فیزیکال نیست. معمولا این نوع غروب رنگهای بیشتری رو میطله

بعضی دوستان گفتن کنتراست کار پایینه که دلیلش رو میدونم
کنتراست پایین به خاطره fog ی هست که اضافه شده اونم با خوده وی ری وقتی بدون fog رندر میگیرم تمام رنگها بهتر و طبیعیتر و حتی صحنه کلی روشن تر میشه ولی خب طبیعی هست که وقتی یه جای هوای مه ی عکاسی بشه کنتراست کار پایین میاد

تنافضات داره کارت.اون کلاه آخه چه سنخیتی با فضا قرن 16 داره؟
از کجا حس قرن 16 بهت دست داد عارف؟هیچی چیزی تو این رندر قرن 16 نیست و همش قرن 21 هست :)
تمام آبجکت هایی که استفاده شده در واقعیت در قرن 21 استفاده می شود. :)
اصلا سر این کلاه تمومش کردم اگه کلاه نبود کار همو نصفه رها میشد

آب دریا خوب نشده. اقیانوس هست جیوه رفلکتی نیست.موجها هم خوب نشده. باید از چندتا دونه نویز توی نویز استفاده بکنی
قابل قبول ولی متریال دریا دقیقا متریال آب هست و برای موج هم از 3 تا نویز استفاده کردم ولی موج میتونست بهتر باشه
باید بیشتر روش کار کنم تا بهتر بشه

اون سایه لاستیک نجات و چراغ رو هوا واستاده! شیشه دادی بعد raw shadow استفاده کردی اینجوری شد.برای جلوگیری میتونی به شیشه cannal alpha بدی
کدوم چراغ رو هواست؟کار همسایه که بدتر ابجکت ها رو هوا هست!!!!
raw shadow نزدم و این رفلکت شیشه بعد از رندر بود و تو پست اضافه نشده.یه تیرگی بالای تیوب هست که تازه دیدم (معذرت)

متریال ها جای کاردارن.خیس مهران خیس خیس خیس. صرف یه بارون گذاشتن روی فضا اتمسفر تعریف نمیشه.
مشکلهای کارت می دونی از چیه؟ ترس. بابا کنتراست بالا بره رنگ قوی بشه چیه مگه! زمین رو اصلا خیس بده یا گلاسینس تکسچردار . مگه چی میشه..

یه متریال زمین خیس تو رندر بارونی ایراد داره، دیگه چیا جای کار دارن!!!؟؟ :-?
اخه تصمیم نداشتم بارونی بزنم وگرنه زمین خیس که کار نداره اگر وقت شد تا شب رندر بارون با حسی بارونی تر میام :wink:

یکی از علت های موفقیت حمید که من اعتقاد دارم توی به زودی یکی از cgmaster های ایران میشه اینه که جسارت داره.ترس نداره.اولین پست پروهاش رو نگاه کنی میبینی اینقدر غلیظ بود کار دیده نمیشد.اما کم کم تعدیلش کرد الان کم کم داره به رئال نزدیک میشه
ببخشید تند نقد کردم. تعریف الکی یه خیانت بزرگه. موفق باشی
حمید که جدیدا خیلی خوب شده خدا پشتو پناهش
خیلی خوشحال شدم یکی نقد کرد کارو و منتظر هم بودم ولی انتظار نداشتم کل کارو یه خط دورش بکشه بگه ایراد داره :green:
ولی از چیزایی که گفتی چند تاشو قبول دارم و حتما برای رندرهای آیندم حواسمو بیشتر جمع میکنم
ممنون ازت:rose:

سلام عزیز جان تنها چیزی که می خواستم بگم اینه که تضاد رنگ دورترین نقطه و نزدیک ترین قسمت هست مثلا سمت راست پایین با سمت چپ بالا یا برعکس که عارف جان 10 تا گذاشت روش و گفت استاده این کاره بالاخره در کل امیدوارم به خوبی و خوشی بگذره و همیشه سالم باشی رفیق و دوستان خوبی پیدا کنی خدمت ...:rose:
اره این تو مورد تو پست پیش افتاده
در مورد عارف هم استاده مااند

ممنون حمید جون :rose:

آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام بر مهران خان عزیز.
آقا به سلامتی انشاءالله بری سربازی و برگردی. کچل شدی یه عکس بگیر بذار آواتارت :lol:
با این کارتم خیلی حال کردم. قشنگ بود.
فقط همونطور که عارف خان گفتن، سایه لاستیک نجات یه خورده غیرطبیعی شده.
در کل عالیه
یا علی :rose:

AREF

سلام.خب اگه رنگ بندی بد کار رو به حساب مه گذاشتی خب پس مه رو نشناختی
الان کجای دنیا کشتی بادبانی هست؟
وقتی میگم کنتراست بله منم میدونم کنتراست چیه.منظورم اینه کار مرده بی روحه.لاستیک قرمز روی هوا سایه ایجاد کرده.کار به کل نور پردازی نشده.هیچ حسی از غروب نداره.نه غروب نه مه.
حتی کارحمیدهم بی نقص نیست اما تونست با فوکوس زیاد جبران کنه.
بله متریال اگه 200 لایه داشته باشه اما خوب کارنشه خام هست.ما یادگرفتیم فقط با گلاسنس ور رفتن یعنی متریال سازی

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام.خب اگه رنگ بندی بد کار رو به حساب مه گذاشتی خب پس مه رو نشناختی
الان کجای دنیا کشتی بادبانی هست؟
وقتی میگم کنتراست بله منم میدونم کنتراست چیه.منظورم اینه کار مرده بی روحه.لاستیک قرمز روی هوا سایه ایجاد کرده.کار به کل نور پردازی نشده.هیچ حسی از غروب نداره.نه غروب نه مه.
حتی کارحمیدهم بی نقص نیست اما تونست با فوکوس زیاد جبران کنه.
بله متریال اگه 200 لایه داشته باشه اما خوب کارنشه خام هست.ما یادگرفتیم فقط با گلاسنس ور رفتن یعنی متریال سازی
هم واسه زیبایی بادبانی گذاشتم هم هنوزم کشتی بادبانی به دریا میندازن سرچ کنی عکسهای جدید از کشتی های جدید بادبانی میبینی.
بهت پیشنهاد میکنم بازی BioShock Infinite رو فقط عکس هاشو ببینی تا تلفیق قرن 6 با قرن 30 رو متوجه بشی. یکم ذهنت باز بشه :wink:.
چشم از سری های بعدی سعی میکنم یادم بمونه کارو نورپردازی کنم و به حس ها غلظت بدم.

عارف جان در کمال دوستی یه چیزی بگم بدون تارف، کار عیب و ایراد زیاد داره ولی این کار به چشم شما خوب نشده و به عنوان یه کار خیلی ضعیف می بینی من هر چی هم بگم شما به چیزای دیگه گیر میدی.

:rose:فک نکنی بد حرف زدم ،نقد تند، دفاع میخواد:rose:
خیلی عالی شدن مرسی..

ممنون عزیز:rose:

------------------------------------------------------------------
کنتراست کارو یکم بیشتر کردم امیدوارم بهتر شده باشه:wink:

آخرین ویرایش:

AREF

بهت پیشنهاد میکنم بازی BioShock Infinite رو فقط عکس هاشو ببینی تا تلفیق قرن 6 با قرن 30 رو متوجه بشی. یکم ذهنت باز بشه :wink:.
بله بایوشاک رو بازی کردم.
ایناها بهت برخورده.تابلو هست. برو جمله خط اول من تو کار حمید رو بخون
کار خیلی خوبی شده. خب . توضیح زیاد دادی راستش من انتظار یه چیز فرا رندر داشتم اما فقط با رندرهای عالی روبرو شدم.
پس تعصبی ندارم. حتی کار بهزاد که اخیرا تاپ گالری اورموشن رفت بازهم شفاف نیست. نمی دونم چحوری باید بیان کنم.اما کار شفاف بین هنرمندان ایرانی ندیدم.
این وسط حتی کارهای خودم در حدی نیست که بخوام دربارش صبحت کنم.
ببین شفاف بودن رو توی این اثر ها میشه دید
Gardenian_House_final_01.jpg
Hunters_landscape_view1.jpg
compositing_final_014.jpg

پیوست ها

• Hunters_Livingroom_view2.jpg
    Hunters_Livingroom_view2.jpg
    325.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Mehran coyote

Well-Known Member
اره عارف جون من کارهای خارجی رو تا بتونم زیر نظر دارم
من بهم برخورد و طبیعی هم هست :) چون بعضی چیزهایی که گفتی اصلا نبود.
قبول دارم کارم خیلی جای کار داره ولی مقایسه کردن من با اون طرفی که نمونه هاشونو گذاشتی یکم ناجوامردانس.من 4 ساله دارم کار میکنم شاید اون طرف بالای 8 سال کار کرده. دیدنش خوبه برای باز شدن دید ولی برای بهش رسیدن باید شاخ غول رو بشکونیم.

هر کاری یه تجربه به ادم میده منم از این کارم و نقدهای دوستان تجاربی رو کسب کردم
ان شالله بعد آموزشی و داشتن فرصت بازم تمرین میکنم تا بتونم بی نقص باشم

ممنون

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام مهران جان
تبریک میگم کار خوبی شده لذت بردم
ولی عجب ماموری بوده اومده لب دریا گیلاس و از اون داستاناشم که به راهه ... تــوبه:wink:

AREF

من با گذاشتن کار خارجی سعی مقایسه ندارم چون قیاس مع الفارغ هست. پس بحث رو به این سمت نکش.

+Mohammad+

Well-Known Member
آقا شرمنده من دیر رسیدم ...
کارِد خیلی خُبِس ... حرف ندارِد ..
من اِز اون رندر اوِلیه خوشم اومِد ... خیلی جورِس داد ..
خودی سربازه رَم بایِس پشت به دوربین در حالی که وایسادِس به محو شدن تو افق فکر میکونِد مدل میکردی :دی

سربازی بِد خوش بگذرد دادا مهرااااااااااااان ...

Mehran coyote

Well-Known Member
آقا شرمنده من دیر رسیدم ...
کارِد خیلی خُبِس ... حرف ندارِد ..
من اِز اون رندر اوِلیه خوشم اومِد ... خیلی جورِس داد ..
خودی سربازه رَم بایِس پشت به دوربین در حالی که وایسادِس به محو شدن تو افق فکر میکونِد مدل میکردی :دی

سربازی بِد خوش بگذرد دادا مهرااااااااااااان ...
قربون لهجمون برم :)
واسه کاراکتر هم برنامه همین بود ولی خب وقتش نبود.
ممنون:rose:

سلام مهران جان
تبریک میگم کار خوبی شده لذت بردم
ولی عجب ماموری بوده اومده لب دریا گیلاس و از اون داستاناشم که به راهه ... تــوبه:wink:
ماموره کارش درسته این یعنی کلاه خودمه ولی با اون بطری ها کاری ندارم :)

سلامهران
کار خوبی شده تبریک میگم...:rose:
سربازی هم 20 ماه اولش سخته بقیش راحته!:green:

مرسی حامد عزیز :rose:

mahdi.b

Member
داداش تبریک .. کار قشنگیه .. کار فقط باید توش یه ایده باشه و حس و حال متفاوت توش باشه .. بچه ها نظرات تخصصی رو دادن و خودتم میدونی .. کلا کار رو همچین صحنه هایی سخته .. خسته نباشید و تبریک .. ایشالله این دوره ی تحمیلی سربازی هم به خوبی و خوشی بگذره .. موفق باشی ایشالله

max vray

کاربر VIP
سلام مهران عزیز...
فکر کنم یک بار واسه این کارت پیغام گذاشتم اما هرچی نگاه کردم نبود پیغامی!!!
کارت خیلی خوب و دلچسب شده بهت تبریک میگم.گفتنی هارو دوستان گفتن و من فقط بهت تبریک میگم...و اینکه انشالله به خوشی و به زودی سربازیت طی کنی.

.:BehzAd:.

Active Member
عارف یادمه یکی از کارفرما هات که اصلا چیزی از هنر آرک ویز نمیدونست این حرف رو بهت زده بود که شفاف نیست و از اینجور حرف ها! تو که مثلا آرک ویز کار میکنی چرا میگی!

میشه بگی منظور از شفاف بودن چی هست من کاری به کار خودم ندارم ولی عجیب هست یه آرتیست تو ایران نیست که کارش شفاف باشه و خوشت بیاد ازش اینش برام عجیب و مهم بود!

جدیدترین ارسال ها

بالا