AliReza Bahrami
مدیر انجمن
خیلی خوب شده
دستت درد نکنه و خسته نباشی واقعا ...
منم دلم واسه شماها تنگ میشهکار بسیار خوب و منحصر به فردی هست از 2 لحاظ .
یکی فضاسازی و ایده بکر .
دومی هم که اعزام شما هست .
دلمون واسه حضور و نقدها و کارهای زیبای شما تنگ میشه .
منتظرت هستیم رفیق .
لطف کردی اومدی علیرضا جانبدون اغراق خیلی خوب بود . موفق باشید .
تشکر رفیقسلام مهران جان
اقا ما بدونه دعوت هم چاکر شما هستیم
به احترام بچه ها آنلاین شدم!
کاره زیبایی شده منم همون حس رو دارم که تو داری با دیدن این بیشتر شد.یه لحظه دلم واسه جفتمون سوخت!
موفق باشی
مگه میشه بجه ها گل سایتو یادم برهسلام
به سلامتی، ايشالا جای خوب بيفتی، نری ما رو فراموش کنی
کارت خيلی خوب شده، يکم ايراد داره ولی در کل خوبه
شرمنده کردی مارو با این همه لطف مرسیسلام
خسته نباشی آقا مهران
ایده تا اجرا خوب و عالی بود فقط در کل فکر کنم آسمونت جون نداشت
(( و یه نکته ی دیگه اینکه وقتی بارون میاد شمع ها بازم روشنن khkhkh XD )))
شوخی کردم ایشالا به سلامتی و خوب و خوش و خرم و شاد و دماغ چاق و صورت خندون و سر بلند و سرافراز و موفق و پیروز بری سربازی و با سلامتی و خوب و خوش و خرم و شاد و دماغ چاق و صورت خندون و سر بلند و سرافراز و موفق و پیروزی برگردی و با دسته پر از سبد کالا برگردی خونه !
ممنون همایون دعا کن لب مرز نیوفتیمبه سلامتی ایشالا داداش ، امیدوارم پاسداریتو مثل کارای تری دیت جدی بگیری . هر چقدر جدی باشی توی کارت همونقدر کنتر به چنگ میری ، برادرانه بهت میگم ، شل بازی در نیاری تو خدمت . خصوصا اگه لب مرز افتادی
لام به استاد علیرضا تشکر اومدیخیلی خوب شده
شما هم همینطوریسلام.خیلی جالب شده . این کلاه هم جالبه و هم ناراحت کننده . هر جا که هستید خوش باشید
سلام.خوب شده.
کنتراست کار پائین هست.
نور پردازی خیلی فیزیکال نیست. معمولا این نوع غروب رنگهای بیشتری رو میطله
از کجا حس قرن 16 بهت دست داد عارف؟هیچی چیزی تو این رندر قرن 16 نیست و همش قرن 21 هستتنافضات داره کارت.اون کلاه آخه چه سنخیتی با فضا قرن 16 داره؟
قابل قبول ولی متریال دریا دقیقا متریال آب هست و برای موج هم از 3 تا نویز استفاده کردم ولی موج میتونست بهتر باشهآب دریا خوب نشده. اقیانوس هست جیوه رفلکتی نیست.موجها هم خوب نشده. باید از چندتا دونه نویز توی نویز استفاده بکنی
کدوم چراغ رو هواست؟کار همسایه که بدتر ابجکت ها رو هوا هست!!!!اون سایه لاستیک نجات و چراغ رو هوا واستاده! شیشه دادی بعد raw shadow استفاده کردی اینجوری شد.برای جلوگیری میتونی به شیشه cannal alpha بدی
متریال ها جای کاردارن.خیس مهران خیس خیس خیس. صرف یه بارون گذاشتن روی فضا اتمسفر تعریف نمیشه.
مشکلهای کارت می دونی از چیه؟ ترس. بابا کنتراست بالا بره رنگ قوی بشه چیه مگه! زمین رو اصلا خیس بده یا گلاسینس تکسچردار . مگه چی میشه..
حمید که جدیدا خیلی خوب شده خدا پشتو پناهشیکی از علت های موفقیت حمید که من اعتقاد دارم توی به زودی یکی از cgmaster های ایران میشه اینه که جسارت داره.ترس نداره.اولین پست پروهاش رو نگاه کنی میبینی اینقدر غلیظ بود کار دیده نمیشد.اما کم کم تعدیلش کرد الان کم کم داره به رئال نزدیک میشه
ببخشید تند نقد کردم. تعریف الکی یه خیانت بزرگه. موفق باشی
اره این تو مورد تو پست پیش افتادهسلام عزیز جان تنها چیزی که می خواستم بگم اینه که تضاد رنگ دورترین نقطه و نزدیک ترین قسمت هست مثلا سمت راست پایین با سمت چپ بالا یا برعکس که عارف جان 10 تا گذاشت روش و گفت استاده این کاره بالاخره در کل امیدوارم به خوبی و خوشی بگذره و همیشه سالم باشی رفیق و دوستان خوبی پیدا کنی خدمت ...
هم واسه زیبایی بادبانی گذاشتم هم هنوزم کشتی بادبانی به دریا میندازن سرچ کنی عکسهای جدید از کشتی های جدید بادبانی میبینی.سلام.خب اگه رنگ بندی بد کار رو به حساب مه گذاشتی خب پس مه رو نشناختی
الان کجای دنیا کشتی بادبانی هست؟
وقتی میگم کنتراست بله منم میدونم کنتراست چیه.منظورم اینه کار مرده بی روحه.لاستیک قرمز روی هوا سایه ایجاد کرده.کار به کل نور پردازی نشده.هیچ حسی از غروب نداره.نه غروب نه مه.
حتی کارحمیدهم بی نقص نیست اما تونست با فوکوس زیاد جبران کنه.
بله متریال اگه 200 لایه داشته باشه اما خوب کارنشه خام هست.ما یادگرفتیم فقط با گلاسنس ور رفتن یعنی متریال سازی
خیلی عالی شدن مرسی..
پس تعصبی ندارم. حتی کار بهزاد که اخیرا تاپ گالری اورموشن رفت بازهم شفاف نیست. نمی دونم چحوری باید بیان کنم.اما کار شفاف بین هنرمندان ایرانی ندیدم.کار خیلی خوبی شده. خب . توضیح زیاد دادی راستش من انتظار یه چیز فرا رندر داشتم اما فقط با رندرهای عالی روبرو شدم.
قربون لهجمون برمآقا شرمنده من دیر رسیدم ...
کارِد خیلی خُبِس ... حرف ندارِد ..
من اِز اون رندر اوِلیه خوشم اومِد ... خیلی جورِس داد ..
خودی سربازه رَم بایِس پشت به دوربین در حالی که وایسادِس به محو شدن تو افق فکر میکونِد مدل میکردی :دی
سربازی بِد خوش بگذرد دادا مهرااااااااااااان ...
ماموره کارش درسته این یعنی کلاه خودمه ولی با اون بطری ها کاری ندارمسلام مهران جان
تبریک میگم کار خوبی شده لذت بردم
ولی عجب ماموری بوده اومده لب دریا گیلاس و از اون داستاناشم که به راهه ... تــوبه
سلامهران
کار خوبی شده تبریک میگم...
سربازی هم 20 ماه اولش سخته بقیش راحته!