قالب the ring!

*farshid*

کاربر VIP
سلام دوستان عزیز ... :rose:
این کار رو واسه تست کردن lightmixerfryrender زدم ...کار عظیمی نیست! ولی امیدوارم خوشتون بیاد.
انیمیشن رو میتونید از پیوست دانلود کنید

مدلینگ تو مکس انجام شده
رندرشم با fryrender بوده. پست پروداکشن هم تو محیط فرای انجام شده.

یه توضیح هم در مورد لایتمیکسر بدم:
این امکان تو فرایرندر و موتورهای فیزیکالی بیس دیگه وجود داره ... به این ترتیب که بعد از اتمام رندر (و حتی حین رندرگیری) میتونید شدت نور های صحنه رو تغییر بدین .
تو این صحنه 3 تا نور وجود داره که من به تناوب شدتشون رو تغییر دادم تا نورپردازی های مختلف رو کارم داشته باشم . تو انیمیشن میتونید نتیجشو ببینید ...
attachment.php

مرسی از توجهتون
امیدوارم خوشتون بیاد:rose:

پیوست ها

• 1_058.jpg
    1_058.jpg
    354.4 کیلوبایت · بازدیدها: 42
  • final.rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 90
  • edited.jpg
    edited.jpg
    102.6 کیلوبایت · بازدیدها: 105
آخرین ویرایش:
خیلی قشنگه دوست عزیز همه ی کار های شما زیبا هستند:rose:
اگه در این انیمیشنی که از صحنه گذاشتید از ابتدا انیمیشن تا انتهاش یه کمی به دور حلقه میچرخید جالب میشد

استاد فرشید دمت گرم حال کردیم اساسی ولی خودمونیم اخت گرفتی با نویزهای باحال:rose:
راستی حالا این lightmixerfryrender رو لینکشم بزاری ثواب میکنی شب عیدی اساسی :)

.:BehzAd:.

Active Member
همه کاراتو دوست دارم اینم مثم باقی علای هست و دوسش دارم به قول خودت آورین

امروز بود که میگفتم چرا فرشید کار جدید نمیزنه ما ها کف کنیم چون خیلی وقته که کاری ازت ندیدیم امروز میخواستم بهت پیغام بدم که الان یه سری امدم گالری اینو دیدم

کاملترش میکنی؟

*farshid*

کاربر VIP
مرسی :rose:
والا نصف اولش که متن بود :سوت ولی جانمممم چقد جالب بود^.^ منکه خعلی ازش خوشم اومدش.یعالمه دوسش داشتم:rose:
موفق بباشی حاجاقا
مرسی مانی ... خوشحالم که پسندیدی :)
خیلی قشنگه دوست عزیز همه ی کار های شما زیبا هستند:rose:
اگه در این انیمیشنی که از صحنه گذاشتید از ابتدا انیمیشن تا انتهاش یه کمی به دور حلقه میچرخید جالب میشد
سلام دوست عزیز ... متاسفانه امکان حرکت دادنش رو نداشتم ... همون طوری که توضیح دادم این کار یه استیل فریم هست که فقط امکان تغییر نور رو داره... در واقع تو فاز پست پروداکشن این انیمیشن از روی یک رندر تکی ساخته شده.
استاد فرشید دمت گرم حال کردیم اساسی ولی خودمونیم اخت گرفتی با نویزهای باحال:rose:
راستی حالا این lightmixerfryrender رو لینکشم بزاری ثواب میکنی شب عیدی اساسی :)
سلام بر داوود ...داوود جان مگه فرای کار نکردی؟ تو منوهاش هست ...
باید برای آبجکتهای نورانی fader تعیین کنی ... مثلا fader2 برای آبجکتهایی که emmiter2 براشون اساین شده و fader3 برای خورشید.
فیدر ها رو میتونی با مودیفایر fryrenderobject برای آبجکتهای نورانی تعیین کنی ...فیدر دیفالت آسمون هم فیدر1 هست .فیدر خورشید هم تو منوی اتمسفر قابل تغییره .

بعد اتمام رندر میتونی شدت فیدر ها رو تغییر بدی و تاثیر نور پردازی های مختلف رو روی رندرت ببینی ... تاکید میکنم همه اینخا با یک بار رندرینگ صحنه حاصل میشه و تغییرات نور بعد از رندرینگ realtime صورت میگیره .
موفق باشی :rose:
همه کاراتو دوست دارم اینم مثم باقی علای هست و دوسش دارم به قول خودت آورین

امروز بود که میگفتم چرا فرشید کار جدید نمیزنه ما ها کف کنیم چون خیلی وقته که کاری ازت ندیدیم امروز میخواستم بهت پیغام بدم که الان یه سری امدم گالری اینو دیدم

کاملترش میکنی؟
مرسی بهزاد جان ...
کاملش نمیکنم نه ... همون طوری که توضیح دادم واسه تست بود بیشتر ...احتمالا رو یه موضوع دیگه کار کنم .
مرسی :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ عیدت مبارک.بهت تبریک میگم.نا قلا تست رندرهات باید برن تاپ میدونی چرا؟؟؟ شیطون هنر و زیبایی تو خون فرشید جریان داره....
انصافا از همه نظر خوب شده.
یه سوال.
توی فرا میشه Caustic‌کار کرد؟ من منتظرم فرای برای مکس 2012 بیاد.انشااله حتما جدی میرم دنبالش.چون خیلی قدرتمند خودشو نشون داده.
بازم بهت تبریک میگم.

*farshid*

کاربر VIP
مرسی ویولت :rose:

مرسی عارف :rose:
راستش تو فرای پارامتری به نام کاستیک وجود نداره (تو بخش تنظیمات)
جالب اینجاس که کاستیک شبیه سازی میشه ... چه بخوای چه نخوای... عمق میدان شبیه سازی میشه چه بخوای چه نخوای ... در واقع بعد از اساین کردن متریال ها و تنظیم زاویه دوربین شما با یه صحنه رئال روبرو هستید که میتونید توش همه خصوصیات نور رو ببینی که کاستیک هم جرئی از اونه...
attachment.php

مثلا تو این صحنه ...آبجکتها ساخته شدن ... خورشید تو موقعیت خودش قرار گرفته و تنظیمات دوربین هم اعمال شده ... افکت dof و کاستیک اتوماتیک شبیه سازی میشه . رندر تایم یک دقیقه ...

مرسی بابت نظرت عارف

پیوست ها

• aref.jpg
    aref.jpg
    210.2 کیلوبایت · بازدیدها: 81
آخرین ویرایش:

m2d

Member
این فرای هم چیز جالبیه ها . نمیدونم جدیدا حس نیست که برم دنبال موارد جدید ، نمیدونم چرا .

اما در مورد کار . چه بگویم که وقتی به کارای آقا فرشید میرسم ، زبانم در دهان باز بسته است .

ssevil

Well-Known Member
خیلی خیلی زیباست
خوشگله
دوست داشتنیه
همیشه اینقدر کاراتون شبیه واقعی می شه با عکس اصلی هیچ تفاوتی نمی کنه
مرسییی عالی بود
بیشتر از این کارا بذارید ما هم ازتون یاد بگیریم

*farshid*

کاربر VIP
مرسی ssevil و m2d جان
:rose:
راستش این کار لایق این همه تعریف نیست ... کاش بیشتر رو مدلش کار میکردم . عجله ای شد خلاصه .

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی فرشی جان

حالا که فرای اتوماتیک افکت ها رو اعمال می کنه زمان رندر بالا نمی ره نسبت به وی ری که این دو افکت رو دستی روشن می کنیم؟

*farshid*

کاربر VIP
اینجوری به قضیه نگاه نکن ...کلا از هیچ نظر نمیشه این دو تا موتور رندر رو با همدیگه مقایسه کرد ... زمان رندر هم مطمئنا بالاتره ولی دلیلش dof و کاستیک نیست بلکه روشی هست که این دو موتور استفاده میکنند ... vray و موتور های biased دیگر از کلک یا تیریک برای شبیه سازی نور استفاده میکنند که این خیلی هم عالیه و یکی از محاسن این انجین ها به شمار میره ... ولی انجین های unbiased صحنه رو بر اساس محاسبات دقیق نور پردازش میکنن .

آخرین ویرایش:

3D Art

Member
به به جوانان این تاپیک چکار ها که نمیکنند :oops:
بسیار عالی
کاستیک رو میتونید تو فرای غیر فعال کنید
و DOF رو هم با بستن دیافراگم میتونید تقریبا غیر فعال کنید . . .
:rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

D.o.N

Member
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی........

خیلی نازه....
فرشید جان تست میگیری میشه این اگه کامل کار کنی میشه Gnome....:ی

دمت گرم دادا خیلی حال کردم با هنرت....

Good luck باشی ایشالله..........

*farshid*

کاربر VIP
به به جوانان این تاپیک چکار ها که نمیکنند :oops:
بسیار عالی
کاستیک رو میتونید تو فرای غیر فعال کنید
و DOF رو هم با باز کردن دیافراگم میتونید تقریبا غیر فعال کنید . . .
:rose::rose::rose:
سلام افشین جان ...
مرسی بایت نظرت .
الان دیدم قسمت ملعونی که مربوط میشه به کاستیک و ... رو :green: . جای پرتی بود کلا!
ممنون که گفتی ... خیلی سرعت رو پایین میاره
مرسی

آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
سلام
اینوو کی گذاشتییی . مگه قرار نشد یه مدل دیگه بزنی اون قبلیه که از این خفنتر بود. ولی خوب اینم خیلی خوب شده. آفرییین
منم همون موقع که نشونم دادی میخواستم یکی مدل کنم. البته یه بیسی ازش درآوردم ایشالا کامل شد نشون میدم.
موفق باشی فرشید قارداش :green::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا