The king of Birds

coelho

Member
سلام دوستان
یه کار جدیده که خودم خیلی دوسش دارم حدود 4 ساعت روش کار کردم تا به این نتیجه رسیدم.سایز اصلی کار هم 3000*4500 هست.نرم افزار مورد استفاده هم ps و ai هست.نظرهم فراموش نشه.امیدوارم لذت ببرید...

پیوست ها

• The king of birds1.jpg
    The king of birds1.jpg
    923.9 کیلوبایت · بازدیدها: 47
نمی دانم یا من خیلی گیجم و یا نحوه استفاده از مطالب و محتویات این سایت را نمی دانم .هی دور خودم می پیچم و به هیچ چیزی نمی رسم !!!

no.love

Member
سلام.
طرح قشنگی شده.
فقط من هدفی توش نمیبینم.
مثلا منظورت از اون عکسی ( گندمه یا یه چیزه دیگه؟:-?) که زیر لب گذاشتی چیه ؟
ابروهاش غیر طبیعی شده.
ولی با نور و کیفیت کار حال کردم.
این نظر من بود.:rose:
موفـــــق.....

Saeed

Well-Known Member

کاره جالبی شده خوشم اوومد ، اگه مقداری هم به صورت افکت بدید با کلیت کار بهتر هماهنگ میشه :rose:

coelho

Member
سلام.
طرح قشنگی شده.
فقط من هدفی توش نمیبینم.
مثلا منظورت از اون عکسی ( گندمه یا یه چیزه دیگه؟:-?) که زیر لب گذاشتی چیه ؟
ابروهاش غیر طبیعی شده.
ولی با نور و کیفیت کار حال کردم.
این نظر من بود.:rose:
موفـــــق.....
سلام
خوب موضوع اثر سلطان پرندگانه اونم شما فرض کن پره که ما به عنوان ریش گذاشتیم اصلا لازم نیست که طبیعی در بیاد چون تلفیق وکتور و عکسه .شما به این اثر یه نگا بندار موهای شخص وکتور هست و برا زیبایی کار اضافه شده و اصلا هم طبیعی نیست.موفق باشیم:rose:

آخرین ویرایش:

no.love

Member
سلام
خوب موضوع اثر سلطان پرندگانه اونم شما فرض کن پره که ما به عنوان ریش گذاشتیم اصلا لازم نیست که طبیعی در بیاد چون تلفیق وکتور و عکسه .شما به این اثر یه نگا بندار موهای شخص وکتور هست و برا زیبایی کار اضافه شده و اصلا هم طبیعی نیست.موفق باشیم:rose:

دوست عزیز اگه به فرض کردن من بود که دوست داشتم جای اون مرد (یا همون سلطان) یه چیزی ببینم که نصف پرندست نصف آدم و جای اون رنگها یه تاج که معلوم کنه تاجه.
طرح شما قشنگه ولی من که برای بار اول دیدم چیزی متوجه نشدم ازش.
موفــــق.............

coelho

Member
دوست عزیز اگه به فرض کردن من بود که دوست داشتم جای اون مرد (یا همون سلطان) یه چیزی ببینم که نصف پرندست نصف آدم و جای اون رنگها یه تاج که معلوم کنه تاجه.
طرح شما قشنگه ولی من که برای بار اول دیدم چیزی متوجه نشدم ازش.
موفــــق.............
حالا چرا میزنی:green:شما گفتی طبیعی نیست ما هم گفتیم وکتوره.حالا مگه معلوم نیست اون وکتوره ریشه؟

Mandana

Active Member
ازین سبک توی دوینت آرت یک مدت خیلی باب شده بود.می هم خوشم میاد ازین نوع طراحی.همونطور که گوشه ی سمت راست تاج رو با بکگراند یجورایی تبفیق کردی اگر سمت چپ تاج رو با سر بیشتر تلفیق می کردی بیشتر تر دوستش داشتم.هنوز جا داشته بهتر بشه ولی باسه یک کار چهار ساعته نسبتن خوبه
موفق بباشی:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
تبريك ميگم :rose:
اما تاريخ تاپيكتون حدود 1 ماه بيشتر ازش گذشته
به جز تاپيك هايي كه تاپ گالري هستند سعي كنيد اگر ميشه بالا نياريد تاپيك رو

ممنونم دوست گلم

coelho

Member
تبريك ميگم :rose:
اما تاريخ تاپيكتون حدود 1 ماه بيشتر ازش گذشته
به جز تاپيك هايي كه تاپ گالري هستند سعي كنيد اگر ميشه بالا نياريد تاپيك رو

ممنونم دوست گلم
ممنون
من فکر میکردم تاپیکایی که مربوط به خودمون هست مشکلی نداره بالا اوردنشون.به هر حال ممنون از تذکرتون......

جدیدترین ارسال ها

بالا