The ESCAPE (سومین کار جلوه ویژه من)

The ESCAPE + پشت صحنه :دی

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
این سومین کار جلوه ویژه من هست. میدونم بازم حجم کار یکم بالا شده. اما دیگه واقعا کمتر از این نمیشد. من هم کیفیت رو آوردم پائین هم سایز رو اما دیگه واقعا از این کمتر خیلی بد میشد. زمانش هم از 2تا کار قبلیم بیشتره. حجم کار الان 38 مگ هست. لطفا دوستان دانلود کنن. اگر واقعا نمیتونن از تو خود پلیر 4shared ببینند که توی اونجا حجمش میشه 8 مگ.
منتظر نظرات همه ی دوستان هستم.
اینم چندتا عکس از پشت صحنه ی کار :green:
با تشکر
لینک دانلود :
http://www.4shared.com/video/sKjmGHTo/The_Escape3.html

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    319.2 کیلوبایت · بازدیدها: 90
  • 1.jpg
    1.jpg
    354.5 کیلوبایت · بازدیدها: 102
  • 5.jpg
    5.jpg
    329.9 کیلوبایت · بازدیدها: 98
  • 7.jpg
    7.jpg
    298.5 کیلوبایت · بازدیدها: 98
آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزيز
خدا قوت بده،كار خوبي شده،خسته نباشيد
اما يه كم سناريو مشكل داره،الكي حاشيه ميره،اون قسمت تعقيب و گريزش به نظرم خيلي زياد بود
در كل كار قشنگي بود
راستي يكيو پيدا ميكردي همچين مشدي دستي ميكشيد واستون:دي

دوستان عزیز اگر جایی از کار به نظرتون مشکل داره حتما بگین تا تو کارای بعدیم برطرف بشه
با تشکر

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار جالبی بود :rose:

اخر کار پرژه اماده بود یا خودتون ساخته بودید ؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز جناب Shirani
مرسی. نه اون آحر کار از یک پروژه آماده بود.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دویت عزیز:rose:
در کل کار جالبی بود
ولی یه سری نکته ها رو رعایت کنید بهتر میشه :
1-صحنه های اول از خوب جایی شروع نمیشن ، میدونم لابد امکانات نبوده ، ولی اگه مثلا تو یه ماشین با فرمون اسپرت میگفرتین یا دوستت کنار یه دیوار وایمیساد که آجری نبود ، خیلی تاثیر بیشتری رو بیننده میذاره...
2- صحنه های اول کار خیلی آروم و بی هیجان هستن ، فیلم اصلا با موزیکی که پخش میشه هماهنگ نیست
3- این حرکت که وسط هیجان و سرعت یهو فریز میشه رو دوست نداشتم ، همه هیجان ها رو از بین میبره...
4- تو زمان 2:04 که آقای قاتل :دی وایمسه و جلوش و نگاه میکنه بعد شما روبه رو نشون میدی که ماشین داره میاد ، بیننده فکر میکنه الان این ماشین داره میاد روبه روی جناب قاتل!
5- تو 2:38 که یه لحظه دوربین زوم میشه و بر میگرده نگرفتم چه اتفاقی میفته شاید بهخاطر کیفیت پایین باشه
6- وقتی که جناب قاتل اصلحه رو میگیره و نباید اینجوری حرکت کنه! یهو خیلی جدی میشه و ول میکنه
7- وقتی داره شلیک میکنه ، یه آقایی رد میشه رفلکشن ئش میفته تو شیشه بقلیش :دی
8- با گلگوله ها و اثر شون رو ماشین حال کردم:rose: البته یه خورده روبه رو میخورن و باید خوابیده تر باشن ولی خوب بود.
9- تو صحنه ای که مقتول :دی چاقو رو میبره که بزنه خیلی آروم و مهربون میزنه :دی مثل این کاراته کارها که دارن با هم تمرین میکنند ، باید خشم بیشتری همراه با سرعت داشته باشه...
10-جایی که سرشو از پنجره داده بیرون نباید از Optical Flare استفاده میکردی! تو اون روز آفتابی و اون محیط هیچ وقت همچین چیزی ایجاد نمیشه:wink:
یه سوال هم دارم :
اون آخر ویدئو که نوشتی
Video Tutorial Included
کو؟:دی
منتظر کارهای بعدیت هستیم:wink:
موفق باشی:oops:

با سلام خدمت شما دوست عزیز، جناب reza2kn
با تشکر فراوان از اینکه وقت گذاشتین و کامل نقد کردین. خیلی ممنون و مرسی.
آره در مورد شماره 1، کاملا حق با شماست. ولی متاسفانه ماشین جور نشد. اول قرار بود با ماشین یکی از دوستان که یک هندا سیویک فول اسپرت هست، این کارو امجام بدین اما متاسفانه مشکلی پیش اومد براشون و جور نشد...
در مورد شماره 3، من خودم از اون افکت خوشم اومد آخه :دی . آخه تو کارای مختلفی دیده بودم که از این شیوه استفاده کرده بودن. مثلا توی تریلر بازی ان اف اس هات پرسویت، از همین شیوه استفاده کرده بود،..
در مورد شماره 4 هم، منظور این بوده که قاتل مسیر حرکت راننده رو میفهمه و مسیرشو تغییر میده که بعد تو صحنه آخر از جلوش در میاد. البته آره حق با شما هست. باید این قضیه از فاصله ی دورتری اتفاق می افتاد. یعنی مثلا قاتل از فاصله دورتری حرکت ماشین رو میدید و بعد مسیرش رو عوض میکرد..
در مورد شماره 5، نه درست متوجه شدین. یه لحظه زوم میشه. اون جاها از دید راننده هست دیگه، در واقع میخواستیم اینو برسونیم که مثلا وقتی آدم میخواد با چشمش رو یکه موردی زوم کنه، چشمشو یکم کوچیک میکنه و پلک ها بهم نزدیک میشه، اینو میخواستیم نشون بدیم :دی
در مورد شماره 7 هم، آره ما چند بار هم گفتیم که یه چند لحظه کسی رد نشه اما آخرشم یک آقای قشنگی رد شد :دی ولی اینکه گفتین که رفلکش اش میافته توی شیشه ی بقلیش رو نفهمیدم منظورتونو
آره اون صحنه ای که چاقو رو میاره حرکت مصنوعی هست، آخه دوستم یکم میترسید که اتفاقی بیفته...
در موزد شماره 10 هم منظورتون همون صحنه ی آخری هست که ذرات شیشه واستادن ؟ آخه اون جا از OF استفاده کردم واسه اینکه ذرات شیشه رو بیشتر به نشون بدم
اون آخر هم که نوشتم : Video Tutoiral Included ، هویجوری بود :دی
بازم خیلی خیلی ممون که موارد رو ذکر کردین. (اون قاتل هم خودم بودم بازیگرش :دی)
راستی 2تا کار قبلیم رو هم لطفا ببینین به این اسم ها هستند : اولین کار جلوه ویژه من - دومین کار جلوه ویژه من
با تشکر فراوان - خوب و خوش باشین

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
منظورم از شماره 7 اینه که بازتاب اون آقا قشنگه! :دی تو شیشه یغل دست جناب قاتل که مال یه خونه هست میفته! از اینجا فهمیدم یکی رد شد دیگه!
راجع به OF هم آخه استفاده از این جلوه تو فیلم معمولا جایی زیبا میشه که طبیعی جلوه کنه ، تو اون شرایط نور همچین اتفاقی نمیفته:wink:
موفق باشید:oops:

samadionline

Well-Known Member
من دانلود کردم ولی دقیقه 3 و 20 ثانیه یکدفعه قطع میشه .
با چند تا برنامه تست کردم همینجوری بود.

اون تعقیب و گریز اول یکم طولانی هست

با سلام خدمت شما دوست عزیز، جناب صمدی
من دانلود کردم، فایل سالم بود. من خودم با KM Player تست کردم.
حالا اگر امکان دانلود مجدد رو ندارین ، از توی خود پلیر 4shared نگاه کنین.
با تشکر

samadionline

Well-Known Member
توی خود سایتی که برای دانلود گذاشتی دیدم
صحنه آخر قشنگ شده ولی ای کاش موقع شکستن شیشه از بیرون نمایش داده می شد.
آموزش شماره 109 اندرو رو قشنگ در آوردی . دمت گرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا