سلام داش ببخشید واسه من ارور میده نمیشه دان کنم جون من با فرمت flv بزن یه جا دیگه آپ کن که بشه دان کرد
راستی اسم من محمدرضاس به اون نام کاربری توجه نکنید!!!
ببخشید داش اشتباه شد با حجم 18 مگ دارم دان میکنم!!!
1-رنگ بندی خوبی نداشت
2-شلیک گلوله عجیب بود چرا؟چون داشتی مستقیم میزدی تو شیشه ولی میخورد تو کاپوت ماشین!!!حتی شیشه ترکم نخورد
3-آخر طرف مرد یا نه نفهمیدم
4-قضیه اون کیف چی بود
در کل کار خوبی شده بود به نظر من فکرت بازه میتونی کارای خوبی بسازی دمت گرم دلخور نشی ها
دی دی دی
با سلام خدمت تو دوست عزیز محمد رضا
رنگ بندیش تو اینجا خیلی خوب نبود، یه چند روز بعد از اینکه اینجا گذاشتم ، دوباره رو Color Correction کار کردم که به نظرم بهتر شده...
شلیک گلوله تو اولین رندر دقیقا میخوره به شیشه و ترک بر میداره، اما حذفش کردم، چونکه توی اون صحنه ای که داره نشون میده که قاتل میاد سمت ماشید(یعتی بعد از تیر اندازی) دوباره قسمت بزرگی از شیشه نشون داده میشه و اگه قرار بود شکستگی روی شیشه هم نشون داده بشه، خوب نمیشد ( یعنی من هر کاری کردم نتونستم خوب در بیارم) واسه همین یه شکستگی کوچیک از شیشه رو پائین رو گذاشتم باشه(نزدیک برف پاک کن)
آره دیگه طرف میمیره :دی:دی
نقش کیف هم این بود که ، قاتل دنبال اون کیف بود
قوبونت، لطف داری. نه بابا این حرفا چیه ؟؟؟ واسه چی دلخور بشم ؟؟؟ بیشتر خوشحال میشم که همه اشکالای کارو بگن.
فدات....
با سلام خدمت دوست عزیز مصطفی
مرسی مصطفی حون لطف داری... قابل نداره ها عینک دودی
نه من فقط فتوشاپ کار نمیکنم.... من بیشتر جلوه ویژه کار می کنم (After Effects - 3ds.Max...)
فتوشاپ هم در کنارش هست...