سلامسپهر

خب اول نتونستم فایلو باز کنم.
تستی که زدی جالبه اما برای یه کار دیگه خوبه.
بذار از حروف شروع کنم.
نمیدونم چه معنی یی داره و مال کجاست.
خب یه حس بزرگ و کوچیک توی A و بقیه کلیتش هست.
حقیقتش اون بار که N رو سروته نوشتی و گفتی توضیح دادم فرصت نشد بخونم چی توضیح دادی. اما اینجا کاملا بجاست. یه دیواره باریک و متقارن.
انگار A رو گذاشتن کنار تا به جشن خودشون تقارن بدن.
نکته های افکت رو هم باید در ادامه بگم. حروفت به جز N خب یه I هست که بزرگ کار شده هر دو جا. یعنی کل کار روی همین افکت میچرخه لابد...
خب این افکت چاپ بد نیست به نظرم.
این حالت زاویه داردو تا I یه پرسپکتیو توی چشم من میسازه. یه راه رو نشون میده . اون افکت داره سرعتو به کار القا میکنه. حس رالی و مسابقه سرعت ...
حسی که شما به دنبالش هستی توی مخدوش کردن حرکت بدست نمیاد. باید عمدی کانال ها رو جابه جا کنی. بعضی رنگا رو به کانل دیگه وام بدی. قسمتی از رنگها رو بپرونی یا کثیف کنی. روی کاغذت لک بندازی. شاید مثلا خیس بودن رنگ یا درست تر بگم خیس خوردنش کمک خوبی باشه. یا شاید کارهایی برای قدیمی کردن که بافت dirt و نویز و ....
اما چیزی که تو کارت میبینم به نظرم حسی از عدم وضوح هست که توی حرکت وجود داره. یه بلار عکاسی و یا یه موشن مصنوعی...
وقتی چشم نتونه چیزی رو که میخواد واضح ببینه اونو خب واضح نمیبینه. مثل حرکت سریع یه ماشین. اما اگه قرار باشه شما همون چیز ناواضح رو بخوای به بیننده بگی اگه تحمل داشته باشه میبینه وگرنه روش تامل نمیکنه.
اینو گفتم چون چشم به آرامش بیشتر از هیجان احتیاج داره. (البته گوش شاید استثنا باشه برای بعضیا اما من که نه!)
یه کاری هم که انجام شده این دوران واضح هست که بازم تلقی رو از چاپ میکشه به عکاسی و فیلتر. من هم از اعوجاج روی کانال های مجزا خوشم میاد.
و از طرفی هم شبیه این فیلمهای سه بعدی شده چون جا به جایی و رو هم خوریش پیداست...
جمع بندی: چاپ نیست اما ظرفیت یه موشن خوب رو داره. از چیدمانش هم به شرط اینکه نکته دار باشه خوشم اومد.
موفق باشی پسر.
راستی این یارو اینفکت شده هه رو هم شرمنده ببر دواش کن اعصاب منو میریزه به هم.