The Damn Overprint !! l Typography

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
یک کار تایپوگرافی به نام Insomnia هستش.
خواستم افکت و حس بد چاپ شدن رو به بیننده القا کنم. (نمیدونم چقدر موفق بودم.)
نظر شما دوستان در مورد اینکه از این کار چه برداشتی میکنید واسم مهمه.

ممنون.

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    259.1 کیلوبایت · بازدیدها: 28
سلامسپهر:green:
خب اول نتونستم فایلو باز کنم.
تستی که زدی جالبه اما برای یه کار دیگه خوبه.

بذار از حروف شروع کنم.
نمیدونم چه معنی یی داره و مال کجاست.
خب یه حس بزرگ و کوچیک توی A و بقیه کلیتش هست.

حقیقتش اون بار که N رو سروته نوشتی و گفتی توضیح دادم فرصت نشد بخونم چی توضیح دادی. اما اینجا کاملا بجاست. یه دیواره باریک و متقارن.
انگار A رو گذاشتن کنار تا به جشن خودشون تقارن بدن.

نکته های افکت رو هم باید در ادامه بگم. حروفت به جز N خب یه I هست که بزرگ کار شده هر دو جا. یعنی کل کار روی همین افکت میچرخه لابد...
خب این افکت چاپ بد نیست به نظرم.
این حالت زاویه داردو تا I یه پرسپکتیو توی چشم من میسازه. یه راه رو نشون میده . اون افکت داره سرعتو به کار القا میکنه. حس رالی و مسابقه سرعت ...

حسی که شما به دنبالش هستی توی مخدوش کردن حرکت بدست نمیاد. باید عمدی کانال ها رو جابه جا کنی. بعضی رنگا رو به کانل دیگه وام بدی. قسمتی از رنگها رو بپرونی یا کثیف کنی. روی کاغذت لک بندازی. شاید مثلا خیس بودن رنگ یا درست تر بگم خیس خوردنش کمک خوبی باشه. یا شاید کارهایی برای قدیمی کردن که بافت dirt و نویز و ....
اما چیزی که تو کارت میبینم به نظرم حسی از عدم وضوح هست که توی حرکت وجود داره. یه بلار عکاسی و یا یه موشن مصنوعی...

وقتی چشم نتونه چیزی رو که میخواد واضح ببینه اونو خب واضح نمیبینه. مثل حرکت سریع یه ماشین. اما اگه قرار باشه شما همون چیز ناواضح رو بخوای به بیننده بگی اگه تحمل داشته باشه میبینه وگرنه روش تامل نمیکنه.
اینو گفتم چون چشم به آرامش بیشتر از هیجان احتیاج داره. (البته گوش شاید استثنا باشه برای بعضیا اما من که نه!)
یه کاری هم که انجام شده این دوران واضح هست که بازم تلقی رو از چاپ میکشه به عکاسی و فیلتر. من هم از اعوجاج روی کانال های مجزا خوشم میاد.

و از طرفی هم شبیه این فیلمهای سه بعدی شده چون جا به جایی و رو هم خوریش پیداست...

جمع بندی: چاپ نیست اما ظرفیت یه موشن خوب رو داره. از چیدمانش هم به شرط اینکه نکته دار باشه خوشم اومد.
موفق باشی پسر.:rose:

راستی این یارو اینفکت شده هه رو هم شرمنده ببر دواش کن اعصاب منو میریزه به هم.:mad:

یا علی

Ps.Dude

Well-Known Member
زيبا و جالب شده
موفق باشي
ممنون دوست عزیز.
سلامسپهر:green:
خب اول نتونستم فایلو باز کنم.
تستی که زدی جالبه اما برای یه کار دیگه خوبه.

بذار از حروف شروع کنم.
نمیدونم چه معنی یی داره و مال کجاست.
خب یه حس بزرگ و کوچیک توی A و بقیه کلیتش هست.

حقیقتش اون بار که N رو سروته نوشتی و گفتی توضیح دادم فرصت نشد بخونم چی توضیح دادی. اما اینجا کاملا بجاست. یه دیواره باریک و متقارن.
انگار A رو گذاشتن کنار تا به جشن خودشون تقارن بدن.

نکته های افکت رو هم باید در ادامه بگم. حروفت به جز N خب یه I هست که بزرگ کار شده هر دو جا. یعنی کل کار روی همین افکت میچرخه لابد...
خب این افکت چاپ بد نیست به نظرم.
این حالت زاویه داردو تا I یه پرسپکتیو توی چشم من میسازه. یه راه رو نشون میده . اون افکت داره سرعتو به کار القا میکنه. حس رالی و مسابقه سرعت ...

حسی که شما به دنبالش هستی توی مخدوش کردن حرکت بدست نمیاد. باید عمدی کانال ها رو جابه جا کنی. بعضی رنگا رو به کانل دیگه وام بدی. قسمتی از رنگها رو بپرونی یا کثیف کنی. روی کاغذت لک بندازی. شاید مثلا خیس بودن رنگ یا درست تر بگم خیس خوردنش کمک خوبی باشه. یا شاید کارهایی برای قدیمی کردن که بافت dirt و نویز و ....
اما چیزی که تو کارت میبینم به نظرم حسی از عدم وضوح هست که توی حرکت وجود داره. یه بلار عکاسی و یا یه موشن مصنوعی...

وقتی چشم نتونه چیزی رو که میخواد واضح ببینه اونو خب واضح نمیبینه. مثل حرکت سریع یه ماشین. اما اگه قرار باشه شما همون چیز ناواضح رو بخوای به بیننده بگی اگه تحمل داشته باشه میبینه وگرنه روش تامل نمیکنه.
اینو گفتم چون چشم به آرامش بیشتر از هیجان احتیاج داره. (البته گوش شاید استثنا باشه برای بعضیا اما من که نه!)
یه کاری هم که انجام شده این دوران واضح هست که بازم تلقی رو از چاپ میکشه به عکاسی و فیلتر. من هم از اعوجاج روی کانال های مجزا خوشم میاد.

و از طرفی هم شبیه این فیلمهای سه بعدی شده چون جا به جایی و رو هم خوریش پیداست...

جمع بندی: چاپ نیست اما ظرفیت یه موشن خوب رو داره. از چیدمانش هم به شرط اینکه نکته دار باشه خوشم اومد.
موفق باشی پسر.:rose:

راستی این یارو اینفکت شده هه رو هم شرمنده ببر دواش کن اعصاب منو میریزه به هم.:mad:
سلام.
زیاد روی تایپو کلمه ی Insomnia که به معنی "بی خوابی" هست کار نشده و بیشتر روی افکتش که توضیح دادم کار شده.
احساس میکنم توضیحاتم یکم کم بوده در مورد کار!
احتمالا توی مجلات ( و بیشتر توی روزنامه ها) پیش اومده که دیده باشید رنگهای CMYK روی هم نیوفتاده و رنگ Cyan و Magenta از کنار متن سیاه رنگ بیرون زده باشه. من دقیقا خواستم هیمنو به بیننده القا کنم. به عبارت دیگر خواستم یک کاری که اشتباه چاپی داره رو به این فهم که به صورت عمدی انجام شده رو به بیننده برسونم.
این کارم ،هم با استقبال خوب مواجه شده و هم بد.
واسه همین نظر دوستان واسم مهم بود که چی از این کار میفهمن و آیا به دلشون هست با نه.

- تمام توضیحاتت رو خوندم. ممنون ازاینکه وقت گذاشتی.
-Infected Has Been Killed!!!!!!

MOSTAFA

کاربر فعال
ایده جالبی داره...البته از نظر من برای این کار میتونید از ایده های جالب تری هم استفاده کنید مثلا اگه الان به طرحتون دقت کنید شبیه به یک تخت خواب شده که دوتا حرف I لبه های دو طرف تخت هست که میتونید با یکم ریزه کاری و اضافه کردن چند چیز دیگه مفهوم کلمه رو برسونید...(نظرات شخصی)
احتمالا توی مجلات ( و بیشتر توی روزنامه ها) پیش اومده که دیده باشید رنگهای CMYK روی هم نیوفتاده و رنگ Cyan و Magenta از کنار متن سیاه رنگ بیرون زده باشه. من دقیقا خواستم هیمنو به بیننده القا کنم. به عبارت دیگر خواستم یک کاری که اشتباه چاپی داره رو به این فهم که به صورت عمدی انجام شده رو به بیننده برسونم.
اگه دقیقا اون چیزی توی مجلات اشتباها صورت میگیره مد نظرتون هست میتونستید افکت blur رو اعمال نکنید و با تداخل دادن رنگ ها این افکت رو ایجاد کنید...
اما به همین صورت هم حس گنگی و اون معنای بصری insomnia رو میرسونه...
موفقیتـ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا