بی بی کد The Beach . . .

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام به همه ي دوستاي عزيزم
اين كارو خورده خورده تفريحي زدم
تماما مدلسازي شده و از پلاگينهاي rock gen و floor gen و vray2 استفاده شده و زمان هر رندر 1 ساعت شد.
ممنون ميشم نظراتتون رو راجع بهش بدونم.
موفق باشيد.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    659.2 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • 2.jpg
    2.jpg
    536.4 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • 3.jpg
    3.jpg
    544.5 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • cam4.jpg
    cam4.jpg
    557.1 کیلوبایت · بازدیدها: 64

madmaster_3d

Well-Known Member
من به علت اینکه سایت به ایدی ها رسیدگی نمی کنه تصمیم گرفتم کمتر فعالیت کنم اینجا. کارت ماهیتش قشنگه ولی تکسچر شن هات خوب نیست. باید تکسچر ترکیبی درست کنی شاید. یا یک تکسچر بهتر پیدا کنی.
تکسچر اون درخت نارگیلت هم خوب نیست و درختت کلا کوتاهه
و تکسچر سنگت هم تو عکس 4 مشکل داره که به خاطر انرپش هست. البته می دونم خود برنامه انرپ کرده ولی مشکل داره دیگه
در کل باید روی تکسچرها کار کنی
و اینکه این ساحل دریا هستش ولی هیچ دریایی نیست. بیشتر به یک کویر میخوره.
موفق باشی

dr.hashemi

کاربر فعال
من به علت اینکه سایت به ایدی ها رسیدگی نمی کنه تصمیم گرفتم کمتر فعالیت کنم اینجا. کارت ماهیتش قشنگه ولی تکسچر شن هات خوب نیست. باید تکسچر ترکیبی درست کنی شاید. یا یک تکسچر بهتر پیدا کنی.
تکسچر اون درخت نارگیلت هم خوب نیست و درختت کلا کوتاهه
و تکسچر سنگت هم تو عکس 4 مشکل داره که به خاطر انرپش هست. البته می دونم خود برنامه انرپ کرده ولی مشکل داره دیگه
در کل باید روی تکسچرها کار کنی
و اینکه این ساحل دریا هستش ولی هیچ دریایی نیست. بیشتر به یک کویر میخوره.
موفق باشی

چرا به آيدي ها توجه نميكنه؟
وممنون از نظرت بابت تكسچرها و اينكه براي تكسچر تركيبي سايتي سراغ داري كه مپ با كيفيت داشته باشه؟
و در آخر اينكه دريا معلومه كه فقط dof شده.

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین من الان آیدیم چند ماه بیشتره خرابه. امکاناتی که یک یوزر تازه کار داره مثل امضا و عکس و ... یا پیغام به دیگران رو ندارم. فقط می تونم پست بزنم.
cgtextures.com بهترین سایت تکسچر هستش . بعد می تونی چند نمونه دانلود کنی و خودت تو مکس یا فتوشاپ ترکیب کنی
دریا رو از dof در بیار و به نظرم با dreamscape بسازش

dr.hashemi

کاربر فعال
ببین من الان آیدیم چند ماه بیشتره خرابه. امکاناتی که یک یوزر تازه کار داره مثل امضا و عکس و ... یا پیغام به دیگران رو ندارم. فقط می تونم پست بزنم.
cgtextures.com بهترین سایت تکسچر هستش . بعد می تونی چند نمونه دانلود کنی و خودت تو مکس یا فتوشاپ ترکیب کنی
دریا رو از dof در بیار و به نظرم با dreamscape بسازش

قبول دارم منم يه بار آيديم به مشكل خورد و خيلي كم لطفي شد بهم.
cgtexture پوليه

madmaster_3d

Well-Known Member
نه بابا تا 15 مگ روی می تونی دانلود کنی. البته تو گوگل ایمیج هم می تونی سرچ کنی. ولی تکسچرهای خوبی داره این سایت. آیدی بساز 15مگ روزی دانلود کن. می خوای چی کار

dr.hashemi

کاربر فعال
نه بابا تا 15 مگ روی می تونی دانلود کنی. البته تو گوگل ایمیج هم می تونی سرچ کنی. ولی تکسچرهای خوبی داره این سایت. آیدی بساز 15مگ روزی دانلود کن. می خوای چی کار

آره ولي با حجم كيفيتش 7-8 تا بيشتر نميشه دانلود كرد
چندتا گرفتم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.چه میکنه این محسن!! آفرین خیلی کار حرفه ای شده.پلاگین rock رو میزاری دانلود؟ من نتونستم از جایی دانلودش کنم
کار خوبی شده.توی بامپ ها خیلی افراط شده و کارو بد کرده.یه مقداری اوربرایت هم شده.
بک گراندها خیلی خوب شدن.معلومه وقت گذاشتی.
پست پرو ها رو خیلی خوب جمع کردی.
زاویه های دوربین عالی شده.در کل کارت از 10 نمره 7 میگیره.موفق باشی

elya3

Well-Known Member
سلام خسته نباشین
رندر خوب شده اما به تکسچر محیط اطراف خونه اصلا منطقی نیست و در واقع اونقد بامب دادی که شن مثل سنگ شده و من اولش فکر کردم که سنگه
به نظرم روی محیط بیشتر کار کن تکسچر صندلی هم عوض کنی بهتره
موفق باشی

Mehran coyote

Well-Known Member
موضوعت قشنگه
خیلی بیشتر باید روش کار کنی تا خیلی قشنگ بشه :rose:

الان تکسچر ها حرفه ای نیستن چه انتخاب تکسچر چه uvm
افتابت بیشتر به افتابهای کویر میخوره بعضی جاها از نور سوخته شده
این زرد ها ماسه هست؟اصلا حس نرم بودن و ماسه ای بودن رو نمیده و بامپش رو خیلی زیاد گرفتی واسه همین سوزن سوزنی شده
یه سوال دیگه که دارم اینه که فقط به خاطر همین سنگ بزرگه از rockgenerate استفاده کردی؟
خوب اینو با نویز خوده مکس هم میتونی به سادگی درست کنی

خلاصه کار کنی روش عالی میشه
خسته نباشی

dr.hashemi

کاربر فعال

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام.چه میکنه این محسن!! آفرین خیلی کار حرفه ای شده.پلاگین rock رو میزاری دانلود؟ من نتونستم از جایی دانلودش کنم کار خوبی شده.توی بامپ ها خیلی افراط شده و کارو بد کرده.یه مقداری اوربرایت هم شده. بک گراندها خیلی خوب شدن.معلومه وقت گذاشتی. پست پرو ها رو خیلی خوب جمع کردی. زاویه های دوربین عالی شده.در کل کارت از 10 نمره 7 میگیره.موفق باشی
سلام عارف عزيز و ممنون از نظراتت . . . خيلي خيلي معذرت ميخوام كه الان جواب ميدم چون درگير آموزشي بودم و ديروز تموم شد و مهران جان لطف كرد و لينك rock gen رو گذاشت.

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام خسته نباشین
رندر خوب شده اما به تکسچر محیط اطراف خونه اصلا منطقی نیست و در واقع اونقد بامب دادی که شن مثل سنگ شده و من اولش فکر کردم که سنگه
به نظرم روی محیط بیشتر کار کن تکسچر صندلی هم عوض کنی بهتره
موفق باشی

سلام و ممنون از نظراتت. واقعا شن ها مثل سنگ شده؟؟؟؟
چي بگم . . .

dr.hashemi

کاربر فعال
موضوعت قشنگه
خیلی بیشتر باید روش کار کنی تا خیلی قشنگ بشه :rose:

الان تکسچر ها حرفه ای نیستن چه انتخاب تکسچر چه uvm
افتابت بیشتر به افتابهای کویر میخوره بعضی جاها از نور سوخته شده
این زرد ها ماسه هست؟اصلا حس نرم بودن و ماسه ای بودن رو نمیده و بامپش رو خیلی زیاد گرفتی واسه همین سوزن سوزنی شده
یه سوال دیگه که دارم اینه که فقط به خاطر همین سنگ بزرگه از rockgenerate استفاده کردی؟
خوب اینو با نویز خوده مکس هم میتونی به سادگی درست کنی

خلاصه کار کنی روش عالی میشه
خسته نباشی

سلام مهران جان و ممنون از نظرت ولي كار كردن با پلاگين كلا سرعتو بالا ميبره.ميدونم كه ميدوني.
آفتاب ساحل هم بايد به خاطر تلالو نور تو آب بايد شدتش زياد تر از حد معمول باشه
ولي انتقاداتت رو هم ميپذيرم وممنون بابت آدرس سايت.

جدیدترین ارسال ها

بالا