Tep لوگوي مونوگرام

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با سلام
اين هم يه كار ديگه
براي يك شركت توليد كننده ي اتصالات گازي هست!‌كه توليد زانو و سه راهي و انواع تبديل ها و ... گازي هست!

اسم اين شركت تك اتصال پرشيا هست

كه من از روش مونوگرام اين لوگو رو براشون تهيه كردم و همين چند دقيقه پيش تاييد شد!

T.E.P
در حرف T انتهاي كار حالت لوله رو دادم و از نماد آتش براي رسوندن كار اين شركت كه كار گرمي هست استفاده كردم!
به سفارش خودشون الته چون ميخواستند نماد آتش داشته باشه!!

اتود و ايده ي من

پیوست ها

• tep_by_cg_gilas-d3fkb9v.jpg
    tep_by_cg_gilas-d3fkb9v.jpg
    98 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MOSTAFA

کاربر فعال
از لحاظ طراحی و اجرا که خیلی زیبا شده، مثل کار های قبلیتون:green:
اما از لحاظ ارتباط بصری با کار شرکت نظر شخصی من اینه که بهتر بود از آتش استفاده نمیشد، البته درسته که این خواسته ی شرکت بوده و شما طرحی رو زدید که ازتون خواسته شده و خیلی هم خوب کار کردید... اما من فکر میکنم شرکت تولید ابزار آلات گازی خیلی ربطی به آتش نداره! همچنین سبک کار خیلی به لوگوی یک شرکت رسمی نمیخوره!
باز هم میگم از خود طرح خیلی خوشم اومد، اما برای چنین شرکتی به نظر من خیلی مناسب نیست، که البته گفتم بخشیش برمیگرده به سفارش دهنده و ربطی به شما نداره...
ببخشید دیگه این ها نظرات شخصی من بود :دی
Good Luck:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي مصطفي جان
البته اين كه ميگيد ارتباطي نداره يكم جاي تامل داره چون اينا يه بخش توليد و يك بخش مخصوص جوشكاري دارن كه به گفته ي خودشون
مستقيم با آتش سر و كار دارن !
اما خوب چيزي كه سفارش داده شد اجرا شد !!
نظر خودمم نزديك نظر شما بود!

مرسي كه وقت گزاشتي دوس جان!

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام مثه همیشه زیبا
اول از همه تبریک خعلی قشنگ کار میکنی و همه چیز کامله
بعدم یه چند تا نکته هست که ( تو لوگو رعایت شه بهتره البته شما خودت استادی )
تو لوگو های حرفه ای تکتک خطها و حتی ضخامت اونا یه معنی داره و اشکال رسم شده مثه دایره منحنی و... یه معنی
بعدم بعدم اینجور شرکتا که تولیدی هستن اصولا رو گوی خودشون رو همهجای قطعه هک میکنن و مثله لوگوهایی مثه یا هو و گوگل نمایش روی وب و... ندارن پس توی اونا رنگ بندی هم مهم نیست یه جوایی سیاه و سفید مثه مهر
بعدم لوگو توی سایز پایین مثه مهر ناخوانا که چون کار این شرکت لوله هست روی این گونه اشیه هک کردن نماد نباید زیاد عمیق و بزرگ باشه چون اصتحکام قطعه پایین میاد
و در آخر به قول دوست جدیدمون کار یکم بی معنی و مفهوم رو نمیرسونه
پیشنهاد من برای لوگوی شرکت همچین چیزایه
attachment.php

البته اینا نظر شخصی من + تجربه من که رعایت اونها الضامی نیست

بازم ممنون و خسته نباشی :rose:

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    16.2 کیلوبایت · بازدیدها: 69

hsajj

Member
خیلی قشنگ شده :rose:
اگه شعله ها مخصوصا حرف E کمتر بودن قشنگ تر میشد (حرف T یه جورایی پشت شعله ها ناپدید شده و خوانا نیست)
از رنگ بندی و پرداختش هم خیلی خوشم اومد :cool:

Mj

Well-Known Member
خیلی زیبا و قشنگ شده.
ولی خوب اون حالت رسمی رو نداره و بیشتر فانتزی شده....
در کل کار رو خیلی دوست دارم.
خسته نباشی:rose:

PrinceofCs

Well-Known Member
با نظرات مصطفی و مهدی موافقم . البته کار با قدرت انجام شده ولی ایده پردازی برای این شرکت میتونست خیلی قویتر باشه any hoe its good

آخرین ویرایش:
كارت خيلي خوبه
ايده ات جالبه
ولي يه كم سنگين به نظر مياد همون لوگوي سياهي كه پائين سمت راست هست بهتر به نظر مياد
كارت به قول دوستمون بيشتر جنبه ي فانتزي داره
موفق باشي

راستي يادم رفت بگم كه
خيليا قبل از طراحي طرحشون رو روي كاغذ پياده نمي كنند خيلي خوبه كه فكر مي كني و طرحت رو پياده مي كني بعد اجرا

Amir Sadeghi

New Member
سلام دوست من و خسته هم نباشی

کارت قشنگه خیلی ، اما در یک نگاه من تا توضیحاتت رو نخونده بودم فکر کردم مسابقات اتومبیل رانی یا موتور سواری یا بازی های مسابقه ای هارلیدیوینسون و از این قبیل هست!

T بالا که درست شبیه اگزوز شده و آتیش پشتش هم خروجی اگزوز یا سرعت وحشتناک یه انجین ماشین یا موتور مسابقه ای رو میرسونه!

اون ابرها و درخشش های رویایی که اینور اونور لوگو کار کردی یه تقدس و حس رویایی به کار میده که مرتبط با موضوع نیست و انگار که رو هواست.
رنگ کار به شکل کارتونی و غیر رسمی هست.
در کل کار خیلی قشنگه اما هیچ ارتباطی با موضوع لوگو نمی بینم.

اما این که قبل از طرح اسکیس زدی خیلی حال کردم
موفق و پیروز باشی عزیز.

OSX

Member
خیلی زیباست اما با نگاه اول منو یاد مسابقات سرعت ماشین سواری انداخت
راستش زیادگویا نیست
اامیدوارم ناراحت نشده باشید:rose:

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام مثه همیشه زیبا
اول از همه تبریک خعلی قشنگ کار میکنی و همه چیز کامله
بعدم یه چند تا نکته هست که ( تو لوگو رعایت شه بهتره البته شما خودت استادی )
تو لوگو های حرفه ای تکتک خطها و حتی ضخامت اونا یه معنی داره و اشکال رسم شده مثه دایره منحنی و... یه معنی
بعدم بعدم اینجور شرکتا که تولیدی هستن اصولا رو گوی خودشون رو همهجای قطعه هک میکنن و مثله لوگوهایی مثه یا هو و گوگل نمایش روی وب و... ندارن پس توی اونا رنگ بندی هم مهم نیست یه جوایی سیاه و سفید مثه مهر
بعدم لوگو توی سایز پایین مثه مهر ناخوانا که چون کار این شرکت لوله هست روی این گونه اشیه هک کردن نماد نباید زیاد عمیق و بزرگ باشه چون اصتحکام قطعه پایین میاد
و در آخر به قول دوست جدیدمون کار یکم بی معنی و مفهوم رو نمیرسونه
پیشنهاد من برای لوگوی شرکت همچین چیزایه
attachment.php

البته اینا نظر شخصی من + تجربه من که رعایت اونها الضامی نیست

بازم ممنون و خسته نباشی :rose:

سلام
مرسي مهدي جان از اين كه وقت گذاشتي و كار رو بررسي كردي
از نظر چاپ و رنگ بندي يكم مخالف هستم !
چون الان اكثر شغل ها با اينترنت همراه شده!
و از لحاظ تركيب رنگ و... براي كاتالوگ و كارت ويزيت و كلا ست اداري و ... مورد استفاده قرار ميگيره!

و نكته ي ديگه براي چاپ روي قطعات ؛ همونطور كه در ژوژمان كار ميبينيد من كار رو توي حالات نگاتيو ؛ پوزيتيو و اوت لاين هاي هر دو گزاشتم كه توي سايز پيكسل بدون مشكل برخورد خطوط و حتي بصري هست!
و چون قبلا انجام دادم اين كار رو فكر نميكنم براي اين شركت هم مشكلي پيش بياد!!
حالا اگر بتونيد ايرادش براي چاپ روي قطعه رو بهم بگيد بهتر ميتونم روش كار كنم! ممنون

و در مورد نمونه ها هم بايد بگم كه نمونه هايي كه قرار دادي مهدي جان اكثرا پيكتوگرام هستند!
بزرگترين مشكلم اين بود كه اين شركت از حروف انگليسي ميخواست استفاده كنه و تلفيق لوله و آتش رو توي حروف
ميخواست !!!
خودم هم موافقم سبك ديگه ميتونست بهتر باشه!
اما اين روزا سفارش دهنده طراح شده و ايده پرداز ! :دي(البته من تا بشه ارشادشون ميكنم :green:
ممنون از نظرت

كارت خيلي خوبه
ايده ات جالبه
ولي يه كم سنگين به نظر مياد همون لوگوي سياهي كه پائين سمت راست هست بهتر به نظر مياد
كارت به قول دوستمون بيشتر جنبه ي فانتزي داره
موفق باشي

مرسي از نظرت
دوست من همه ي اين تصاوير يك نمونه لوگو هستند توي حالات مختلف براي بررسي توي انواع حالات
اون مشكي هم كه شما گفتيد positiveهست
ممنون از نظرت

سلام دوست من و خسته هم نباشی

کارت قشنگه خیلی ، اما در یک نگاه من تا توضیحاتت رو نخونده بودم فکر کردم مسابقات اتومبیل رانی یا موتور سواری یا بازی های مسابقه ای هارلیدیوینسون و از این قبیل هست!

T بالا که درست شبیه اگزوز شده و آتیش پشتش هم خروجی اگزوز یا سرعت وحشتناک یه انجین ماشین یا موتور مسابقه ای رو میرسونه!

اون ابرها و درخشش های رویایی که اینور اونور لوگو کار کردی یه تقدس و حس رویایی به کار میده که مرتبط با موضوع نیست و انگار که رو هواست.
رنگ کار به شکل کارتونی و غیر رسمی هست.
در کل کار خیلی قشنگه اما هیچ ارتباطی با موضوع لوگو نمی بینم.

اما این که قبل از طرح اسکیس زدی خیلی حال کردم
موفق و پیروز باشی عزیز.

مرسي از نظرت
درسته كمي شبيه اون سبك شده
اما ديگه چيزي كه شركت خواست من اجرا كردم!
اما اون اگزوز كه گفتيد پشتش كه آتش نميزنه :دي :-?

خیلی زیباست اما با نگاه اول منو یاد مسابقات سرعت ماشین سواری انداخت
راستش زیادگویا نیست
اامیدوارم ناراحت نشده باشید:rose:

مرسي
نه چرا ناراحت بشم
كلي هم خوشحال ميشم دوس جان
كاري كه به به و چه چه زياد داشته باشه اصلا چلنج نداره ؛ خوشم نمياد زياد :دي :wink:
مرسي كه كار رو بررسي كردي دوست گلم:rose:

Arsham

راستی این طرح رو به مشتری نشون دادی ؟
چی گفته ؟
اگه هم نشون ندادی وقتی دادی اگه امکانش هست بگو چی گفت ؟

منم بیشتر با پیرپاتلای بازار کار میکنم همونجور که گفتم اینا تجربمه که میگم مشتری ها بیشتر اینجوری دوست دارن .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مهدي جان فكر كنم پست اولم رو خوب نخوندي :دي

كه من از روش مونوگرام اين لوگو رو براشون تهيه كردم و همين چند دقيقه پيش تاييد شد!

گفت چيزي كه ميخواسته همينه تاييد شد!!!‌
الان هم كاتالوگشون رو دارم طراحي ميكنم!!!

Arsham

آرشام

مهدي جان فكر كنم پست اولم رو خوب نخوندي :دي
گفت چيزي كه ميخواسته همينه تاييد شد!!!‌
الان هم كاتالوگشون رو دارم طراحي ميكنم!!!
آخ شرمنده ، ببخشید .:rose:
چون من ادامه مباحث رو پیگیری میکنم و دباره به پست اول نگاه نمیکنم
و
چون حافظه جلبک 1 مال من 0/25 دیگه شرمنده

Erfan

Active Member
کار جالبی شده
در اینکه کار قشنگی هست حرفی نیست ولی برای یک شرکت به نظرم اون سنگینی و ابهت رو نداره
فکر میکنم در دید اول شبیه به کاور گیم های ماشین سواری هست یا نمادی از نیترو هست که توی گیم های ماشین سواری یا ویدئو های ماشین سواری درج شده روی کپسول ها این حس رو القاء میکنه.

توی کارهای شرکت های خصوصی و دولتی سنگینی کار خیلی مهم هست
شما فقط تصور کن یک شرکت توی عرصه گاز بخواد این لوگو رو بذاره روی سربرگ یا پاکت نامه هاشون.

صحبت های من انتقادانه است و امیدوارم به دل نگیرید.
:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
عرفان جان ممنون كه سر زدي:rose:
درسته
با همه ي اين اوصاف كاريه كه خودشون خواستند !!!!
البته من هيچوقت عادت به توجيح خودم ندارم و اين كار رو نميكنم كاري هم كه ميدونم اون پختگي رو نداره براي يه تم قبول ميكنم
پس ناراحت كه نميشم هيچ خوشحال هم ميشم كه دوست گلي مثل شما و دوستان ديگه كار رو نقد ميكنند:rose:

راستش زياد باهاشون صحبت كردم
حتي امروز تماس داشتم باهاشون كه اگر بخوان اديت كنم كار رو
اما اين شركت كه در يكي از روستاهاي اطراف كرمانشاه هم هست و گفتند همين كار رو دوست دارند !!:-?
حالا جدا از اين شايد يه اديت براي خودم بزنم!!
ممنون از همه ي دوستان :rose:

• Like
Reactions: OSX

جدیدترین ارسال ها

بالا