swf to fla

izone

Active Member
من هم ميخواستم ولي بعد فهميدم كه اينكار غير ممكن است!

برنامه هايي هستند كه شما توسط آنها بتوانيد فايل swf را بازكنيد و از عكسها و برخي از كدهاي آن استفاده كنيد ولي مبدل وجود ندارد.

شاد و پيروز باشيد.

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
تبديل swf به fla رو پيدا نكردم ولي نرم افزارهاي باز كردن فايلهاي فلش وجود داره اگه خواستي بگو آدرس و كركشو برات بفرستم

Swf to Fla فكر نكنم باشه ولي نرم افزارهايي براي اديت Swf وجود دارن مثل :
Sothink Swf Decompiler
كه فكر كنم اسم اين نرم افزار رو با غلط املايي نوشتم :lol:

arashsoft

Well-Known Member
بابا الكي حرف نزنين
كي گفته نيست تو اين انجمن 2000000 بار گفتيم
همين Sothink Swf Decompiler نسخه 2005 اش كه تو هر سايتي كركش هست اين كار رو مي كنه
swf>>>fla

<3pehr>

Active Member
من نسخه قديمي اين رودارم اگه ميشه لينك دانلود نسخه 2005 اونو بذاريد . البته اگه لينك كركش رو هم بذاريد ممنون مي شم

arashsoft

Well-Known Member
بله چرا كه نه
يه بار امتحان كردم ديدم كرك فقط كافيه
h************p://sothink.crack.cd/Sothink_SWF_Decompiler_MX_2005.html

arashsoft گفت:
بابا الكي حرف نزنين
اين چه طرز حرف زدنه :!:
arashsoft گفت:
كي گفته نيست تو اين انجمن 2000000 بار گفتيم
دو ميليون نه > 20 موردش رو اشاره كنين كفايت ميكنه :!:
arashsoft گفت:
همين Sothink Swf Decompiler نسخه 2005 اش كه تو هر سايتي كركش هست اين كار رو مي كنه
خوب همين رو مي تونستيد خيلي محترمانه تر بگيد ...

anti-life

Active Member
برنامه Imperator به طور دقيق اين كار رو براي شما انجام ميده ..... من نسخه كاملش رو كه بدون نياز به كرك هست رو دارم و در سر فرصت آپلود ميكنم رو سايت تا شما بگيريد .... و گرنه كه خدوتون شايد زودتر پيداش كرديد........

اين برنامه دقيقا swf رو به FLA تبديل ميكنه و همه اكتيوشن ها رو هم نگه ميداره .......(( يه نوع دزدي ))

در كل برتري اين بر Sothink اين هست كه شما با اين نرم افزار تبديل كرده و با خود ماكرو مديا فلش ميتونيد اديت كنيد .... ولي Sothink اين اجازه كار رو به شما نميده و بايد شما تو محيط خودش اين كارو رو انجام بديد .

منتظريم
آقا يا با فرمت exe تو سايتت بزار ويا با فرمت zip يا rar >نه با اون فرمت عجيب غريب كه واسه بعضي نرم افزارهاي تو سايتت گذاشتي > واسه ما ديال آپي ها سخته دانلودشون > در كل مرسي

arashsoft

Well-Known Member
anti-life گفت:
در كل برتري اين بر Sothink اين هست كه شما با اين نرم افزار تبديل كرده و با خود ماكرو مديا فلش ميتونيد اديت كنيد .... ولي Sothink اين اجازه كار رو به شما نميده و بايد شما تو محيط خودش اين كارو رو انجام بديد .

حالا باز حرف خودتونو بزنين
تو رو خدا اول اين sothink 2005 رو امتحان كنين
بعد .....

ضمنا دوست عزيز من اعصابم خرد بود اون روز

<3pehr>

Active Member
arashsoft من كه نتونستم با sothink 2005 فايلهاي swf رو به fla تبديل كنم اين نسخه هم مانند نسخه هاي قبلي هست .

<3pehr>

Active Member
سلام
نه مثل اينكه من كورم البته اين چيزي كه من توي عكس ديدم نه حتما كروم كه نديدم ديگه .

arashsoft

Well-Known Member
توي phazeddl.com بريد و در قسمت سرچ برنامه ها سرچ كنين
كرك و همه چيش مياد

جدیدترین ارسال ها

بالا