پشتیبانی Swamp Monster

mojtaba 3d

Member
سلام به همگی بچه های گل 3D .چاکریم.پس از سال ها وری از میادین 3D :green: باز به آخوش گرم این دنیا برگشتم و فعالیتمو شروع کردم امیدوارم برای شروع خوب باشه این کارم. خوب حالا یه توضیحاتی در مورد کاراکتر بدم.این کاراکتر با کمک آموزش استاد عزیز آقای اسکات پاتن ساخته شده که توی آموزش فقط بدنشو میسازه و کر نکسچر تو تو فتوشاپ انجام میده.متاسفانه قسمت خروجی گرفتن این کاراکتر رو آموزش نمیده که چطور با یه کیفیت مطلوب رندر بگیریم به همین خاطر کاراکتر من یکم بی کیفیت شده و دیتیل ها خوب خودشونو نشون نمیدن ببخشید دیگه :rose:.بعد توی قسمت تکسچر آقای اسکات تقریبا اندازه یه هارد یه ترا بایت تسکچر استفاده میکنه که من هیچکدومشونو نداشتم و حیف شد که نتونستم مثل خودش تکسچر کنم.رندر های پایین بدون هیچ ادیتی از زیبراش رندر شده.خوب حالا بقیه حرفارو شما باید بزنید خوشحالم میکنید نظر بدید دمه همگیتون گرم

یا حق
Finall work.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام به همشهری خودم. مجتبی جون خوبی؟ خیلی قشنگ شده با اینکه تکسچرینگش با خودت بوده
البته خوب تمرین نیازه تا تکسچر ها بهتر همب شه
حالا پارتی بازی بسه بریم سراغ ایراد. فکر کردی همشهری هستی می تونی در بری؟

اون اسکلت کوچیک ها روی سینه متریالش خوب نشده
متریال کله بز و دسته تبر و خود تبر هم جای کار داره
سر شونه هاش که ماشالا چند ساله بدن کاری میره؟ بزرگه
من حس می کنم پاهاش ساق هاش یکمی نسبت به شکم خیکیش باریکه
تناسب دستاش و مخصوصا از ارنج به پایین یکمی مشکل داره یعنی منحنی شده.قسمت ارنج

یک وایر فریم و همینطور رندر های جداگانه با سایز بزرگتر از همه جهات مثل عکست بزار که بهتر هم بشه نظر داد

در کل خوبه همینطور ادامه بده. خیلی پیشرفت کردی ناقلا

mojtaba 3d

Member
مرسی علی جون لطف داری.اون اسکلت کوچیک ها رو اصلا یادم نیود متریال بدم شرمنده خیلی کوچیک بود اصلا ندیدمش :?:.نبر هم از دور خوب معلوم نیست ولی تبر به نظر خورم خوب شده چون روش کار کردم از ایجا خوب معلوم نیست بیا خونمون از نزدیک ببین :green:.
بعد در مورد تناسب اندامش این تقریبا یه کاراکتر فانتزی و من هم دقیقا عین آقای اسکات رفتم جلو خواستم مثل خودش بشه.ایشالله وقت شد وایر هم میزارم

موفق باشی

Ali_CG

Well-Known Member
خسته نباشی . . .
قیافشو خیلی دوس دارم . . .
جزییات پوستش یه مقدار بیشتر کار داره . . .
در کل عالی . . .:rose:

mojtaba 3d

Member
مرسی علی جون.آره خیلی باید بهتر میشد پوستش اما حیف تکسچر مناسب نداشتم :sad:

Mehran coyote

Well-Known Member
همین هم خوب شده مدل رو هم اگه واردی خودت تغییر بده مثلا پاهاش به نظر من مسخرس
پوستشم مطمئنم میتونی بهترش کنی بعضی جاها خیلی براقه و بعضی ها جاها خیلی تیره
خسته نباشی :rose:

mojtaba 3d

Member
ممنون مهران جان.مدل رو والات برا تست خودم زدم یعنی خواستم با مدل اصلی مقایسش کنم وگرنه از همون اول یه چیز دیگه میزدم.پوستش براق؟؟؟ اون فکر کنم به خاطر نور زیاد باشه :green:.

موفق باشی مهران جان

جدیدترین ارسال ها

بالا