بی بی کد Sunny Day

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به چشم ما به یه کار عالی از فاطمه خانم روشن شد
مدل ها آماده هستن؟
نقاط قوت زیادی داره
نور پردازی خیلی خوب...دیتیل ها واضح هستن و نقطه تاریک نداری و این خیلی خوبه
نوع رنگ پردازی یه شیوه خاص هست اما بهتر میشد یه مقدار ته رنگ سبز هم میاوردی.چون سبز و بنفش رابطه خوبی با هم دارن
با این که رنگ ها سورئال شده اما فضا طراوت و حس تازگی میده به آدم
انتخاب زاویه خیلی خوب هست
و اما نقد:green:
شیدرها خوب نشده.مثلا پارچه گرفته تا بدنه صندلی خوب نشده.می تونست خیلی بهتر باشه
بیرون کلا متریال نداره.به نظرم درسته کار سورئال هست اما بک گراند انگار رها شده
کارت اور برایت شده اما انصافا اوربرایت خوبی شده
در کل بهت تبریک میگم:rose:

nastaran.r

New Member
مثل همیشه عال
خیلی خوب و رئال شده
جزئیاتش عالیه
شیوه زنگ پردازی خیلی خوبی رو به کار بردید
نور کار هم مناسبه
منظره بیرون خیلی زیباست
رومیزیش و همینطور وسایل روی میز خیلی خوشگلن

با ارزوی موفقیت

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سپاس از نظر دوستانم . ممنونم از تعریف ها و انتقادات .وایر فریم کار رو هم اضافه کردم.

پیوست ها

• w1.jpg
    w1.jpg
    193 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • w2.jpg
    w2.jpg
    246.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

HOSSEIN.D

Well-Known Member
واااای.
من چقدر دیر دیدمش...
فوق العاده شده.
خیلی خوشم اومد.
آفرین.
عالی بود.
فقط یه چیزی.
نقد نیست البته.
یه رندر رنگی که رنگها خوب باشه هم تست کن.
به نظرم باید چیز جالبی بشه.
آفرین.
خیلی خوشم اومد خواهر.
موفقتر باشی.:rose:

maya_22

Well-Known Member
خیلی عالی شده فاطمه جان
مشکل خاصی توش نمیبینم نور شیدر همه چی خوب بود.فقط یک سوال زمان رندر چقدر شد.یعنی به نظرت میشه تو زمان معقولی یک انیمیشن در حد دو سه دقیقه تو محیط باهاش ساخت منظورم رندر با وی ری هست .از لحاظ تک فریم ویا انیمیشنهای کارهای داخلی منظورمه

تبریک میگم

.:BehzAd:.

Active Member
مرسی مرسی چه کاره خوبی زدی من اولین بارم هست که کارت رو دیدم خیلی خوب شده بهت تبریک میگم.

رومیزی رو خوب ساختی عالی

فقط نور بیرون خیلی روشن اما داخل فضا جوری هست که انگار هیچ نوری از بیرون به داخل وارد نشده.

در کل کارت خوبهو من از دیدنش لذت بردم

موفق تر از قبل باشی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار زیبایی شده. تبریک و خسته نباشید.
در مورد سیستمی که باهاش رندر گرفتین و زمان رندر هم بگید.
مدل ها آیا آماده هستن یا خودتون مدلشون کردید؟
منم با عارف جان موافقم که گفتن میشد بیشتر روی متریال ها وقت گذاشت و بهترازاینی که هست درشون آورد.
البته کارتون فوق العاده زیبا شده،علاوه بر تخصص 3d تون قدرت عکاسیتونم رو میشه از توی این کار حس کرد.
بازم تبریک.
شاد باشید و موفق.

Farrokh

Active Member
به به
خیلی هم خوب که یه کار خوب و خوشکل رو انجام دادید

من توی وی ری مایا تجربه ای ندارم ولی فکر می کنم توی رندر جی آی تنظیمات مناسب رو به کار نبردید که نوک پرده ها اینجوری شده

ضمنا شیدر های جالب تری رو می تونستید به کار ببرید . الان به نظر می رسه 90 درصد صحنه متریال ندارند

ولی حس و حال خوبی رو تونستید به بیننده تلقین کنید
کلیت صحنه هم اگر تا این حد به مدلای آرک اینتریور نزدیک نبود خیلی بهتر بود چون اینجوری در نگاه اول زحمتاتون زیاد به چشم نمیاد

در کل خیلی خوبه و از کسب تجربه های بیشتر نترسید
زیاد هم از افکت کروماتیک آبوریشن استفاده نکنید چون کیفیت کار رو واقعا داغون می کنه
موفق باشید :rose:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
ممنون از نظرات دوستانم .

خیلی عالی شده فاطمه جان
مشکل خاصی توش نمیبینم نور شیدر همه چی خوب بود.فقط یک سوال زمان رندر چقدر شد.یعنی به نظرت میشه تو زمان معقولی یک انیمیشن در حد دو سه دقیقه تو محیط باهاش ساخت منظورم رندر با وی ری هست .از لحاظ تک فریم ویا انیمیشنهای کارهای داخلی منظورمه

تبریک میگم
با تشکر بابت نظرتون دوست خوبم اگر بخواین انیمیشن بسازید با وی ری خیلی طولانی تر میشه زمان رندر و باید از تنظیمات بالاتری استفاده کنی تا فلیک و نویز نداشته باشی. زمان رندر این کار حدود 3 تا 4 ساعت بود.

کار زیبایی شده. تبریک و خسته نباشید.
در مورد سیستمی که باهاش رندر گرفتین و زمان رندر هم بگید.
مدل ها آیا آماده هستن یا خودتون مدلشون کردید؟
منم با عارف جان موافقم که گفتن میشد بیشتر روی متریال ها وقت گذاشت و بهترازاینی که هست درشون آورد.
البته کارتون فوق العاده زیبا شده،علاوه بر تخصص 3d تون قدرت عکاسیتونم رو میشه از توی این کار حس کرد.
بازم تبریک.
شاد باشید و موفق.
سلام برادر امین . کار سه بعدی رو گویا گذاشتید کنار ؟
مدل های میز و صندلی و روی میز آماده هستند . و محیط ساده کار رو فقط درست کردم .
ممنون از لطفت :)

به به
خیلی هم خوب که یه کار خوب و خوشکل رو انجام دادید

من توی وی ری مایا تجربه ای ندارم ولی فکر می کنم توی رندر جی آی تنظیمات مناسب رو به کار نبردید که نوک پرده ها اینجوری شده

ضمنا شیدر های جالب تری رو می تونستید به کار ببرید . الان به نظر می رسه 90 درصد صحنه متریال ندارند

ولی حس و حال خوبی رو تونستید به بیننده تلقین کنید
کلیت صحنه هم اگر تا این حد به مدلای آرک اینتریور نزدیک نبود خیلی بهتر بود چون اینجوری در نگاه اول زحمتاتون زیاد به چشم نمیاد

در کل خیلی خوبه و از کسب تجربه های بیشتر نترسید
زیاد هم از افکت کروماتیک آبوریشن استفاده نکنید چون کیفیت کار رو واقعا داغون می کنه
موفق باشید :rose:
سلام فرخ جان
در مورد پرده درست فرمودی دچار لایت لیک شده و متاسفانه چون بیشتر رندر رفته بود به همین قانع شدم . در کارهی بعدی انشالا دیده نمیشه.
در مورد شیدر چون کار سیه و سفید شده شاید اینطور به نظر چند نفر از دوستان رسیده و این امر طبیعی هست چون درجات رنگی کارم یکسان شده . در نمونه رنگی بهتر میشه این نکته رو فهمید.

در مورد کروماتیک ابریشن اینکه میزان لایه ای که این گزینه رو در برداشت اپسیتیش در حدود 10 درصد بود و به حداقل رسوندمش تا یه اثر محوی ازش تو کار مشخص باشه .
ممنونم بابت توجه و گفتن ایرادات و خوبیهای کار دوستم :)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا