Suicide

deevart

Member
سلام دوستان . امیدوارم حال همه خوب باشه
این کاره جدیدمه
2 روز پاره وقت روش کار کردم
ممنون اگه مشکلات و ایراداشو بگید تا مثل کاره قبلی بتونم بر طرف کنم و کاره بهتر از قبل بشه
ممنون

2prg0aa.jpg

Mandana

Active Member
لووووول چه فان شده رضاهه
dgq44_th.gif
2rqy7g8.gif
dgq44_th.gif
2rqy7g8.gif
dgq44_th.gif
2rqy7g8.gif

ته ئه قیافس بنده ی خدا
_please__revamped_by_bad_blood.gif
:دی
فقط اون دستش که دینامیت
_boom__by_bad_blood.gif
دستشه یکم مشکل داره.خودت یک چیزی رو اونجوری بگیر دستت.خودت رو بکشی و بالبال بزنی و اینا، نمی تونی کاری کنی که اون برجستگی ئه آرنج ات _ قوزکه آرنج میگن.چمی دونم وات اور!
_chew__rvmp_by_bad_blood.gif
_ دیده بشه.ینی آرنجش مشکل داره اما بقیه اش جای حرف نذاشته.راستی بهت گفته بودم توی رنگ کردنه لباس چقدر پیشرفتیده شدی؟ایبل ایبل
lol.gif

موفق باشی دوست هاین ^.^

shayanboy

Active Member
84.gif

بابا ای ول ...........
229.gif

خیلی عالیه .
تبریک می گم. بازم گل کاشتی :paint:

موفق باشی:rose:

شایان

MEGA WAVE

Active Member
لـــــــــــــــــــــــول

خیلی باحاله رضا اول صبحی کلی خندیدم .

یه نکته ای که هست از نظر رنگ و چهره پردازی و از همینچیزا خیلی خوب شده . ولی بجز اونی که مانی هاین گفت قسمت بالای پای سمت چپش یکمی دفرمه نشده؟

هی راستی امضات خیلی باحاله

galagoola

Active Member
چهطوری پسرم :D
یه سری موارد توی اجرا هست که من خیلی تخصص ندارم ولی خوب متوجهشون میشم مثله چروک صورت که به نظر از لحاظ نورپردازی یکم ایراد داره
از این دست مسائل تو کارت دیده میشه ولی نظر یه چند تا پیتینگ کاره حرفه ای رو بپرسی زودتر رستگار میشی
اما موردی که من دوست دارم در موردش صحبت کنم موردیه که تو اغلب کارات دیدم و خوشبختانه با سرعت نور داری حلش میکنی
اون چیه
استیل سازیه کاراکتره
یکی از مهمرین قسمت ها به نظر من تو خلق کاراکتر این مورده
توی این کار استیل ایستادن این آقاهه خوبه ولی پیچی که به بدنش دادی در بعضی جاها تناقض ایجاد میکنه...این مورده جزئی اگه رعایت بشه در دیده کلی تاثیره عمیقی میذاره
من سه قسمت از بدن رو انتخاب کردم که میتونی زاویه کاراکترت با مواردی که تناقض داره رو ببینی
البته توجه به این نکته خیلی ضروریه که من نمیخوام بگم یه عکس بسازی ... بلکه رعایت فرم در تیپی که ساختی مد نظرمه

1 )حرکت پیچشی گردن با کله سر متفاوته و اون فرمی که برای حالت سیگار کشیدن دادی یه مقدار تاثیره منفی گذاشته رو تناسب این سه تا با هم ( سر+چونه+گردن)

2 )فرم نیمتنه بالا با حالت قرارگیری دست ها تناسب کمی داره ... از نظر من رو دست ها باید کار کنی چون حرکت پیچشی نیمتنه با سر متناسبه و برای استیله مورده نظرت مناسبه

3 )یکی از سخت ترین مراحله تیپ سازیت ساخت و ریخت دادن به پا هاست...چونکه هم بلندن و هم نازک ... کمبود سایه روشن تاثیر منفی رو این قسمت داره ولی مطلبی که من میخوام بگم در این قسمت که ادامه صحبتهای قبلم باشه اینه که پای راست با یکمی سایه روشن فرمش درسته ولی پای چپ با داشتن 4 تا پیچ از کل کار جدا شده

همین پسرم
باشد که فرامین ما را گوش فرا دهی تا ازت خرسند گردیم و چون ما خرسند گردیم میتوانی حال زندگی را ببری :neutral:
این اسمایلم خیلی دوست دارم :snap:
فلن

پیوست ها

• deev.jpg
    deev.jpg
    85.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11

mayapower

Well-Known Member
لـــــــــــــــــــــــول

خیلی باحاله رضا اول صبحی کلی خندیدم .

سلام
مجی ساعت 11 رو میگی اول صیح ما دیگه داشتیم میرفتیم لا لا:wink:
یه سری موارد توی اجرا هست که من خیلی تخصص ندارم ولی خوب متوجهشون میشم مثله چروک صورت که به نظر از لحاظ نورپردازی یکم ایراد داره
از این دست مسائل تو کارت دیده میشه ولی نظر یه چند تا پیتینگ کاره حرفه ای رو بپرسی زودتر رستگار میشی
اما موردی که من دوست دارم در موردش صحبت کنم موردیه که تو اغلب کارات دیدم و خوشبختانه با سرعت نور داری حلش میکنی
اون چیه
استیل سازیه کاراکتره
توی این کار استیل ایستادن این آقاهه خوبه ولی پیچی که به بدنش دادی در بعضی جاها تناقض ایجاد میکنه...این مورده جزئی اگه رعایت بشه در دیده کلی تاثیره عمیقی میذاره
من سه قسمت از بدن رو انتخاب کردم که میتونی زاویه کاراکترت با مواردی که تناقض داره رو ببینی
البته توجه به این نکته خیلی ضروریه که من نمیخوام بگم یه عکس بسازی ... بلکه رعایت فرم در تیپی که ساختی مد نظرمه

1 )حرکت پیچشی گردن با کله سر متفاوته و اون فرمی که برای حالت سیگار کشیدن دادی یه مقدار تاثیره منفی گذاشته رو تناسب این سه تا با هم ( سر+چونه+گردن)

2 )فرم نیمتنه بالا با حالت قرارگیری دست ها تناسب کمی داره ... از نظر من رو دست ها باید کار کنی چون حرکت پیچشی نیمتنه با سر متناسبه و برای استیله مورده نظرت مناسبه

3 )یکی از سخت ترین مراحله تیپ سازیت ساخت و ریخت دادن به پا هاست...چونکه هم بلندن و هم نازک ... کمبود سایه روشن تاثیر منفی رو این قسمت داره ولی مطلبی که من میخوام بگم در این قسمت که ادامه صحبتهای قبلم باشه اینه که پای راست با یکمی سایه روشن فرمش درسته ولی پای چپ با داشتن 4 تا پیچ از کل کار جدا شده

همین پسرم
باشد که فرامین ما را گوش فرا دهی تا ازت خرسند گردیم و چون ما خرسند گردیم میتوانی حال زندگی را ببری :neutral:
فلن

منم همینا
به علاوه
اینکه پای چپش مثله یه چوقه خشکه
یه خورده گوشت بده بخوره
البته تخسیل خودشه که کارای بد بد میکنه
حقشه :mad:
اون قوزک دستشو پای چپ و درس کنی بقیه اش هالیه
مخصو صاً حالت چهره اش دلچبسناک گردیده:oops:

H.S

Member
به به واقعا لذت بردم به این میگن کاره حرفه ای فقط یه مقدار دست ها مشکل دارند که اون هم حتما خودت فهمیدی.

موفق باشی.

memol_515

Active Member
كارات واقعا در حال پيشرفت اند. خسته نباشي.

رنگهاش قشنگه.

اما توي متريالها كه دقيق ميشي يه مشكلات ريزي ديده ميشه كه فقط با تجربه بيشتر حل ميشن :)

توي اين كارت كه حسين جان همه توضيحات رو دادن تقريبا. اما منم به نوبه خودن بهت پيشنهاد ميكنم كتابهاي كاراكتر سازي و آناتومي و كاريكاتور رو بيشتر نگاه كني.

خيلي به پيشرفتت كمك ميكنه.

موفق باشي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
خیلی خوب شده دیو:)
فقط اگه اون دینامیت رو میزاشتی بجای سیگار، پیام اخلاقی تصویر کامل تر میشد :::D::

[LTR]

Top.gif

Left.gif
08.gif
1.gif
1.gif
2.gif
2.gif
2.gif
Right.gif

Bottom.gif

[/LTR]

موفق باشی.

deevart

Member
سلام به همه . از همه ممنونم واسه بیان مشکلات

اینکه پای چپش مثله یه چوقه خشکه
یه خورده گوشت بده بخوره

خوب خواستم لاغر بودنشو نشون بدم :دی
ممنون

فقط اگه اون دینامیت رو میزاشتی بجای سیگار، پیام اخلاقی تصویر کامل تر میشد :

سلام . اتفاقا خیلی فکر جالبی بود
به فکر خودم که هرگز نرسید
ممنون

توي اين كارت كه حسين جان همه توضيحات رو دادن تقريبا. اما منم به نوبه خودن بهت پيشنهاد ميكنم كتابهاي كاراكتر سازي و آناتومي و كاريكاتور رو بيشتر نگاه كني.

سلام رفیق . آزه درسته . توی آناتومی و ... هنوز خیلی مشکل دارم ولی دارم کم کم روش کار میکنم .. ممنون :پی

به به واقعا لذت بردم به این میگن کاره حرفه ای فقط یه مقدار دست ها مشکل دارند که اون هم حتما خودت فهمیدی.

سلام . آره به نظر خودم دست راست یارو که میشه دست سمت چپ دید شما به نظر مشکل داره .. همون که زده به کمرش

اون چیه
استیل سازیه کاراکتره

همین پسرم

چطوری کل حسین گل . با تک تک حرفات موافقم :بوس

از
Mega Wave ( Reza ) . شایان و ماندانای عزیز خیلی تشکر میکنم
موفق باشید

به نام امرداد (بیمرگی و جاودانگی)

کار خوبی شده

ولی

1.پای چپش خیلی ضایع شده اصلا تناسب نداره

2. انگشتهای دست چپ هم گاف دادی دومین انگشتش روی دینامیت نیست

بدرود

===========================================

یه چیز دیگه چرا اینجا اینقده چیزهای مذهبی زیاده که حتی به شعرهای بی باک هم کشیده شده.

اینجا فروم مجید آنلاینه یا مسجد مجید آنلاین؟

اهورا نگهدارتان باد

Narcisus

Member
خوووووووووبه
آفرین
فقط بجز مفاصل و اینا
صورتش شبیه این اِ وا مامانم اینا شده

جدیدترین ارسال ها

بالا