بی بی کد spicy bedroom

hamed max

کاربر فعال
سلام...................................کار جدیدم....................................................................softwares : 3dsmax 2013...............vray 2..............marvelouse designer 2.........PS cs6 ( magic photolooks 2 & perfect effect 3 )

پیوست ها

• c & c.jpg
    c & c.jpg
    551.1 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • C 01.jpg
    C 01.jpg
    775.4 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • C 02.jpg
    C 02.jpg
    819 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • C 03.jpg
    C 03.jpg
    613.8 کیلوبایت · بازدیدها: 66

saida7

Member
سلام .کارتون خیلی عالیه.یه سوال برای کتاب ها آبجکتش و ساختین بعد بهش متریال دادین.چیدمانش و چه طور درست کردین با book scatter .من خیلی تو این مورد مشکل دارم میتونید توضیح بدید.:sad:
یه سوال دیگه برای نور پردازی داخل چه کارهایی ایجاد کردین.این نور طبیعی چه طوری ایجاد شده؟؟؟؟؟

mzmz1

Member
سلام .
من تخصص زیادی در مکس و ویری ندارم و فقط کارهای دوستان رو نگاه میکنم . اما به عنوان یک دوست و البته اولین نقدم توی این گالری نظرم رو راجع به کارتون میگم .(البته اینو هم بگم نقدم به این معنا نیست که خودم توانایی انجام همچین کاری رو دارم )
- بنظرم اگه یه مدل گلدون دیگه استفاده میکردی بهتر بود (منظورم بیشتر گلش هست برگ هاش حالت طبیعی ندارن )
- اگه رفلکت کف بیشتر بود بهتر میشد
- متریال پتو مناسب به نظر نمیاد از دو منظر یکی جنس و بعدی رنگ
- کیفیت تصویری که پشت تخت استفاده کردی کمه (دون دون شده )
- پایین دیوار کنار پنجره قرنیز باشه بهتره
- ارتفاع رادیات هم کمی بلند به نظر میاد
-اگه بازی نور و سایه توی کارت قوی تر باشه کارت دلچسب تر میشه به نظرم جای خالی سایه توی کارت به چشم میاد .شاید با امبینت اکلوژن بیتونی جواب بگیری
- گمان کنم توی فضای داخلی اوربرایت شدن داخل زیاد جالب نباشه لااقل نه اینقدر که توی این کار هست (مثلا روی راحتی)
- جنس بدنه تخت هم جالب به نظر نمیاد چرا از چوب یا چیز دیگه ای استفاده نکردی ؟ انگار جنس راحتی رو به اونم نسبت دادی
ممنون بابت کارت :wink:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟
ببین حامد خیلی کار خوبی شده.واقعا تنها نقدی که میشه بهش کرد پست پروداکشن خیلی افراطی هست. خیلی پر رنگ و خشن شده.لطافت و زیبایی نداره
یه مقداری چشمت با رنگ بازی مشکل داره
ببین این کارو.با این که کلی رنگ زیاد زیاد توش داره اما باز تو ذوق نمیزنه و اصلا اوربرایت و یا رنگ خشن نداره
Living room 003.jpg

یا این کار
g-spot_15.jpg
شیدرسازی ها رو ببین... نور ها رو ببین.هیچ نقطه اوربرایتی یا پست پرو خشن نداریم.ببین سلیقه شرط هست اما یه چیزایی اصول هست.

hamed max

کاربر فعال
از همگی ممنونم...................................
saida7 : کتاب های چیز خاصی ندارند..........فقط یه سری مکعبن که جلدشون و ورقاش با هم جدان.......از \لاگین خاصی هم برا کتاب استفاده نکردم
mzmz1 : ممنون از دید خوبتون..........................
AREF : عارف جان کار منو با خفن های دنیا مقایسه نکن...........................هنو خیلی مونده کارم درست باشه.....................هنوز در حال یاد گرفتنم................دمت گرم که خوب کار مو میبینی.............................

Max -Vray

New Member
خیلی زیباست فقط به نظر من یه مقدار نور متعادل تر بشه خیلی عالی میشه
یه سوال میتونید کارتونو بدون پست پروداکشن بذارید

hamed max

کاربر فعال
Max -Vray.........................ممنون از نظرت...........راستش عکس بدون پست پروداکتشو ندارم.........................اگه میخوای بدونی چه شکلیه فقط بدون از این کمرنگ تر و یه کمی مات تر بود.........همین

جدیدترین ارسال ها

بالا