SolidAngle Maya To Arnold (MtoA) v0.24 For Maya 2012 – 2014 – Win64

sidsid

Well-Known Member
سلام
ورژن جدید آرنولد اومد !
اینم لینک مستقیم تا یک هفته:
fs2.filegir.com/sidsidcg/SolidAngle_Maya_To_Arnold_%28MtoA%29_v0.24_For_Maya_2012_-_2014_-_Win64.rar

ولی هر کاری میکنم کرک نمیشه از دوستان اگه کسی تونست کرک کنه حتما خبر کنه:-?

یا علی

davoodice

Well-Known Member
کرک اسونه این فایلو بریز تو bin ارنولد
مشاهده پیوست ai.rar
اینام لایسنسه بریز هر جایی می خوای فایل rlm باید اجرا بشه

مشاهده پیوست arnold_license_win64.rar
اگه rlm به صورت سرویس نصبه برو تو task manager قسمت serviices و rlm solid angle رو استوب کن
حالا دوکار میتونی انجام بدی
اگه بخای بازم rlm به صورت service باشه باید فایلای لایسنس رو بریزی همون جایی که قبلا ریختی
معمولا: c> solid angle . rlm license
واگه نخای میتونی rlm رو دستی اجرا کنی ولی یادن نره سرویس rlm- solid angle حتما استوپ باشه

+plus

Member
با سلام اگه می شه لینک رو به روز کنید و یک آموزش از نحوه کرک این موتور رندر بزارید با تشکر

zorkari

Active Member
سلام دوستان عزیز .
اگه کسی از دوستان بتونه آموزش کامل نصب فارسی رو بنویسه تا بقیه بچه ها هم بتونن استفاده کنن عالی میشه و
اگه بزرگواری هم از دوستان هست که لینک تقریبا مستقیم و رایگانی داره یا بتونه آپ کنه و لینکش رو اینجا بذاره ممنون میشم .

sidsid

Well-Known Member
سلام
دوباره مستقیم کردم تا یک هفته...
fs2.filegir.com/sidsidcg/SolidAngle_Maya_To_Arnold_%28MtoA%29_v0.24_For_Maya_2012_-_2014_-_Win64.rar

یاعلی

zorkari

Active Member
رفیق متاسفانه لینک کار نمیکنه .
اگه که نحوه کرک کردن رو بگید ممنون میشم .
مرسی .

rainbmaya

Active Member
کرک:
بعد از نصب آرنولد به سراغ پوشه arnold_license_win64 برید و تو هرجا خواستید کپی کنید. بعد روی فایل xf-arnold که بنفش رنگه ! کلیک راست کنید و اجرا توسط مدیرو بزنید ( Run program as administrator) در ویندوز 7 و تو ایکس پی هم دوبار روش کلیک کنید بعد دکمه Generate رو بزنید و یه جا براش تعیین کنید تا دو تا فایلشو بسازه. بعد دو تا فایلو کپی کنید و تو پوشه arnold_license_win64 کپی کنید. دوباره به xf-arnold برید و اینبار گزینه Patch رو بزنید و این آدرسو بهش بدید. C:\solidangle\mtoadeploy\2013\bin حالا قبل از رندر فایل RLM رو از پوشه arnold_license_win64 اجرا کنید.
موفق باشید.

rezaoptic

Well-Known Member
کرک:
بعد از نصب آرنولد به سراغ پوشه arnold_license_win64 برید و تو هرجا خواستید کپی کنید. بعد روی فایل xf-arnold که بنفش رنگه ! کلیک راست کنید و اجرا توسط مدیرو بزنید ( run program as administrator) در ویندوز 7 و تو ایکس پی هم دوبار روش کلیک کنید بعد دکمه generate رو بزنید و یه جا براش تعیین کنید تا دو تا فایلشو بسازه. بعد دو تا فایلو کپی کنید و تو پوشه arnold_license_win64 کپی کنید. دوباره به xf-arnold برید و اینبار گزینه patch رو بزنید و این آدرسو بهش بدید. C:\solidangle\mtoadeploy\2013\bin حالا قبل از رندر فایل rlm رو از پوشه arnold_license_win64 اجرا کنید.
موفق باشید.
هر دفعه قبل از رندر باید این فایل rlm رو اجرا کنیم.

arman_pier

New Member
من تو اجری سرور این مشکل رو دارم:
C:\Program Files\RLM>rlm -c test.lic
12/05 11:44 (rlm) RLM License Server Version 9.4BL2

Copyright (C) 2006-2012, Reprise Software, Inc. All rights reserved.

12/05 11:44 (rlm) License server started on SOLIDANGLE-PC
12/05 11:44 (rlm) Server architecture: x86_w1
12/05 11:44 (rlm) License files:
12/05 11:44 (rlm) test.lic
12/05 11:44 (rlm)
12/05 11:44 (rlm) Web server starting on port 5054
12/05 11:44 (rlm) Port 5053 in use, waiting...
12/05 11:44 (rlm) Port 5053 in use, waiting...
12/05 11:45 (rlm) Port 5053 in use, waiting...

پورت رو از 5053 به 5060 عوض کردم, لایسنس باز میشه ولی بازم وقتی رندر میگیرم watermark داره, مشکل از چیه دوستان؟

جدیدترین ارسال ها

بالا