SolidAngle Maya To Arnold (MtoA) v0.24 For Maya 2012 – 2014 – Win64

sidsid

Well-Known Member
سلام
ورژن جدید آرنولد اومد !
اینم لینک مستقیم تا یک هفته:
fs2.filegir.com/sidsidcg/SolidAngle_Maya_To_Arnold_%28MtoA%29_v0.24_For_Maya_2012_-_2014_-_Win64.rar

ولی هر کاری میکنم کرک نمیشه از دوستان اگه کسی تونست کرک کنه حتما خبر کنه:-?

یا علی

davoodice

Well-Known Member
کرک اسونه این فایلو بریز تو bin ارنولد
مشاهده پیوست ai.rar
اینام لایسنسه بریز هر جایی می خوای فایل rlm باید اجرا بشه

مشاهده پیوست arnold_license_win64.rar
اگه rlm به صورت سرویس نصبه برو تو task manager قسمت serviices و rlm solid angle رو استوب کن
حالا دوکار میتونی انجام بدی
اگه بخای بازم rlm به صورت service باشه باید فایلای لایسنس رو بریزی همون جایی که قبلا ریختی
معمولا: c> solid angle . rlm license
واگه نخای میتونی rlm رو دستی اجرا کنی ولی یادن نره سرویس rlm- solid angle حتما استوپ باشه

+plus

Member
با سلام اگه می شه لینک رو به روز کنید و یک آموزش از نحوه کرک این موتور رندر بزارید با تشکر

zorkari

Active Member
سلام دوستان عزیز .
اگه کسی از دوستان بتونه آموزش کامل نصب فارسی رو بنویسه تا بقیه بچه ها هم بتونن استفاده کنن عالی میشه و
اگه بزرگواری هم از دوستان هست که لینک تقریبا مستقیم و رایگانی داره یا بتونه آپ کنه و لینکش رو اینجا بذاره ممنون میشم .

sidsid

Well-Known Member
سلام
دوباره مستقیم کردم تا یک هفته...
fs2.filegir.com/sidsidcg/SolidAngle_Maya_To_Arnold_%28MtoA%29_v0.24_For_Maya_2012_-_2014_-_Win64.rar

یاعلی

zorkari

Active Member
رفیق متاسفانه لینک کار نمیکنه .
اگه که نحوه کرک کردن رو بگید ممنون میشم .
مرسی .

rainbmaya

Active Member
کرک:
بعد از نصب آرنولد به سراغ پوشه arnold_license_win64 برید و تو هرجا خواستید کپی کنید. بعد روی فایل xf-arnold که بنفش رنگه ! کلیک راست کنید و اجرا توسط مدیرو بزنید ( Run program as administrator) در ویندوز 7 و تو ایکس پی هم دوبار روش کلیک کنید بعد دکمه Generate رو بزنید و یه جا براش تعیین کنید تا دو تا فایلشو بسازه. بعد دو تا فایلو کپی کنید و تو پوشه arnold_license_win64 کپی کنید. دوباره به xf-arnold برید و اینبار گزینه Patch رو بزنید و این آدرسو بهش بدید. C:\solidangle\mtoadeploy\2013\bin حالا قبل از رندر فایل RLM رو از پوشه arnold_license_win64 اجرا کنید.
موفق باشید.

rezaoptic

Well-Known Member
کرک:
بعد از نصب آرنولد به سراغ پوشه arnold_license_win64 برید و تو هرجا خواستید کپی کنید. بعد روی فایل xf-arnold که بنفش رنگه ! کلیک راست کنید و اجرا توسط مدیرو بزنید ( run program as administrator) در ویندوز 7 و تو ایکس پی هم دوبار روش کلیک کنید بعد دکمه generate رو بزنید و یه جا براش تعیین کنید تا دو تا فایلشو بسازه. بعد دو تا فایلو کپی کنید و تو پوشه arnold_license_win64 کپی کنید. دوباره به xf-arnold برید و اینبار گزینه patch رو بزنید و این آدرسو بهش بدید. C:\solidangle\mtoadeploy\2013\bin حالا قبل از رندر فایل rlm رو از پوشه arnold_license_win64 اجرا کنید.
موفق باشید.
هر دفعه قبل از رندر باید این فایل rlm رو اجرا کنیم.

arman_pier

New Member
من تو اجری سرور این مشکل رو دارم:
C:\Program Files\RLM>rlm -c test.lic
12/05 11:44 (rlm) RLM License Server Version 9.4BL2

Copyright (C) 2006-2012, Reprise Software, Inc. All rights reserved.

12/05 11:44 (rlm) License server started on SOLIDANGLE-PC
12/05 11:44 (rlm) Server architecture: x86_w1
12/05 11:44 (rlm) License files:
12/05 11:44 (rlm) test.lic
12/05 11:44 (rlm)
12/05 11:44 (rlm) Web server starting on port 5054
12/05 11:44 (rlm) Port 5053 in use, waiting...
12/05 11:44 (rlm) Port 5053 in use, waiting...
12/05 11:45 (rlm) Port 5053 in use, waiting...

پورت رو از 5053 به 5060 عوض کردم, لایسنس باز میشه ولی بازم وقتی رندر میگیرم watermark داره, مشکل از چیه دوستان؟

بالا