Softimage|XSI

بر اساس تحقيقات وسيعي كه من كردم.
ميخوان تا چند سال آينده بشتر شركتهاي
انيميشن سازيه معروف دنيا برانمه Softimage رو
بصورت استاندارد جايگزينه برنامه ها ديگه بكنن,
و فقط از اين برنامه برا توليد فيلم و بازيه كامپيوتري استفاده كنن.

ToFaN

Well-Known Member
adams_khoros گفت:
فكر نكنم
SoftImage رندرينگ خوبي داره
ولي جايه مايا نميشه كه
در ضمن مايا بهترين برنامه براي توليد بازيه
دليل: ساپورت API

samoel_love

Banned
adams_khoros گفت:

عزیزم تحقیقات شما کاملا اشتباه است متاسفانه چون تازه این مایا داره جا میافته تو دنیا و رقیبی نداره و جای همه نرم افزارهایی که شما نام بردید را گرفته است . خیلی تفاوت داره و من در این سایت بیچاره شدم اینقدر توضیح دادم .بابا به خدا خداست و بخدا آخرشه خودتون هم میدونین پس چرا آخه این همه خودتون را اذیت میکنید ؟بجای این همه اذیت شدن و فکر زیادی کردن و داشتن عذاب وجدان عزیزان بیاید مایا یاد بگیرید یا دیگه بی خیال این شوید که کدوم خدا است .الان دیگه به مکس به عنوان یه نرم افزار خدا برای طراحی صنعتی نگاه میکنن چون با اتوکد خیلی مچ شده .پس فعلا تا بعد

bahman3d

New Member
vaghean baayad tekrare yek raftare bachegoone ro ke oon ham kal kal kardane bihoode va abasa ro az shoma yad gereft.
ghodrate narmafzara hich dakhli be shoma nadare pas behtare be jaye in harfa berid va donbale in bashid ke az khodetoon maye bezarid
ma irania adat kardim ke hey ghodratemoono be rokhe ham bekeshoonim vali mogheye amal kam miyarim

CADArtist

New Member
adams_khoros گفت:

I am just tired of typing Farsi with this keyboard my dear friend. How many Game Developers or CG studios you know or any ot these applications' sales charts as you concluded that and I wonder how many interviews you have made with any of these studios' decision-makers? Regardless of wich one is the best Max is the best-seller with more than 85000 professional users and more than 65 industry rewards. Just look at how many studios are using Max and Maya and then appreciate my wonder for how they would opt for Softimage. I really like Softimage but there are certain reasons that most of the studios in the industry are using Max and Maya. I hope that you have earned more than what you could make from creating an artwork instead of spending your valuable time for your research and we would appreciate if you give us some reference for your quote.
Sorry for composing this in english as you know it better since I guess you are in touch with many of industry's professionals and insiders to do such research.

آخرین ویرایش:
CADArtist::: my friend
you should not be sad if I the truth tells. I white where you are not where I am however here the information researched and together collected. you should rather on which I said listen and with me no discussion lead hear on I said

CADArtist

New Member
adams_khoros گفت:
CADArtist::: my friend
you should not be sad if I the truth tells. I white where you are not where I am however here the information researched and together collected. you should rather on which I said listen and with me no discussion lead hear on I said

آداسم خروس جان ميبخشيد تند برخورد كردم. اصلش اينه كه به SoftImage علاقه داري پس برو اونو خوب ياد بگير چون كمتر برنامه اي از اون ممكنه برات مفيد تر باشه خيليها تو خارج آرزوشونه بتونن SoftImage رو بخرند يا با اون كار كنن. Mental Ray رو با اون ميتوني خوب ياد بگيري جاهاي ديگه هم به دردت ميخوره.

modjtaba

Member
Har che ra bahr-e kari sakhtan
Bayad begam XSI gheir az rendering Ali MODELING-e Vahshati ham dare
Amma ILM PIPE LINE khodesh ro baraye FINAL kardane karesh Package MAYA ro be Light Wave tarjih dade
AMMA MAN MIGAM HARKI BAYAD BA BARNAMEYE MOREDE ALAGHASH KAR KONE
byby know

ToFaN

Well-Known Member
CADArtist گفت:
آداسم خروس جان ميبخشيد تند برخورد كردم. اصلش اينه كه به SoftImage علاقه داري پس برو اونو خوب ياد بگير چون كمتر برنامه اي از اون ممكنه برات مفيد تر باشه خيليها تو خارج آرزوشونه بتونن SoftImage رو بخرند يا با اون كار كنن. Mental Ray رو با اون ميتوني خوب ياد بگيري جاهاي ديگه هم به دردت ميخوره.
بعدش ميگن ازادي نيست
سري اخري كه تو ايران رفتم تو ايران XSI مثل ريگ تو بازار ريخته بود ناز ميكردن بهش

CADArtist

New Member
تو ايران هر برنامه اي تو اين زمينه گير مياد. مشكل خيلي از دوستان هم همينه. اگه مثل اون جووناي تو خارج مجبور بودن چند ماه كار كنند تا يه 500 دلار جور كنند برن Lightwave بخرند و اونقدر باهاش وربرند و كار كنند تا وقتي كه 3-4 ورژن بعدش اومد بازار بتونند با درامدشون Maya Complete يا
SoftImage Foundation بخرند اون موقع انيميشن ايران هم حرفي واسه گفتن تو دنيا داشت.

هميشه فراووني مايه پيشرفت نميشه قدر دونستن چيزاي كه داريم و براش زحمت كشيديم ادمو جلو ميبره.

modjtaba

Member
barikalla
Vagheiati ro gofti ke kheili vaght bood man doost dashtam begam
Age adam vase ie chiz zahmat bekeshe......
az in va oon harf beshnave..........
baraye kar kardan ba dasgah majboor bashe kolly masafat tey kone(mesle 4 sal pishe man)...
oon vaght mitoone az ie saat kar ba computer andazeye 10 saat mamooli bahre bardary kone
.
...

ToFaN

Well-Known Member
CADArtist گفت:
تو ايران هر برنامه اي تو اين زمينه گير مياد. مشكل خيلي از دوستان هم همينه. اگه مثل اون جووناي تو خارج مجبور بودن چند ماه كار كنند تا يه 500 دلار جور كنند برن Lightwave بخرند و اونقدر باهاش وربرند و كار كنند تا وقتي كه 3-4 ورژن بعدش اومد بازار بتونند با درامدشون Maya Complete يا
SoftImage Foundation بخرند اون موقع انيميشن ايران هم حرفي واسه گفتن تو دنيا داشت.

هميشه فراووني مايه پيشرفت نميشه قدر دونستن چيزاي كه داريم و براش زحمت كشيديم ادمو جلو ميبره.
دقيقا معني امضاي من ديگه
تا كسي نميره هيچكي قدر عمر نميدونه

جدیدترین ارسال ها

بالا