SMS : You Have A Message

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یکی از کارهای چند وقت پیشم بود که توی پروفایل گذاشتم و بعضی از بچه ها دیده بودن.

گفتم اینجا هم بذارم اونایی که ندیدن ببینن و نظر بدن.

در این حد بگم که کلا این طرح تاریخش گذشته و تغییری در اون داده نخواهد شد ولی شما انتقادات و پیشنهاداتتون رو بدید برای کارای بعدی :D

برای اسپلش یه نرم افزار ارسال و مدیریت SMS بود که البته کلا قضیه اش منتفی شد! :دی

مرسی :گل:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
یه سوال داشتم ؟
مگه کسی هم میتونه از کار های شما ایراد بگیره ؟
خیلی زیبا شده .
فقط من یکم با g1 مشکل دارم .
از این گوشی خوشم نمی یاد .
اما این از زیبایی طرح شما کم نمی کنه .
موفق باشید .

Legend

Member
کار بسیار زیبا و جذابی هست ..
رنگ بندی کار به صورت عجیبی چشم نواز هست ...

اما یک نکته که قطعا شما خودتون در آن زمینه استاد هستید ..
در صورتی که طرح شما نیاز به چاپ داشته باشه فکر نمی کنم ترام شما چیز جالبی از اب در بیاد ..
احساس می کنم کار رو کثیف می کنه و الیته تاثیرات خودش رو روی تصویر بالایی (موبایل) می گذاره ...
برای چاپ فکر می کنم از ترام یکدست یا سفید استفاده بشه یک کار بی نقص میشه ..
خسته نباشید (فعل گذشته) :rose:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
به نظر منم کار خوبی شده، ولی فقط از نظر تکنیکی.
توی طرح هیچ نشونه یا سمبلی از پیامک یا ارسال و دریافت اون بجز 2تا پاکت نامه که خیلی بد جا استفاده شده دیده نمیشه و فقط به نوشتن عبارت sms بسنده کردی و این ضعف این کاره.
میتونستی لابلای اون آبجکتهای اطراف گوشی، یه سری پیکتوگرام برای نشون دادن صوت و تصویر و پیام متنی و ... بکار ببری یا اینکه یه رژه از پاکت ها به سمت گوشی بیاد و ...
این طرح ولی برای تبلیغ یه گوشی همراه (بخصوص نوکیا) خیلی خوبه.
موفق باشی .

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
aowf /

سارا کار قشنگی شده به نظرم فقط تنها ایرادی که میشه گرفت که اونم سلیقه ایی یه مربوط به عکس تو lcd ئه

میتونست یه چیز بهتر باشه

موفق باشی

Erfan

Active Member
سلام سارایی !!
خیلی باحال شده !!!

با اجازه میذارمش توی گالری :دی

GFX Master

کار بسیار زیبا و جذابی هست ..
رنگ بندی کار به صورت عجیبی چشم نواز هست ...

اما یک نکته که قطعا شما خودتون در آن زمینه استاد هستید ..
در صورتی که طرح شما نیاز به چاپ داشته باشه فکر نمی کنم ترام شما چیز جالبی از اب در بیاد ..
احساس می کنم کار رو کثیف می کنه و الیته تاثیرات خودش رو روی تصویر بالایی (موبایل) می گذاره ...
برای چاپ فکر می کنم از ترام یکدست یا سفید استفاده بشه یک کار بی نقص میشه ..
خسته نباشید (فعل گذشته) :rose:

ممنون که نظر دادید.
اگه دقت کنید توی توضیحات گفته بودم که این طرح برای اسپلش یه نرم افزار هست و اصلا قصد چاپ کردنش نبوده.

به نظر منم کار خوبی شده، ولی فقط از نظر تکنیکی.
توی طرح هیچ نشونه یا سمبلی از پیامک یا ارسال و دریافت اون بجز 2تا پاکت نامه که خیلی بد جا استفاده شده دیده نمیشه و فقط به نوشتن عبارت sms بسنده کردی و این ضعف این کاره.
میتونستی لابلای اون آبجکتهای اطراف گوشی، یه سری پیکتوگرام برای نشون دادن صوت و تصویر و پیام متنی و ... بکار ببری یا اینکه یه رژه از پاکت ها به سمت گوشی بیاد و ...
این طرح ولی برای تبلیغ یه گوشی همراه (بخصوص نوکیا) خیلی خوبه.
موفق باشی .

مرسی که نظر دادی.

البته قبلش بگم که این گوشی برای شرکت htc هست و ربطی به نوکیا نداره که شما گفتی برای تبلیغ گوشی تلفن همراه مخصوصا نوکیا مناسبه.

در مورد استفاده از آبجکتهای اضافی.
اول اینکه منظورت رو از استفاده از نمادها و پیکتوگرام های صوت و تصویر و ... متوجه نشدم!
این طرح فقط برای یه نرم افزار ارسال sms هست نه برای تبلیغ گوشی تلفن همراه.
حالا این وسط پیکتوگرام های صوت و تصویر چه ارتباطی با نرم افزار دارن من متوجه نشدم؟!

در مورد این هم شما اعتقاد داری مثلا از یه سری پاکت در حال رژه رفتن و ... استفاده بشه
نظر من اینه که نسل جدید تبلیغات دیگه مثل نسل قبلی ِ اون نیست!
قبلا به زور باید به بیننده شون میقبولوندن که این تبلیغ مثلا تبلیغ فلان کالاست! چون مردم به تبلیغات عادت نداشتن.
ولی الان درک تبلیغاتی بیننده بالا رفته. نمونه اش تبلیغات مثلا ایرانسل رو ببینید. بعضی وقتا توی تبلیغاتش چیزایی نشون میده که به همه چیز ربط داره الا سیم کارت و این حرفا!
چون میدونه که مردم درک تبلیغاتی پیدا کردن و با کوچکترین نشونه ای متوجه منظور تبلیغ میشن.
در ثانی وقتی این طرح قراره داخل یه نرم افزار ارسال و مدیریت sms قرار بگیره فکر کنم بیننده دیگه باید خیلی ... باشه که متوجه نشه منظور این طرح چیه! :دی

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سوال

سلام سارا خانم
بهت نمیخوره دختر باشی(شوخی)
سارا یه توضیح درباره اون out ها که به صورت سه بعدی اومده بیرون که چجور طراحی شده؟

GFX Master

سلام سارا خانم
بهت نمیخوره دختر باشی(شوخی)
سارا یه توضیح درباره اون out ها که به صورت سه بعدی اومده بیرون که چجور طراحی شده؟

اونها رو با استفاده از ایلیستریتور میشه ساخت.

چیزی از نرم افزار ایلیستریتور میدونید؟ مخصوصا بخش 3d کردنش؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله میدونم خودم حدس زدم!
یه سوال دیگه تکست کارت تلفن آریا تک را هم با مریم نوشتید؟

GFX Master

بله میدونم خودم حدس زدم!
یه سوال دیگه تکست کارت تلفن آریا تک را هم با مریم نوشتید؟

نه! اون با فونتهای معمولی هست.

خود تایتل اصلی (آریاتک) با فونت احد هست.

Farrokh

Active Member
سارا جان واقعا قشنگ شده

من ایراد خاصی توش ندیدم
ولی در کل خیلی باهاش حال کردم
موفق باشی

It's_ME

New Member
سلام
هااا وگوئم که این زمینش و کلا رنگاش کدر بید، بیشتر هم شبیه تبلیغ گوشی بید اصل موضوع رو نَوَرسونه!
ولی قشنگ بید!:rose:
ای ول...

جدیدترین ارسال ها

بالا