sitemap هام ایندکس نمی شن !

modj.ir

Member
راستش سایت من خیلی آروم و بی سر و صداست ! هیچ جا تبلیغی ندادم، جز یکی 3-4 انجمن که بدون اشاره زیاد، توو امضام لینکی ازش هست، هیچ جای دیگه چیزی ازش نگفتم ! اینه که رنکم 0 ولی هر مطلبی که می گذارم ( تست کردم چند بار ) تقریبا 3-4 روز بعد ایندکس می شه توو گوگل. سایت مپ هام ناقص بود، تکمیلش کردم، اما الان خیلی وقته که ایندکس نمیشن ! این طبیعیه یا با وجودی که هیچ ایرادی توو بخش گذارش ایراد ها نداره، ممکنه مشکل داشته باشن ؟

پیوست ها

• sitemap.JPG
    sitemap.JPG
    12.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6

scooter2005

Member
راستش سایت من خیلی آروم و بی سر و صداست ! هیچ جا تبلیغی ندادم، جز یکی 3-4 انجمن که بدون اشاره زیاد، توو امضام لینکی ازش هست، هیچ جای دیگه چیزی ازش نگفتم ! اینه که رنکم 0 ولی هر مطلبی که می گذارم ( تست کردم چند بار ) تقریبا 3-4 روز بعد ایندکس می شه توو گوگل. سایت مپ هام ناقص بود، تکمیلش کردم، اما الان خیلی وقته که ایندکس نمیشن ! این طبیعیه یا با وجودی که هیچ ایرادی توو بخش گذارش ایراد ها نداره، ممکنه مشکل داشته باشن ؟

عوامل خیلی زیادی در رنک تاثیر گذارن ضمن اینکه فقط sitemap تنها عامل نیست . اگر یک سال از عمر دامنه بگذره رنکت یک میشه و لینک بودن زیاد سایت و تبلیغات در گوگل و ایجاد کیورد در سایت و معماری سئو از دیگر عوامل تاثیر گذار هستند . اینکه بخوای دلیل مشکلت رو بفهمی دو ساعت توضیح داره که نمیشه توضیح داد بهتره از منابع خارجی استفاده و مطالعه کنی ...

modj.ir

Member
جدا ممنونم که این تاپیک بالاخره پستی خورد !
مشکل من رنکم نیست، 3 هفته است تصمیم گرفتم، رنک 1 شده ! مشکل من اینه که اون همه آدرسم توو سایت مپ هام، هنوزم که هنوزه ایندکس نشدن !!!!
این هم تصویر امروز که ضمیمه کردم

پیوست ها

• sitemap.JPG
    sitemap.JPG
    10.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2

dislovery

Member
ایندکس شدن قوانین زیادی داره اگه مایل به بررسی سئوی سایتتون هستین به بنده اعلام کنید.
تنها یک مورد مهم:
ایندکس شدن صفحات با حجم صفحات و رنک سایتتون و تعداد کراول گوگل رابطه عمیق داره!

جدیدترین ارسال ها

بالا