Site Navigator براي تارنماي شما *** فارسي ***

izone

Active Member
درود دوستان.

من ميخوام اين Site Navigator را فارسي كنم. اين يك منوي سايت هست كه كارآيي بسيار بالايي دارد و ميتواند هم بگونه ثابت در بالاي سايت بماند و هم بگونه روان باشد كه زمانيكه كاربر صفحه را به بالا يا پايين ميبرد اين منو در بالاي صفحه نمايش پيدا كند.

ميخواستم پيش از اينكه دست بكار بشم ميخواستم ببينم كسي اونرا فارسي نكرده قبلا؟؟

اين هم يك عكس از اين منو:

http://gp4tweaker.vadertrophy.com/shots/phpnuke_addon_snavi.png

اين همان منوييه كه ايرانپرتالز روي ناك جادويي خود گذاشته است. شما هم ميخوايند جادو بشين يا نه؟!!! :evil: :twisted: 8O :D

pooyait

Member
izone گفت:
درود دوستان.

من ميخوام اين Site Navigator را فارسي كنم. اين يك منوي سايت هست كه كارآيي بسيار بالايي دارد و ميتواند هم بگونه ثابت در بالاي سايت بماند و هم بگونه روان باشد كه زمانيكه كاربر صفحه را به بالا يا پايين ميبرد اين منو در بالاي صفحه نمايش پيدا كند.

ميخواستم پيش از اينكه دست بكار بشم ميخواستم ببينم كسي اونرا فارسي نكرده قبلا؟؟

اين هم يك عكس از اين منو:

http://gp4tweaker.vadertrophy.com/shots/phpnuke_addon_snavi.png

اين همان منوييه كه ايرانپرتالز روي ناك جادويي خود گذاشته است. شما هم ميخوايند جادو بشين يا نه؟!!! :evil: :twisted: 8O :D

سلام

من كه نديدم جاپي ترجمه كنن
اگه كمك خواستي ما رو هم خبر كن
قربانت باي

Jasem

Member
الان دانلودش كردم .
واقعاْ جالبه . اميدوارم كه موفق باشي .

izone

Active Member
سپاس از مهر همگي شما. ترجمه آن بزودي امشب به پايان ميرسد ولي تنضيمات آن كمي كار خواهد داشت كه هر كس ميتواند به دلخواه خود آنرا درست كند.

نصب بسيار آساني دارد ولي من هنوز راه روانه بودن (Floating) آنرا پيدا نكرده ام. البته همه فايل راهنما را هنوز نخوانده ام.

شاد و سربلند باشيد.

izone

Active Member
با پوزش از همگي!

من كار ترجمه اين فايل را تمام كردم ولي تنها ترجمه براي اين كافي نيست و بايد كارهاي ديگري هم براي فارسي سازي اين برنامه انجام بشه كه ميشه از اونها جهت Scrolling نوشته هاي روي اين منو را نام برد كه براي فارسي نويسي بايد از راست به چپ بشه. البته اينكار را هم انجام دادم و همه چيز خوب كار ميكنه بجز يك كمي خرده كاري و ترجمه فايلهاي نصب (چگونه نصب كنيم ) و چگونگي تنظيم اين برنامه كه منو را برابر خواسته خودمان نشان بدهد.
با اجازه همگي من امشب را تعطيل ميكنم چون ساعت پاسي از نيمه شب هم گذشته و فردا در خدمت شما هستم.

شاد و پيروز باشيد.

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا دست شما درد نكنه.. واقعا چيز جادويي هستش ;)

خسته نباشيد..
منتظر هستيم..

موفق باشيد
سايان

izone

Active Member
دوستان سپاسگرارم. شرمندم نكنيد. كار كوچكي براي خانواده بزرگ خودمون كردم.

سايان جان منكه هنوز از شرمندگي مهر شما در نيامدم عزيز. خيلي سپاسگزارم.

من امروز خيلي كار دارم ولي سمت شب تلاش ميكنم همه كارها درست بشه.

اگر كسي از دوستان هم ميتونه و وقت داره بگه كه من اين دكمه هاي منو كه فايل png هستند را براش بفرستم تا نوشته هاي فارسي براشون بگذارد.

سپاس از مهر شما دوستان

ara

Member
من اين فايل را دانلود كردم
روي لوكال اجراش كردم
هيچ مشكلي نداشت
به جز يك مشكل خيلي كوچيك
من از يك بنر فلش در بالاي سايت خود استفاده ميكنم
وقتي كه ميرم رو قسمت ها مختلف اين برنامه كه زير منو ها باز بشه
چون كه فايل فلش استفاده ميكنم اون زير منو ها ميره زير فايل و نميشه ديد
اگه كسي راه حلي سراغ داره بگه تا ما كارمون راه بيوفته

izone

Active Member
pooyait گفت:
با سلام

من در خدمت هستم

پويا جان اگر منظورت درست كردن دكمه ها بود كه خواهشا يك نشاني ايميل بده با پيغام خصوصي تا براتون اونها را بفرستم.

ممنون.

جدیدترین ارسال ها

بالا