Site Navigator براي تارنماي شما *** فارسي ***

izone

Active Member
ساعت 2:30 بامداد اينجاست و ساعت ايران را هم كه خودتون از بالاي اين نامه ميبيند. من براي قولي كه داده بودم امشب حاضرش كنم تا الآن با اين برنامه كار كردم ولي هر كاري ميكنم اين قسمت Scrolling فارسي درست نميشه كه نميشه. هر جوري من اينو ترجمه ميكنم دوباره همه جمله ها پس و پيش مياند. اگر كسي در php وارده و مبتونه كمك كنه ممنون ميشم. اين نوشته ها از راست به چپ در روي منو بستگي به موقعيت كار بر (آنلاين يا نه ) ظاهر ميشند. ترتيب آنهارا به هر گونه كه ميگذارم باز هم پس و پيش مياند. كمك كنيد سپاسگزار ميشم.

بقيه كارها هم تقريبا تمام شده هستند. اين هم كد و نوشته هاييكه من نياز به كمك دارم:

کد:
$snavi_lang['ticker_reguserlist']    = 'Please welcome to our <b>{REGUSERCOUNT}</b> latest members: {REGUSERITEMS}.';
$snavi_lang['ticker_reguseritem']    = '{REGUSERLINK} registered on {REGUSERDATE}';
$snavi_lang['ticker_regusertotal']   = 'Currently we have total <b>{REGUSERTOTAL}</b> registered user{USER_S} in our database.';
$snavi_lang['ticker_filelist']       = 'Proud to present our <b>{FILECOUNT}</b> latest downloaded files: {FILEITEMS}.';
$snavi_lang['ticker_fileitem']       = '{FILELINK} size {FILESIZE} available since {FILEDATE}';
$snavi_lang['ticker_filetotal']      = 'We have total <b>{FILETOTAL}</b> file{FILE_S} and <b>{FILECATTOTAL}</b> section{FILECAT_S} in our database.';
$snavi_lang['ticker_filenosize']     = 'not specified';
$snavi_lang['ticker_foruminfo']      = 'Join to our %sForum Board%s, curently we have <b>{FORUMS}</b> forum{FORUM_S} in <b>{TOPICS}</b> topic{TOPIC_S} with total of <b>{POSTS}</b> post{POST_S}.';

sarallah

Member
izone جان میشه خروجیش رو برای ما بزاری ( یعنی چجوری نمایش میده و چجوری باید باشه )

izone

Active Member
sarallah گفت:
izone جان میشه خروجیش رو برای ما بزاری ( یعنی چجوری نمایش میده و چجوری باید باشه )

ثارالله جان ممنون از مهر شما.

من نمونه فارسي شده اينرا ديشب روي سايت خودم نصب كردم تا بهتر بتونم ببينم چجوري كار مينكنه. تا 10 دقيقه ديگه اون را فعال ميكنم تا شما اونرا ببينيد. و همه امروز فعال خواهد بود.

نمونه انگليسي اون را هم ميتوانيد در سايت دمو ايران پرتالز ببينيد.
http://www.iranportals.com/demo/

نشاني سايت من هم كه در بخش امضا هستش: ايران ياد

با سپاس دوباره.

اگر فايل فارسي را كه من درست كردم را هم ميخواهيد بفرماييد بفرستم.

izone

Active Member
يادم رفت بگم كه شما بايد بعنوان كاربر لوگ اين كنيد تا بتوانيد نوشته هاي اشتباه را ببينيد.

من شما به كاربران سايت اضافه كردم و نام و پسورد انرا با پيغام خصوصي برايتان هميجا ميفرستم الآن تا زحمت شما كمتر شود.

izone

Active Member
جاسم جان

من چشم براه ورژن جديد اين برنامه هستم كه زبانهاي آسيايي را نيز ساپورت ميكند. سازنده اين برنامه ميگويد كه بزودي اين ورژن بيرون خواهد آمد.

من هر كاري كردم بخشهايي از اين برنامه فارسي نشد. دوستان ديگري نيز نگاه كردند ولي به همين نتيجه رسيدند. پيامهاي فارسي را برعكس نشان ميدهد كه خوانا نيستند.

شاد باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا