izone
Active Member
ساعت 2:30 بامداد اينجاست و ساعت ايران را هم كه خودتون از بالاي اين نامه ميبيند. من براي قولي كه داده بودم امشب حاضرش كنم تا الآن با اين برنامه كار كردم ولي هر كاري ميكنم اين قسمت Scrolling فارسي درست نميشه كه نميشه. هر جوري من اينو ترجمه ميكنم دوباره همه جمله ها پس و پيش مياند. اگر كسي در php وارده و مبتونه كمك كنه ممنون ميشم. اين نوشته ها از راست به چپ در روي منو بستگي به موقعيت كار بر (آنلاين يا نه ) ظاهر ميشند. ترتيب آنهارا به هر گونه كه ميگذارم باز هم پس و پيش مياند. كمك كنيد سپاسگزار ميشم.
بقيه كارها هم تقريبا تمام شده هستند. اين هم كد و نوشته هاييكه من نياز به كمك دارم:
بقيه كارها هم تقريبا تمام شده هستند. اين هم كد و نوشته هاييكه من نياز به كمك دارم:
کد:
$snavi_lang['ticker_reguserlist'] = 'Please welcome to our <b>{REGUSERCOUNT}</b> latest members: {REGUSERITEMS}.';
$snavi_lang['ticker_reguseritem'] = '{REGUSERLINK} registered on {REGUSERDATE}';
$snavi_lang['ticker_regusertotal'] = 'Currently we have total <b>{REGUSERTOTAL}</b> registered user{USER_S} in our database.';
$snavi_lang['ticker_filelist'] = 'Proud to present our <b>{FILECOUNT}</b> latest downloaded files: {FILEITEMS}.';
$snavi_lang['ticker_fileitem'] = '{FILELINK} size {FILESIZE} available since {FILEDATE}';
$snavi_lang['ticker_filetotal'] = 'We have total <b>{FILETOTAL}</b> file{FILE_S} and <b>{FILECATTOTAL}</b> section{FILECAT_S} in our database.';
$snavi_lang['ticker_filenosize'] = 'not specified';
$snavi_lang['ticker_foruminfo'] = 'Join to our %sForum Board%s, curently we have <b>{FORUMS}</b> forum{FORUM_S} in <b>{TOPICS}</b> topic{TOPIC_S} with total of <b>{POSTS}</b> post{POST_S}.';