Sigershaders_v2.5.0.9

Sigershaders_v2.5.0.9
چجوری روی مکس 2009 بازش کنم ، روی مکس 2012 باز میشه ولی روی مکس 2009 نه؟
راه حلی چیزی داره؟

.:BehzAd:.

Active Member
رو مکس 2010 هم جواب نمیده داش ممد تکسچر هاش لود نمیشن

من الن 3 نسخه مکس 2010 و 2011 و 2012 رو سیستمم دارم 2010 رو کم کم دارم تعطیل میکنم چون اکثر پپلاگین های که باهاش کار میکنم آپدیت شدن و برای 2011 و 2012 اومدن پس بهتر کوچ کنی به مکس جداقل 2011 میدونم دل کندن از مکسی که خیلی باهاش کار کردی سخته و به 2009 عادت کردی و کافی یه کار با مکس چدسد بزنی 2009 رو بیخیال میشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بابا تو رو خدا بیخیال! مکس 2009

منو اگه تیکه کنن سمت این مکس پر باگ نمیرم.همش بیرون میپره!‍ داغونه.پروکسی کردن ارور میده.وسط فرایند پروکسی متریال ها از دست میره
کلا مسخره
مکس 2010 چون اولین پله تحول بنیادی بود باگ زیاد داشت
2011 عالی شد همه چی
اما 2012 ختم کلام رو اعلام کرد
اگه میخوای 2012 خوب کار کنه باید سایت اتودسک برین سرویس پک هاشو دانلود کنین که مشکل ویو پورتش حل شه.

ALI_TAKHTI

Active Member

منو اگه تیکه کنن سمت این مکس پر باگ نمیرم.همش بیرون میپره!‍ داغونه.پروکسی کردن ارور میده.وسط فرایند پروکسی متریال ها از دست میره
کلا مسخره
2011 عالی شد همه چی
اگه میخوای 2012 خوب کار کنه باید سایت اتودسک برین سرویس پک هاشو دانلود کنین که مشکل ویو پورتش حل شه.

میشه آدرس بدی گم نشیم تو این سایتش؟

رو مکس 2010 هم جواب نمیده داش ممد تکسچر هاش لود نمیشن

من الن 3 نسخه مکس 2010 و 2011 و 2012 رو سیستمم دارم 2010 رو کم کم دارم تعطیل میکنم چون اکثر پپلاگین های که باهاش کار میکنم آپدیت شدن و برای 2011 و 2012 اومدن پس بهتر کوچ کنی به مکس جداقل 2011 میدونم دل کندن از مکسی که خیلی باهاش کار کردی سخته و به 2009 عادت کردی و کافی یه کار با مکس چدسد بزنی 2009 رو بیخیال میشی.
من به شخصه با 4 تاش کار کردم با مکس 2008 هم کار کردم و از نظر مدلینگ مکس 2009 بهتره خیلی راحت تره
ولی نظر شما رو هم قبول دارم که باید از مکس جدید استفاده کرد .

کلا مسخره
2011 عالی شد همه چی

من سرویس پک 2 با هات فیکس 2 رو نصب کردم ولی تغییری توش ندیدم ، هنوز کنده ، توی مدلینگ عصاب ادم رو بهم می ریزه ، کلا اگه بخوام از مکس 2010 تا 2012 یکی رو انتخاب کنم مکس 2011 رو انتخاب می کنم و از نظر من خیلی از مکس 2012 بهتره
هر چند نظر شما محترم هست و مکس 2012 هم خوبه .

ممنون

AREF

خب بستگی به سخت افزارت داره.من وقتی با لپ تاپم که 4 گیگ رم داره کار میکنم یه خورده خنگ میشه و البته کارت گرافیک هم همینطور
اما وقتی با سیستمم که 16 گیگ رم داره و گرافیکش 4870 هست مثل هولو کار میکنه:cool:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام
من نصبش میکنم ولی چیزی به شیدرها اضافه نمیشه . Library هم نمیده که دستی اضافه کنم . با اینکه نوشته برای 2012 هست ولی در موقعه نصب آدرس 2011 رو میخواد و هر جایی هم که نصبش کردم بازم فرقی نداره .

اگر میشه بگید چطوری باید این کار رو انجام داد . (روی2012
در مورد ورژن های مکس هم توصیه میکنم اگر واقعاً حرفه ای کار میکنید از 2012 با سرویس پکش استفاده کنید . انقدر بهتر هست که واقعاً بعد از استفاده کردن ازش نتونید دیگه با ورژنهای قدیمیتر کار کنید .

موفق باشید :rose:

.:BehzAd:.

Active Member
دعوا نیکنید مکس های با بالا رفتن ورزن هاش بهتر میشن در این شک نداشته باشید فقط به مکسی که عادت کردید رو بیخیال شید میدونم سخته ولی خوب خوبی های خاص خودش رو داره

2011 و 2012 من که اون ارور که تاپیک زدم رو میده همه فیککس ها و فایل های لازم رو هم دانلود و نصب کردم ولی درست نشد ولی باز با این حال باهاشون میسازم

خوب پزمان عزیز

یکی از بچه ها تو PMپرسیده بود گفتم الن هم اینجا میزارمش

این یه مجموعه متریال فوق العاده وی ری هست که همه چی داره و بر روی مکس 2011 و 2012 نصب میشه البته روی مکس 2010 هم نصب میشه ولی تکسچر هاش لود نمیشن و اعصاب خوردی درست میکنه خوب برم سراغ نحوه استفاده

اول دقت کن که اگه مکس 64 بیت داری مرحله اول نصب اون x86 رو ور داری تا این متریال ها روی مکس 64 بیتی که داری نصب بشه اگه هم مکست 32 هست دست نزن ورژن مکس رو هم همونی بزن که استفاده میکنی بعد که نصب کردی فولدر مپ رو کپی کن تو درایو c فولدر VMPP بعد مکس رو باز و بروی تو

1.jpg

2.jpg

4.jpg
3.jpg

v-ary materilas perests pro 25 رو پیدا میکنی و میکشیش تو اون new که ددرست کرده بودی بعد رو کلیک کن و از این مجوعه فوق العاده استفاده کن و حالش رو بر

موفق باشی

سوالی اشکالی چیزی داشتی هستم.

آخرین ویرایش:

AREF

سلام.مرسی از بهزاد عزیز
مکس 2012 یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که توی ویوپورت داشت این بود وقتی توی ادیت مش یا ادیت پلی میرفتیم باعث میشد شکل به ظاهر کرش کنه و کلی درد سر.حتی یادم هست خودم توی بخش مکس سوال پرسیده بودم.اما درست نشده بود.وقتی هات فیکس ها نصب بشه دیگه مشکل حل میشه
و در مورد اطلاعات هات فیکس توی سایت خودش نوشته که چه تغییراتی ایجاد میکنه!
وقتی چیزی رو نصب میکنین یه نگاه به read me بندازین بد نیست!:lol:
نرم افزارهایی مثل این اسکریپت هستن و اصلا به ورژن مکس ربطی ندارن.
با ز هم از بهزاد تشکر میکنم.

ALI_TAKHTI

Active Member
error

آقا من یک مشکلی دارم. این آپ دیت که خودم لینکش رو قرار دادم رو دانلود کردم.ماله مکس 2012 64 بیتی. اما اصلا نصب نمیشه.ارور میده.ارور ویندوز اینستالر.
چکار کنم؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    111.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

AREF

مطمئن هستی نسخه رو درست دانلود کردی.مکس 64 بیت باشه 2012 باشه.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
ممنون مشکل حل شد

حالا می خوام بدونم pdf هست که تمام این مواد رو یکجا بصورت کاتالوگ نشون بده ؟

این اسم دقیق فایل هست
3dsmaxdesign2012_sp2_64-bit_enu.msp

ورژن مکس شما 3dmax design هست یا مکس معمولی ؟؟

ممنون مشکل حل شد

حالا می خوام بدونم pdf هست که تمام این مواد رو یکجا بصورت کاتالوگ نشون بده ؟

اگه روی خود برنام هم کلیک راست کنید منویی باز میشه اسم متریال ها لیست میشه روش کلیک کنید پی دی افش باز میشه

AREF

3d max .ااااااا اره دقت نکردم.یعنی فرق دارن؟
:lol:
آره عزیزم.... 64 بیت کلا نوع ساخت و بدنه و اسکلتش فرق داره با 32 بیت!
خودمونیم عکس جدیدت علی خیلی حال کردیم!

ALI_TAKHTI

Active Member
قربون تو عارف جون. عکسم قابلت رو نداره.اما مهندس نووکرتم یعنی من فرق 32 بیتی و 64 بیتی رو نمیدونم؟
من که گفتم 64 بیت دان کردم.
Lord Voldemort عزیز میگه 3dmax design با 3d max فرق داره. من نشنیده بودم. این رو پرسیدم.
حالا اگه ممکنه یه لینک سالم واسه اپدیت مکس 2012 64 بیتی معرفی کن عزیزززززززززززم

جدیدترین ارسال ها

بالا