Shahab Hoseini :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moslancer2

Member
سلام بر دوستان و یاران همیشگی:rose:

اول از همه عبادات شما عزیزان در این ضیافت مورد قبول درگاه حق تعالی باشه:rose:
دوم از همه بعد از مدتی غیبت بالاخره اومدم کمی هم کار انجام دادم... (البته اگر بشه اسمش رو کار گذاشت:))

سوم از همه با چهــــارمین کار نقاشی دیجیتالم اومدم :paint:

توضیح اینکه من قبل از اینکه به یه سفر کاری برم داشتم روی تمریناتم برای نقاشی دیجیتال کار میکردم (اونم باز با ماوس:green:) و طبق مواردی که دوستان گفته بودن مبنی بر ایرانی بودن و غیره من هم با اجازه (که به بزرگی خودشون ببخشن) رفتم سراغ یکی از هنرمندان عزیز سینما جناب آقای "شهاب حسینی":rose:
داشتم بیس کار یعنی استارت رو میزدم که کار پیش اومد و من دیگه نتونستم بشینم پاش تا همین دیشب یعنی پنجشنبه مورخ 20 / 5/ 1390 ساعت حدودی 5 عصر و تا صبح بیشتر کارم رو انجام دادم و امروز هم یعنی (دیروز) جمعه ساعت حدودی 23 نشستم پاش و تا بامداد امروز یعنی شنبه ساعت 3 و 7 دقیقه کار با اتمام رسید (در واقع تمرین من) و برای شما عزیزان قرار دادم....

میدونم کار در حد تاپ گالری نیست اما سعی کردم معایب کار قبلی Elisha رو در این کار تا حدی بر طرف کنم و باقیش رو هم اگر خواستین بگین من ببینم چجوری هستم:)

توضیحــــات:

1) کار مثل کارهای قبلی باز با ماوس انجام شده و از این بابت از دوستان معذرت میخوام که به حرفشون برای کار با تبلت گوش فرا نمی دهم (به علت پاره ای از دلایل شخصی)

2) برخی نقاط رو از خودم سلیقه به کار بردم چون دوست ندارم کار دقیقا کپی باشه برای همین بصورت دلخواه کشیدم...

3) موها کاملا از خودم هست و فقط چهار چوب رعایت شده (تا حدی)

4) بیشتر حالت رتوش شده دادم به کار چون در آینده بر روی جزئیات کار میکنم (موقعی که خدا بخواد دستم بیشتر گرم شد و با تبلت)

پر حرفی بسه... تنها عکسی هم که در دست داشتم رو انتخاب کردم تا بعدها برم دنبال عکس های دیگه.

ارادتمنده همه شمـــا:rose:

------
تغییرات مرحله اول:
دوستان بر روی سایه ها کمی کار کردم، طرحی که آخرش edited داره طرح ویرایش شده سایه ها هست... اگر دوست داشتین با کار اولی مقایسه کنید:rose:

-----
تغییرات مرحله دوم:
دوستان عزیز بر روی سایه ها ، لب، زیر چشم ها، و چانه و گردن و کمی هم محل رویش موها کار کردم، طرحی که آخرش edited2 داره طرح ویرایش شده هست... اگر دوست داشتین با کار اولی مقایسه کنید:rose:

پیوست ها

• shahab-hoseini-by-rahimi.jpg
    shahab-hoseini-by-rahimi.jpg
    90.6 کیلوبایت · بازدیدها: 69
  • shahab-hosseini-2.jpg
    shahab-hosseini-2.jpg
    165 کیلوبایت · بازدیدها: 66
  • shahab-hoseini-wipe.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 7
  • shahab-hoseini-by-rahimi-edited.jpg
    shahab-hoseini-by-rahimi-edited.jpg
    90.9 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • shahab-hoseini-by-mostafa-rahimi-edited2.jpg
    shahab-hoseini-by-mostafa-rahimi-edited2.jpg
    90.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24
آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشيد
خيلي كار خوبي شده
البته بعضي قسمت ها نياز به سايه داره !!
در كل براي كار با موس خيلي خوبه
من بعضي قسمت ها رو دقت كردم مثلا اطراف ابرو بعضي قسمت ها رئال و برخي جاها براش بدون پرس حس ميشه !!‌همينطور روي موها
البته ببخشيد جسارتا سوال ميپرسم براي اطلاع خودم !!‌ميتونم روشتون رو براي اجرا بدونم ؟‌ چون چشم هم خيلي شبيه شده حتي سايز شون و سايه هاي داخلش !!!‌
و يك درخواست داشتم ازتون اگر ممكنه wip اين كار رو قرار بديد تا دوستان و من هم استفاده كنيم
ممنون :rose:

sinart

Member
خيلي جذابه .خسته نباشي ...
(روي لب بيشتر كار كن و قسمت سمت چپ صورت و كنار گوش رو يه نيم سايكي بزن كه از تختي در بياد.)(نظر شصخي)
ولي دمت گرم.خوشم اومد:rose:

سلامصطفی
بابا آقای رحیمی !:rose:
خسته نباشی واقعا. اینا رو که مینویسم مابین سرشلوغی نگاه میکنی میدونم.
قصد اصلاحتو ندارم. دارم بهش فکر میکنم و مینویسم:wink:

خب حس اولیه ای که از دیدن این کار بهم دست داد مثل بقیه کارات یه حس دوپهلو بود:
یه جور اضافه کاری و زیاده روی تو نکته های باحال مثل دقت در فرمهای جزئی و طیف رنگ های بجا و انتخابای جالب سبکی
به همراه راف بودن تو پرداخت و برخورد شخصی با اجرا

من از کارت خوشم اومد. یه جاهاییش خیلی و یه جاهایی کم.
حس تالیف و دستکاری رو توش میبینم. یه کپی با سلیقه خودت.

توی نمایش حجم، خیلی قوی کار شده.
نمیدونم به قول تری دی کارا تکه برداری از رفرنس هست یا اون چشم و بینی رو از بیخ خودت کشیدی.
من تبدیل به نقاشی رو کار کردم ولی اینجوری طراحی کردن خیلی مشاهده قوی و دست فرمانبرداری میخواد
درباره ماوس هم که حرفشو نزن. فکر کنم تو رو باماوس بشه بهتر قضاوت کرد.

من کار قبلیتو ندیدم اما این کار ازش بهتر شده :wink:

درباره سایه گذاری و تخت بودن یا نبودن میشه تاکید بیشتری رو هر کدومش انجام داد.
الان که نورو زیاد کردی و خیلی استودیویی و دامادی کردی صورتشو هم خوبه اما میشه رو سایه هاش مانور داد.
این سبک یجورایی دخترونس و برای این چهره حس نامانوسی ایجاد میکنه.
میشه هم اگه سبکو خشک تر کنی و لبه ها رو تیز تر، ببریش تو حالت تخت که اونم دوست دارم.

نوع طراحی خیلی حساسی انتخاب کردی. ممکنه چشمها شبیه باشن اما صورت عوض شده یا اینطور حس میشه.
من شاگرد چشمم و هر چی ببینه تاییدش میکنم. تا حدی ظاهر بینم!
به نظرم به حالتش کم لطفی شده. اون حس صمیمی و خاص و لبخند مخفی و عیانش گم شده.
انتظارش و نگرانی خفیف و خیره شدن رو لبته هنوز داره اما یه حس بیگانگی و تنفر هم اضافه شده.

درباره جزئیات اگه یک لایه که 10 درصد کل کاره بهش اضافه کنی کار میتونه خیلی ظریف تر جلوه کنه که البته انتخابی هست.
درباره بافت صورت و سایه های ریز و اختلافا و لکه های رنگی هم بهم الهامات سبکی میده که بازم میتونه یه لایه دیتیل چه رئال و چه فانتزی به کار اضافه کنه.

به قول دوستان یه جاهایی رو هم فاکتور گرفتی که میدونم وقت نبوده.
راستی اگه نسخه سحرآمیزی داری به خودم بگو :lol: خوشحال میشم روشتو بدونم.
در مورد پس زمینه هم که شاید ...

آقای اوس مصطفی دستت طلا
تا فروغی دیگه
یا علی

hsajj

Member
به به مصطفی جان چه شخصیتی رو انتخاب کردی ! (آخه من عاشق شهاب حسینی هستم)
خیلی عالی شده خصوصا چشم ها !
یکم ریزه کاری داره که اگه بیشتر روشون کار کنی عالی تر میشه . (مثلا پایین سمت چپ لب)
خعلی لذت بردم ، خسته نباشی دادا :rose:

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
خسته نباشيد
خيلي كار خوبي شده
البته بعضي قسمت ها نياز به سايه داره !!
در كل براي كار با موس خيلي خوبه
من بعضي قسمت ها رو دقت كردم مثلا اطراف ابرو بعضي قسمت ها رئال و برخي جاها براش بدون پرس حس ميشه !!‌همينطور روي موها
البته ببخشيد جسارتا سوال ميپرسم براي اطلاع خودم !!‌ميتونم روشتون رو براي اجرا بدونم ؟‌ چون چشم هم خيلي شبيه شده حتي سايز شون و سايه هاي داخلش !!!‌
و يك درخواست داشتم ازتون اگر ممكنه wip اين كار رو قرار بديد تا دوستان و من هم استفاده كنيم
ممنون :rose:
سلام بر استاد عزیز... اول از همه ممنونم از توجه و نظرتون... دوم از همه کار wip هم در پیوست قرار میدم اما مسئله ای که هست اینه که مراحل نیمه راست رو به علت اینکه دو تا فایل psd بود روش کارای دیشب رو کپی کردم برای همین مراحل لب تا موها نیست... مراحل نیمه چپ تا ساخت لباس هست و خوشبختانه مراحل اولیه شروع به کار هم هست...
شیوه خاصی نیست راستش چون من طراح سنتی هستم (قلم کاغذی) شاید دیدم نسبت به جزئیات بیشتر هست و اینکه اینقدر زوم میکنم و تصویر رو نگاه میکنم تا همون در ذهنم بمونه بعد پیاده میکنم...
اول اما عکس رو در اندازه دلخواه باز میکنم بعد خطوط نواحی که میخوام میکشم بعد رنگهام رو انتخاب میکنم و بعد بسم الل..
اول از همه هم با بینی شروع میکنم (البته فعلا ایجا دوتا کار گذاشتم یعنی برای چهره قبلی هم همینطور بود) بعد چشم رو و اینکه یه نیمه از صورت رو و بعد نیمه دیگر رو بعد هم سراغ لب ها و بعد موها میرم... (البته اینبار رفتم سراغ موها چون بنا نبود مثل کار قبلی عجله ای کار کنم بالاخره تمرین و باید گسترش داد:)) بعد به سراغ جزئیات میرم و معایب رو بر طرف میکنم...
ابزار ها هم:
یک عدد ماوس سری گیمینگ با dpi های مختلف
براش سخت در اندازه های مختلف و همینطور flow ها و درصدهای مختلف و fade های مختلف (این گزینه برای نازک کاری بخصوص برای ابرو و مژه و مو و خطوط دور چشم فعال میکنم)
ابزار Smudge در درصد های مختلف
ابزار Blur باز هم در درصد های مختلف
و خیلی کم ابزار های Burn و Doge به حد خیلی کم
و در آخر هم ابزار pen برای کشیدن برخی نواحی موها و خطوط لباس و بریدم دور کار

و اما اینکه چشم ها خوب شد چون اینبار بر خلاف کار قبلی سلیقه خودم هم در کار بردم و جزئیات رو تا حد امکان کشیدم بیشتر مراحل برای چشم ها هست... (هر دو چشم)

و اما اینکه من مشکلم با ماوس برای سایه ها هست چون خیلی سخت میشه کنترل داشت برای همین کارهام سایه هاش بد میشه اما فکر کنم از کار قبلی یه پیشرفتی داشتم:green:

خلاصه اینه اینقدر لایه میسازم و از هر لایه برای اینکه میترسم مدام ctrl+j میزنم و کپی میگیرم... اینقدر ور میرم با یه گوشه تا حدی که به دلم بشینه...

اما خطوط اولیه رو که میکشم بعد هم که رنگ گذاری میکنم نواحی (که در تصاویر هست) بصورت نقطه چین میذارم برای سایه روشن و اینا هست... نواحی که سایه کمی داره نقطه چین و اگر روشن باشه با سفید و نواحی که تیره تر هست خطوط پیوسته میذارم... اینجوری حدود جایی که میخوام کار کنم رو مشخص میکنم....

نمیدونم شاید برای شما اساتید این کارها زمان بر نباشه و از اصول دیگه ای استفاده کنید... اما من به عنوان تازه کار یکسری شیوه های سلیقه ای هم بکار اضافه میکنم:)

بازم ممنونم از شما:rose:

WoOoW
عاشق ابروهاشم
ولی به نظرم زیر چشماش یه جوری شده ، یکم به کبودی میزنه
ولی کارت بیسته :clap:
سلام بر عزیز دل... مرسی از نظرت... آره چون توی عکس که میدیدم اونجا ها سایه اش بیشتر بود... از لحاظ کبودی هم آره باید کار بشه:rose:

خيلي جذابه .خسته نباشي ...
(روي لب بيشتر كار كن و قسمت سمت چپ صورت و كنار گوش رو يه نيم سايكي بزن كه از تختي در بياد.)(نظر شصخي)
ولي دمت گرم.خوشم اومد:rose:
سلام دوست عزیز ممنونم از نظرت... مرسی سلامت باشی... آره باید روی سایه ها کار کنم... فعلا در اول راهم یکم سخته اما میشه:wink:

عالیه

اون هم با موس

چرا یک تبلت نمی خری ؟ کارت حرفه ای تر میشه

سلام عرفان جان خوبی عزیز...:rose: مرسی از لطفت... تبلت دارم (اینو باز بگم دوستان دیگه که گفتن برو سمتش منو خفه میکنن:lol:) اما استفاده نمیکنم... یکسری دلایل داره اما در آینده چشم...:rose:

سلامصطفی
بابا آقای رحیمی !:rose:
خسته نباشی واقعا. اینا رو که مینویسم مابین سرشلوغی نگاه میکنی میدونم.
قصد اصلاحتو ندارم. دارم بهش فکر میکنم و مینویسم:wink:

خب حس اولیه ای که از دیدن این کار بهم دست داد مثل بقیه کارات یه حس دوپهلو بود:
یه جور اضافه کاری و زیاده روی تو نکته های باحال مثل دقت در فرمهای جزئی و طیف رنگ های بجا و انتخابای جالب سبکی
به همراه راف بودن تو پرداخت و برخورد شخصی با اجرا

من از کارت خوشم اومد. یه جاهاییش خیلی و یه جاهایی کم.
حس تالیف و دستکاری رو توش میبینم. یه کپی با سلیقه خودت.

توی نمایش حجم، خیلی قوی کار شده.
نمیدونم به قول تری دی کارا تکه برداری از رفرنس هست یا اون چشم و بینی رو از بیخ خودت کشیدی.
من تبدیل به نقاشی رو کار کردم ولی اینجوری طراحی کردن خیلی مشاهده قوی و دست فرمانبرداری میخواد
درباره ماوس هم که حرفشو نزن. فکر کنم تو رو باماوس بشه بهتر قضاوت کرد.

من کار قبلیتو ندیدم اما این کار ازش بهتر شده :wink:

درباره سایه گذاری و تخت بودن یا نبودن میشه تاکید بیشتری رو هر کدومش انجام داد.
الان که نورو زیاد کردی و خیلی استودیویی و دامادی کردی صورتشو هم خوبه اما میشه رو سایه هاش مانور داد.
این سبک یجورایی دخترونس و برای این چهره حس نامانوسی ایجاد میکنه.
میشه هم اگه سبکو خشک تر کنی و لبه ها رو تیز تر، ببریش تو حالت تخت که اونم دوست دارم.

نوع طراحی خیلی حساسی انتخاب کردی. ممکنه چشمها شبیه باشن اما صورت عوض شده یا اینطور حس میشه.
من شاگرد چشمم و هر چی ببینه تاییدش میکنم. تا حدی ظاهر بینم!
به نظرم به حالتش کم لطفی شده. اون حس صمیمی و خاص و لبخند مخفی و عیانش گم شده.
انتظارش و نگرانی خفیف و خیره شدن رو لبته هنوز داره اما یه حس بیگانگی و تنفر هم اضافه شده.

درباره جزئیات اگه یک لایه که 10 درصد کل کاره بهش اضافه کنی کار میتونه خیلی ظریف تر جلوه کنه که البته انتخابی هست.
درباره بافت صورت و سایه های ریز و اختلافا و لکه های رنگی هم بهم الهامات سبکی میده که بازم میتونه یه لایه دیتیل چه رئال و چه فانتزی به کار اضافه کنه.

به قول دوستان یه جاهایی رو هم فاکتور گرفتی که میدونم وقت نبوده.
راستی اگه نسخه سحرآمیزی داری به خودم بگو :lol: خوشحال میشم روشتو بدونم.
در مورد پس زمینه هم که شاید ...

آقای اوس مصطفی دستت طلا
تا فروغی دیگه
یا علی

سید جان بزرگوار... سالار دست شما درد نکنه از بابت همه چی... از وقتی که برای دقت در کار گذاشتی از بابت انشاء زیبات (نکات مهم) ممنونم...
کاملا حق با شماس راستش من خودم وقتی از دور آخر کار دیدم سمت راست بدن این بنده خدا با دستش خیلی توی ذوقم خورد... اما چون فعلا مبتدی اینکارم از خودم در گذشتم بخاطر اینکه هنوز بعضی نکات دستم نیومده... راستش با ماوس محدودیت گردش دارم میخوام این خوان هم رد کنم اگر بشه سایه ها و blur شدن ها هم رفع میشه...
اما درباره جزئیات دارم به نتایج خوبی میرسم...:green: راستش چشم و همه چی از بیخ کشیده شده... کار wipe هم گذاشتم...
راستش از خودم تعریف نباشه منم دیدم به اطراف زیاده چون به گیلاس جان هم گفتم بالاخره ما سنتی کار بودیم حالا اومدیم اینجا نقاشی کنیم باید یه پیش زمینه داشته باشیم...
راستش کار گرافیک تبلیغات و اینا زیاد به جزئیات نیاز نداره (نه اینکه نداشته باشه اما کمتره) برای همین کار توی کامپیوتر اونم نقاشی دیجیتال برام یکم سخت بود اون اوایل (این چند ماه) اما دارم راه میوفتم... ترس گذشته هام هم میبینم بیخود بود...
خلاصه سید جان نکاتت همه درسته و کاملا موافقم...
بر روی دیدگان حتمان در آینده درست میشه...:paint:
فدات یا حق:rose:

خیلی خوشکلهههههه تبریک میگم

در حدی نیستم که بخوام ایراد بگیرم ولی لبش یه جوری شده :green:

ممنونم دوست عزیز... شما لطف داری... آره خودم قبول دارم فعلا مشکلم رنگ مناسب هست و کار با لبه های لب... در آینده درستش میکنم:rose:

به به مصطفی جان چه شخصیتی رو انتخاب کردی ! (آخه من عاشق شهاب حسینی هستم)
خیلی عالی شده خصوصا چشم ها !
یکم ریزه کاری داره که اگه بیشتر روشون کار کنی عالی تر میشه . (مثلا پایین سمت چپ لب)
خعلی لذت بردم ، خسته نباشی دادا :rose:

سلام بر حسین جان... خیلی ممنونم داداش گل... شما لطف داری... حتما کار میکنم روش، مرسی از نظرت:rose:

پیوست ها

• shahab-hoseini-wipe-preview.jpg
    shahab-hoseini-wipe-preview.jpg
    825.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • shahab-hoseini-wipe.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
سلام دوست عزیز
کار خیلی خوبی شده با توجه به این که با موس کار کردی...!
چشم ها و ابرو ها و... خیلی خوب در آوردی
البته بعضی قسمت ها هم نیاز به سایه های بیشتر داشت!
اگه میتونستی روی جزئیات پوست هم کار کنی خیلی عالی میشد
اما در کل خیلی خوب کار شده
موفقیتـ:rose:

shayanboy

Active Member
بسیار عالی و زیبا شخصیت سازی کردی . کارت واقعا درسته .

خوراک شخصیت های ساخت بازی هست

موفق باشی

شایان:rose:

Amir storm

Well-Known Member
تبریک بازم مثل همیشه بسیار زیبا:neutral:
فقط هنوز تموم نشده بازم جای کار داره رو میتونه خیلی بهتر از این بشه
گوشه های صورت که به مو وصل شدن نیاز به وقت بیشتری دارن و...
ابرو ها بینی ولب رو بسیار زیباکار کردی ولی چشم جزئیات بیشتری داره میتو نست بهتر باشه
خسته نباشی
یا علی

hdnsoft

Well-Known Member
به به سلام به دوست عزیزم
اول از همه بازم مراتب سپاسگذاری جهت اطلاع رسانی به موقعتون که من رو هم دعوت کردین و این صحبت ها عرض تشکرات ویجه!
کار خیلی قشنگه ن
میدونم چرا کمی دیر رسیدم
نوشتنی ها رو دوستان نوشتن اما یک کوچلو ببخشین ها
این لب هاش یکجوری ان یعنی یکمی جا داره کار کنین ها
دست راستشون هم یکمی سایه ای یک چیزی .. خیلی ساده است و اینا
البته من خودم که تو این زمینه ها توانایی عرض اندامی و اینا ندارم که : دی
احساس حسادت شدید و این حرفا :دی

tarhe8

Well-Known Member
خیلی خوب شده آفرین

من که یه چهره رو بدون تبلت دوهفته پیش شروع کردم
فقط پوستشو تازه بدون جزئیات کار کردم ،انقدر سخت بود
گذاشتمش کنار :-<
آفرین به این همت که تموم کردی کار رو:rose:

moslancer2

Member
سلام دوست عزیز
کار خیلی خوبی شده با توجه به این که با موس کار کردی...!
چشم ها و ابرو ها و... خیلی خوب در آوردی
البته بعضی قسمت ها هم نیاز به سایه های بیشتر داشت!
اگه میتونستی روی جزئیات پوست هم کار کنی خیلی عالی میشد
اما در کل خیلی خوب کار شده
موفقیتـ:rose:

سلام بر مصطفی جان گل... نظر لطف شماس... باهات موافقم باید بیشتر تمرین کرد... انشاال.. اگر عمری باقی باشه در کارهای بعد... مثل کار قبلی که در اینکار بیشتر سعی کردم... در کارهای بعد هم حتما...:rose:
فدات موفق باشی:rose:

بسیار عالی و زیبا شخصیت سازی کردی . کارت واقعا درسته .

خوراک شخصیت های ساخت بازی هست

موفق باشی

شایان:rose:
ممنونم شایان جان عزیز... نظر لطف شماس... ما مخلصیم... فدات... پیروز باشی:rose:

تبریک بازم مثل همیشه بسیار زیبا:neutral:
فقط هنوز تموم نشده بازم جای کار داره رو میتونه خیلی بهتر از این بشه
گوشه های صورت که به مو وصل شدن نیاز به وقت بیشتری دارن و...
ابرو ها بینی ولب رو بسیار زیباکار کردی ولی چشم جزئیات بیشتری داره میتو نست بهتر باشه
خسته نباشی
یا علی

ممنونم امیر جان عزیز... مرسی از لطفت... بر روی دیدگانم در کارهای بعد بیشتر سعی میکنم...:rose:

به به سلام به دوست عزیزم
اول از همه بازم مراتب سپاسگذاری جهت اطلاع رسانی به موقعتون که من رو هم دعوت کردین و این صحبت ها عرض تشکرات ویجه!
کار خیلی قشنگه ن
میدونم چرا کمی دیر رسیدم
نوشتنی ها رو دوستان نوشتن اما یک کوچلو ببخشین ها
این لب هاش یکجوری ان یعنی یکمی جا داره کار کنین ها
دست راستشون هم یکمی سایه ای یک چیزی .. خیلی ساده است و اینا
البته من خودم که تو این زمینه ها توانایی عرض اندامی و اینا ندارم که : دی
احساس حسادت شدید و این حرفا :دی

حسین عزیز خودم... سلام بزرگ مرد... شما لطف داری... خیلی ممنونم از این که با نقد خوبت من رو بیشتر به جلو فشار میدی... اگر شما دوستان رو من نداشتم شاید هیچ موقع انگیزه ادامه کار نداشتم و در حد یه طراح ساده میموندم... این حرف رو هم نزن که حرفی برای گفتن نداری، شما همین که به این دقت میبینی معلومه که پس میتونی... فدای تو بشم... مرسی:rose:

moslancer2

Member
خیلی خوب شده آفرین

من که یه چهره رو بدون تبلت دوهفته پیش شروع کردم
فقط پوستشو تازه بدون جزئیات کار کردم ،انقدر سخت بود
گذاشتمش کنار :-<
آفرین به این همت که تموم کردی کار رو:rose:

سلام دوست عزیز... مرسی از شما... والا ما هم وقت آوردیم و کمی هم علاقه... امیدوارم به کارت ادامه بدی... تا کار زیبات رو ببینم:rose:
فدات یا حق:rose:

R-med

Well-Known Member
سلام
اساتید ایرادها رو گفتن
من فقط میگم ! خیلی خیلی خیلی زیبا و خوب شده
کارت حرف نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا