search در اکشن 3

:rose:

سلام عزیزانم بنده یک پروژه ای گرفتم که باید در متن مطالبم که حالا به صورت xml یا فایل متنی اکسترنال هسش جستجو کنم و اگر آن کلمه در متن وجود داشت برنامه بگه که چه مطالبی داری این کلمه هسش و اون مطالب رو نشون بده من یک سرچ کوچک نوشتم ولی اصلا کامل نیست و یسری مشکلات دارم ضمنا من از تکست های tlf استفاده کردم ... توی فروم هم سرچ کردم کلاس tsearch که یکی از بچه ها گذاشته بودهم دیدم عالیه ولی دیگه کاربردی نداره چون اون واسه تکست باکس های classic طراحی شده ...

1 - مهمترین مشکلش اینه که حرف ی ، ک رو نمیشناسه ...
2- لطفا فایل رو مشاهده کنید ببینید ساختار جستجو درسته و اگه اشتباهه یا چیزی نیاز داره بگید تا اضافه کنم

فایل رو هم ضمیمه کردم ... چک کنید

پیوست ها

• search .rar
    566.6 کیلوبایت · بازدیدها: 47
آخرین ویرایش:
سلام به همگی .. هیچ کس که تلاش نکرد جواب ما رو بده ولی بازم دمه همتون گرم ..
خودم یک سرچ نوشتم که متنی که در کادر وارد میشه رو توی tlfText پیدا میکنه و highlight میکنه کلمه مورد نظر رو
فقط یک ایراد داره که اولین کلمه پیداشده در متن رو فقط hilight میکنه ...اگه کسی میدونه چجور میتونم همه متنو بخونم و همه کلمات رو که شبیه به کلمه ورودی را highlight کنم کمکم کنه ...

اینم فایل ضمیمه ..

پیوست ها

• search new.rar
    228.9 کیلوبایت · بازدیدها: 51

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
مشکل داره .وقتی یه متنی که داخل فیلد نیست رو سرچ میکنی خودش همینجوری های لایت میکنه .
انشالله یه کلاس برای اینکار مینویسم.

flash.developer

Active Member
براي اصلاح «ي» و «ك»
توي يك ويرايشگر اين كاراكترها رو با كاراكتر استانداردش جايگزين كنيد.
مشكلتون حل ميشه

flash.developer

Active Member
اينترنتم مشكل داره نتونستم فايلتون رو بگيرم، ولي اين كد رو استفاده كنيد ان شا الله مشكلتون رفع بشه
اسم فيلد اصلي رو txt بزاريد
يك اينپوت فيلد هم به نام find_fild درج كنيد همچنين يك دكمه به نام b_1

کد:
stop()
System.useCodePage=true;

txt.alwaysShowSelection=true

var v_txt:String=txt.text.toString().toUpperCase();

var inm:int=0;

b_1.addEventListener(MouseEvent.CLICK, f_find);
function f_find(event:MouseEvent):void{
var v_find:String=find_fild.text.toString().toUpperCase()

//no match
if (v_txt.lastIndexOf(v_find)!= -1) {
	txt.setSelection(v_txt.indexOf(v_find,inm),v_txt.indexOf(v_find,inm)+v_find.length)
	}

//end
if (v_txt.indexOf(v_find,inm)==v_txt.lastIndexOf(v_find)) {inm=0}
else {inm=v_txt.indexOf(v_find,inm)+v_find.length} 

}

find_fild.addEventListener(TextEvent.TEXT_INPUT,f_input)
function f_input(evt:TextEvent):void {inm=0}

سلام عزیزاننننننننممممم

بابا ایول من خودمو کشتم از بس کد نوشتم ... ! شما میتونید کاری کنید که همزمان چند تا نوشته ای رو که پیدا کرد و عین هم بودن رو highlight کنه ؟ ؟ ؟ من تو این برنامم این کارو کردم ولی ایرادش اینه که اگه کلمه سلام کامل نزنی نمیاره حتما کلمات در جستجو باید کامل باشند و لی خداوکیلی ببینید فایل رو شاید بشه گسترشش داد ....

من وقتی به یک کاری گیر بدم گیر دادم دیگه .. الان ساعت 4 نصف شبه بالاخره این سرچ رو به یک جایی رسوندم .... به نظرم بد نشده از آرایه برای جستجو استفاده کردم ... یک مشکلاتی داره هنوز لطف کنید ببینید بم بگید حتما چیه ....

پیوست ها

• Search in Tlf.rar
    230.7 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

akherat

مدیر انجمن
:rose:

سلام عزیزانم بنده یک پروژه ای گرفتم که باید در متن مطالبم که حالا به صورت xml یا فایل متنی اکسترنال هسش جستجو کنم و اگر آن کلمه در متن وجود داشت برنامه بگه که چه مطالبی داری این کلمه هسش و اون مطالب رو نشون بده من یک سرچ کوچک نوشتم ولی اصلا کامل نیست و یسری مشکلات دارم ضمنا من از تکست های tlf استفاده کردم ... توی فروم هم سرچ کردم کلاس tsearch که یکی از بچه ها گذاشته بودهم دیدم عالیه ولی دیگه کاربردی نداره چون اون واسه تکست باکس های classic طراحی شده ...

1 - مهمترین مشکلش اینه که حرف ی ، ک رو نمیشناسه ...
2- لطفا فایل رو مشاهده کنید ببینید ساختار جستجو درسته و اگه اشتباهه یا چیزی نیاز داره بگید تا اضافه کنم

فایل رو هم ضمیمه کردم ... چک کنید
دوست عزیز
Tsearch به خوبی با tlf کار میکنه فقط کافیه که هرجا که dataType برابر با textField بود را عوض ش کنی و اون cleanFs رو هم برداری
چون Tsearch با farsi style مچ بود
فقط کافیه یکم تو کد دست ببری

JavidFlasher

کاربر فعال
راهی هست که با پردازش خیلی کمتر برای classic textو tlf textچه فارسی و چه انگلیسی میشه این کار رو انجام داد ولی تو این روش متن جستجو شده های لایت نمیشه و رنگش عوض میشه .

خوبjavid Flasher عزیزم الان من این روشی که رفتم به نظرت خوبه ؟ آیا میشه همینو گسترش داد ؟ چون این الان قابلیت هایلایت داره دیگه..

جدیدترین ارسال ها

بالا