sea 1404

max123

Member
ببخشيد شما به اين سيستم ميگي نفتي؟!؟!؟!
اره به نسبت بلاهایی که میخوام سرش بیارم نفتی که هیچی ذغالیه:lol:
در ضمن دريا نسبتا خوبه ولي ساحل خيلي سادست
علتش اینه که من نه حرفه ایم نه حوصله کنار دریا رفتن دارم با اینکه خونه ما کنار خلیج فارسه ( شهر دیر =dayyer)
باشه حالا یکم روش کار میکنم حالت شنگفرش کنار خیابون خوبه؟

تازه دارم یه برنامه هایی میریزم سعی میکنم کار قابل قبولی تحویل شما انیماتورای مجید آنلاین بدم

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
سلام به نظر من کارت به اندازه تجربه کم و میزان زمانی که با مکس کار کردی به نسبت خوبه ولی به نظر من به جای اینکه بخوای این قدم بزرگ رو برداری با قدمهای کوچیک شروع میکردی کار موفقتری رو میتونستی ارائه بدی در کل برات آرزوی موفقیت میکنم،امیدوارم که با موفقیت و شادی به پایان برسونیش در ضمن اون تکسچر ساحل زیاد مناسب نیست یه تکسچر درست و حسابی واسش پیدا کنی فکر کنم شکل ساحل رو بهتر القا کنه در ضمن یه مشکل دیگه اینکه دریا یک راست که به ساحل ختم نیمشه که تو این شکلی نمایشش دادی یه سلسله مراتبی هست تو خودت جونوبی هستی دیگه بهتر باید بدونی،اون رو هم درست کن.

امیدوارم از حرفهام دلگیر و ناامید نشده باشی.
139fs108574.gif

شاد و پیروز باشی.

max123

Member
دوست من من چندین انیمیشن کوتاه ساخته بودم موفق و ناموفق ! ولی با کامپیوتر قبلیم اگه دقت کرده باشید یه بیست روزی نبودم اون موقع در گیر دردسر های اینترنت به ظاهر پر سرعت و کامپیوتر جدید بودم اونقدر ذوق زده بودم که یادم رفت کارامو یه جا سیو کنم ولی این به نسبت کارای قبلیم خیلی بزرگتره فعلا رو کارکتراش کار میکنم اگه فرصت داشتم یه چتد تا عکس از اسکه می گیرم بررسی میکنم اخه مگه ادم چقدر میتونه ظریف باشه حتی حرفه ای ترین انیماتور شهرمون هم حسابی نامیده و غول بودن پیکسار رو بهونه تنبلی خودش میکنه نه حوصله مدلسازی داره نه حوصله انیمیت ادم وقتی وسط این جور ادما باشه چطوری میتونه ظریف باشه اینم کارکتر تمرینی و یه خبر هم براتون دارم بعد بررسی کلیه محاسبات از اول پیش بینی میشود یه سال دیگه تموم بشه!

پیوست ها

• ali ch 2.jpg
    ali ch 2.jpg
    89.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • ali ch.jpg
    ali ch.jpg
    81.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

Sherlock_Holmes

Active Member
:lol:
بابا ولش کنید بذارید کارشو بکنه...!
با همه توانش داره کار میکنه...! علی ناامید نشیا...!!

.
البته من شوخی میکنم....
بچه ها بهترین راهنمایی ها رو بهت کردن تا حالا... هم حسین هم امید و هم باقی بچه ها...
اینو مطمئن باش...

max123

Member
خیلی راهنمایی های خوبی بود ولی از دست ایراد هایی که انیمیشنم داشت دارم دیوونه میشدم این دیگه رندر نهاییه اگه بگید مشکل داره همین الان مکسو حذف میکنم

شوخی کردم هر ایرادی داره همین الان بگین که بعد نگن تقی پور گند زد یا کارش خیلی مزخرف بود
دریا رو هم بررسی کردم چند تا عکس گرفتم دیگه نمی دونم بغیر از مه انتهاش و سقف بالا سرش چی داره یه پرویو هم گذاشتم که بدونید با چه مشقتی ساختم!البته این یه جور حالت صخره مانند داره و دیگه نتونستم بهتر بسازم
اگه میشد با مایا میساختم ولی گفتم یه مدت مکس کار کنم بعد برم سراغ اصل کاری

پیوست ها

• New WinRAR ZIP archive.zip
    622.8 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • sea.jpg
    sea.jpg
    129.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29

max123

Member
صحنه اول تمومه اون مشکل هم از کمپرسور بود انکمپرس کار کردم صد مگ شد :shock:فقط یه عکس ازش میزارم ببخشید حاصل اونهمه انتقاد اینهمه چرت شده با این کامپیوتر این اولین کارمه یه ایده دیگه هم دارم حرفه ای تره اونو با مایا میسازم اون یه پشه اس که از زنبورا عسل میدزده خلاصه حکایت زنبور و عنکبوت و پشه و عسل !

پیوست ها

• capture.JPG
    capture.JPG
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19

cheltekeh

Member
دوست عزیز من اتفاقی با بحث شما اشنا شدم.....کاراتو دیدم عالی بود ولی من تری دی مکس کار نمی کنم زیاد ولی طراحی بشتر کار می کنم .... اجرا شما قوی هست ...اگه میخوای یک انیمیشن درست و حسابی در بیاد باید از طراحان شخصیت کمک بگیری..

max123

Member
نه خیر اینطوری نمیشه بدون برنامه ریزی دقیق اصلا نمیشه دوستان خیلی همکاری کردن و ازشون خیلی ممنونم ولی کم کم فهمیدم انیمیشن رونمیشه بگی امروز طراحی میکنم فردا میسازم درنتیجه یه برنامه ریزی کردم تا الان هم موفق بودم مثلا الان سر ماهی گیر رو کار میکنم اسم اونم تغییر دادم به« تنها و ماهی »اگه پیشنهادی درباره اسمش داشتین حتما مطرح کنین راستشو بخواید اصلا اسمشو دوست ندارم

بگذریم این برنامه ریزی منه :
8 روز مادلینگ ماهیگیر
2 روز ریگ ماهیگیر
5 روز ماهی +ریگش
5 روز محیط بالای اب + محیط های اضافی
5 روزم زیر اب

هشت روز اجسام اضافی
10 روز انیمیت
رندر هم حسابش دست من نیس

جدیدترین ارسال ها

بالا