این اولین کار منه که نمیشه اسم مزخرف رو جلوش کوبید تمام پروژه با مکسه و از چند نرم افزار استفاده نمیشه انیمیتش هم سعی می کنم (از اون کارکتر هایی که توپست نیاز به کارکتر دادید اصلا استفاده نمی کنم اونا مال یه انیمیشن دیگه اس)درست باشه 2 کارکتر اصلی و چندتا کارکتر فرعی داره کارکتر های اصلی مرد ماهیگیر و ماهیه وکارکترهای فرعی نیروگاه پارس جنوبی و لنگه کفش و تایتانیک و دوتا هواپیماست
داستان ربطی به انرژی هسته ای و سالی که ایران پیشرفته میشه و این جور چیزا نداره و کل داستان یه مرد ماهیگیره که بدور از زندگی پیشرفته و مدرن اون سال و سیاست و این چیزا میخواد یه ماهی بگیره ماهیه که تنها ماهی تو ساحل اون شهره مرتبا اونو دست میندازه
امروز هم ساختش تو استودیو پرشین (متشکل از خودم + خودم
)شروع میشه و در عرض چند وقت بعد (شاید یه ماه) تموم میشه و میزم اینجا تا ببینیدش
اگه ایده ای واسه اسمش یا داستانش یا برنامه ای که با هاش میسازم یا هر چیز دیگه دارید حتما بگید چون من اهل مشورتم
داستان ربطی به انرژی هسته ای و سالی که ایران پیشرفته میشه و این جور چیزا نداره و کل داستان یه مرد ماهیگیره که بدور از زندگی پیشرفته و مدرن اون سال و سیاست و این چیزا میخواد یه ماهی بگیره ماهیه که تنها ماهی تو ساحل اون شهره مرتبا اونو دست میندازهامروز هم ساختش تو استودیو پرشین (متشکل از خودم + خودم
اگه ایده ای واسه اسمش یا داستانش یا برنامه ای که با هاش میسازم یا هر چیز دیگه دارید حتما بگید چون من اهل مشورتم