sea 1404

max123

Member
این اولین کار منه که نمیشه اسم مزخرف رو جلوش کوبید تمام پروژه با مکسه و از چند نرم افزار استفاده نمیشه انیمیتش هم سعی می کنم (از اون کارکتر هایی که توپست نیاز به کارکتر دادید اصلا استفاده نمی کنم اونا مال یه انیمیشن دیگه اس)درست باشه 2 کارکتر اصلی و چندتا کارکتر فرعی داره کارکتر های اصلی مرد ماهیگیر و ماهیه وکارکترهای فرعی نیروگاه پارس جنوبی و لنگه کفش و تایتانیک و دوتا هواپیماست:lol:داستان ربطی به انرژی هسته ای و سالی که ایران پیشرفته میشه و این جور چیزا نداره و کل داستان یه مرد ماهیگیره که بدور از زندگی پیشرفته و مدرن اون سال و سیاست و این چیزا میخواد یه ماهی بگیره ماهیه که تنها ماهی تو ساحل اون شهره مرتبا اونو دست میندازه
امروز هم ساختش تو استودیو پرشین (متشکل از خودم + خودم:D)شروع میشه و در عرض چند وقت بعد (شاید یه ماه) تموم میشه و میزم اینجا تا ببینیدش
اگه ایده ای واسه اسمش یا داستانش یا برنامه ای که با هاش میسازم یا هر چیز دیگه دارید حتما بگید چون من اهل مشورتم:)

max123

Member
این یه مرحله آزمایشیه بجای خندیدن به من بگیدضعفش کجاس و اگه از من تعریف نکنین خیلی ممنوم (از این استفاده نمیکنم )

پیوست ها

• ali in sea.jpg
    ali in sea.jpg
    206.9 کیلوبایت · بازدیدها: 60

:Mohsen:

کاربر باتجربه
حالا كه خودت ميگي تعريف نكنيم باشه، انتقاد ميكنيم
موج دريا زيادي بهم ريخته هست، ماده اون هم زياد جالب نيست و از طرفي ساحل هم نياز به پستي و بلندي داره و فقط تكسچر نمي تونه قشنگش كنه
همشو داري خودت تنها انجام ميدي؟
اگه تو اين مدت كم اينقدر پيشرفت داشتي خيلي عاليه
ادامه بده، منتظريم
دوست من بازم اگه عكس داري بزار تا بيشتر بتونيم نظر بديم

max123

Member
برای دریا میخوام از دریم اسکپ استفاده کنم ولی وقتی میخوام کرکش کنم میگهRetype the address
و اینم کارکتر اصلی یعنی ماهی (البته هنوز جای کار زیادی داره)
روی دریا هم دارم کار میکنم( دارم تمرین میکنم بدون دریم اسکپ بسازم )

پیوست ها

• fff.jpg
    fff.jpg
    9.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

کاربر باتجربه
max123 جان اگه بدون دريم اسكپ بسازي خيلي بهتره
مكس اونقدر قدرت داره كه بتونه بهتر و رون تر از اين حرفا دريا بسازه
ماهيه هم خيلي جالب شده

max123

Member
این رو الان ساختم (تو ابجکت های دریم اسکپ بود )
مكس اونقدر قدرت داره كه بتونه بهتر و رون تر از اين حرفا دريا بسازه
شما اموزشی چیزی سراغ داری

پیوست ها

• ali in sea 2.jpg
    ali in sea 2.jpg
    216.4 کیلوبایت · بازدیدها: 51

max123

Member
این کارکتر ماهی منه که هنوزم ناقصه یادتون نره من به نظرتون نیاز دارم.
الان دارم رو مرد ماهیگیرم کار میکنم دست تنها کار کردن سخته ولی غیر ممکن نیست.من مکسو به طور کامل وحرفه یاد نگرفتم ولی دارم انیمیشن میسازم هر جا هم مشکل داشتم از یه نفر کمک میگیرم (شما نمیشناسیدش هیچوقت هم نخواهید شناخت)

پیوست ها

• ali in sea 3.jpg
    ali in sea 3.jpg
    93.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24

max123

Member
دوستان سلام من قسمت پای کارکتر ماهیگیر رو ساختم . یه کم ایراد بگیرید من نمیخوام انیمیشنم فقط به مزاج خودم بسازه میخوام کل انیماتور های دنیا ازش خوششون بیاد

پیوست ها

• ali in sea4.jpg
    ali in sea4.jpg
    90.8 کیلوبایت · بازدیدها: 30

کاربر باتجربه
پاهاي ماهيگيره جالب شده، يكمم خنده داره
روي ماهي بيشتر كار كن، البته ميتوني روي تكسچرش بيشتر كار كني، نه مدل

max123

Member
الان دارم رو ماهیه کار میکنم چون تکسچر درست و حسابی ندارم دارم مجبورم ماهیه رو بدون تکسچر کار کنم البته چندین بار سرچ کردم و اون سنت قدیمی «برو سرچ کن مگو چیست سرچ که سرمایه جاودانیست سرچ » رو دوباره احیا کردم ولی نتیجه نمی گیرم یا ف ی ت ر ه یا تو گوگل و یاهو و اینا نیس یا من تنبلی میکنم.

کاربر باتجربه
ببين اين تكسچره به دردت ميخوره

پیوست ها

• bodytexture.jpg
    bodytexture.jpg
    73.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11

hosienmax100

3D Artist
چرا آخه رفیق این همه عجله داری خیلی چیزا رو باید کار کنی تا بتونی انیمه بسازی

موج منفی نمیدم ولی به خدا ارزششو نداره ...............اینجوری نمیشه

بهرحال برات آرزوی موفقیت دارم خودت گفتی تعریف نکنید :wink:

max123

Member
دوستان از جمیعتون متشکرم بخصوص از منتقدان
به خدا ارزششو نداره
دوست عزیز پس چیکار کنم بشینم تو خونه و با بازی کامپیوتری ( که ازش متنفرم ) ور برم یا سفارش بگیرم:lol:کی به من مبتدی اماتور که هنوز فرق box و plane رو نمیفهمه سفارش میده پس بهترین کار اینه که بعد از یه سال ور رفتن با مکس بیام اولین انیمیشنمو بسازم. اگه حوصله اسکن کردن رو داشتم چند قسمت از استوری بوردشو میزاشتم ولی وقت وحوصله ندارم .

max123

Member
این ساحل اصلی کاره. اول قرار بود یه ساحل شنی باشه و امواج دریا داشته باشه ولی بدلیل کمبود وقت و داشتن یه کامپیوتر نفتی به این مشخصات
گرافیک 1 گیگ
رم 4 گیگ
سی پی یو دو هسته ای اینتل
و ......
نتونستم یه ساحل در حدی که بشه اسمشو خلیج فارس گذاشت بسازم.
همچنان به نظراتتون نیازمندم.بعد از تموم شدن مدل ماهیگیر قراره اینجا بشینه و ماهی بگیره

پیوست ها

• city   dd.jpg
    city dd.jpg
    130.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24

کاربر باتجربه
این ساحل اصلی کاره. اول قرار بود یه ساحل شنی باشه و امواج دریا داشته باشه ولی بدلیل کمبود وقت و داشتن یه کامپیوتر نفتی به این مشخصات
گرافیک 1 گیگ
رم 4 گیگ
سی پی یو دو هسته ای اینتل

ببخشيد شما به اين سيستم ميگي نفتي؟!؟!؟!
در ضمن دريا نسبتا خوبه ولي ساحل خيلي سادست

جدیدترین ارسال ها

بالا