سلام
من كه توي كامپوننتهاي خود فلش چيزي به اسم اسكرول بار تاحالا نديدم اگه اين كامپوننت رو جدا گانه نصب كردين بذارين شايد بتونم كمكتون كنم .
راستي مي شه بگين اسكرول بار رو براي چي مي خواهين منظورم اينه كه براي متن يا تصوير يا مووي كليپ چون براي اينها ميشه گذاشت.
سلام
اصلا اگه ممكنه بگين كه وقتي ميخايم يه صفحه با اندازه 1100*400 را داشته باشيم براي اينكه
در اجرا كله صفحه را ببينيم (اسكرول بايد گذاشت ديگه؟) چطوري اسكرول بذاريم؟
دوست عزيز اينكه متن با text فرقي نداره كه هيچ شكي توش نيست ولي من با sima_pc بودم نه شما!
يه چيزي مگه شما چيزي خواسته بودين كه گفتين اشتباه فكر كرديد ؛ من براي كل صفحه ام اسكرول نمي خوام .
چون شما در زير تاپيك من جواب داده بوديد و در خط اول مشخص نكرده بوديد به چه كسي داريد مي نويسيد من احساس كردم به حالت تيكه انداختن به تاپيك من بوده ؛ اگه اينطوري نبوده ؛ من از شما معذرت مي خوام .
چون شما در زير تاپيك من جواب داده بوديد و در خط اول مشخص نكرده بوديد به چه كسي داريد مي نويسيد من احساس كردم به حالت تيكه انداختن به تاپيك من بوده ؛ اگه اينطوري نبوده ؛ من از شما معذرت مي خوام .