Scroll Bar

sima_pc

Member
سلام دوستان
من تا به حال با کامپوننت هاي فلش کار نکردم ميشه مراحل قرار دادنScrol bar را توضيح بدين
:oops: ممنون ميشم

<3pehr>

Active Member
سلام
من كه توي كامپوننتهاي خود فلش چيزي به اسم اسكرول بار تاحالا نديدم اگه اين كامپوننت رو جدا گانه نصب كردين بذارين شايد بتونم كمكتون كنم .
راستي مي شه بگين اسكرول بار رو براي چي مي خواهين منظورم اينه كه براي متن يا تصوير يا مووي كليپ چون براي اينها ميشه گذاشت.

sima_pc

Member
سلام
اصلا اگه ممكنه بگين كه وقتي ميخايم يه صفحه با اندازه 1100*400 را داشته باشيم براي اينكه
در اجرا كله صفحه را ببينيم (اسكرول بايد گذاشت ديگه؟) چطوري اسكرول بذاريم؟

poorkooshki

Member
سلام

براي درست كردن يه scrollbar ساده كارهاي زيرو انجام بده :

1- يه text به صورت dynamic Text و حالت multiline بر روي stage قرار بده و متني رو كه مي خواي درونش بنويس .

2- حالا يه scrollbar رو به روي اين متني كه نوشتي بنداز تا كار تموم بشه .

موفق باشي

<3pehr>

Active Member
سلام
ايشون حرفي از text نزدن فكر كنم براي كل صفحشون اسكرول مي خوان .
sima_pc اگه منظور رو درست فهميدم بگيد تا بگم بايد چي كار كنين.

poorkooshki

Member
سلام

جناب 3pehr كلمه ( متن با text ) هيچ فرقي با هم نداره .

در ضمن اشتباه فكر كرديد ؛ من براي كل صفحه ام اسكرول نمي خوام .

موفق باشيد

<3pehr>

Active Member
poorkooshki گفت:
سلام

جناب 3pehr كلمه ( متن با text ) هيچ فرقي با هم نداره .

در ضمن اشتباه فكر كرديد ؛ من براي كل صفحه ام اسكرول نمي خوام .

موفق باشيد
دوست عزيز اينكه متن با text فرقي نداره كه هيچ شكي توش نيست ولي من با sima_pc بودم نه شما!
يه چيزي مگه شما چيزي خواسته بودين كه گفتين اشتباه فكر كرديد ؛ من براي كل صفحه ام اسكرول نمي خوام .

sima_pc

Member
سلام
اول اينكه تشكر ميكنم من براي كله صفحه ام اسكرول ميخوام از راهنماييتون ممنونم

از همتون خيلي خيلي ممنونم :wink:

poorkooshki

Member
سلام

جناب 3pehr فكر كنم اشتباهي رخ داده .

چون شما در زير تاپيك من جواب داده بوديد و در خط اول مشخص نكرده بوديد به چه كسي داريد مي نويسيد من احساس كردم به حالت تيكه انداختن به تاپيك من بوده ؛ اگه اينطوري نبوده ؛ من از شما معذرت مي خوام .

موفق باشيد

poorkooshki

Member
سلام

چون شما در زير تاپيك من جواب داده بوديد و در خط اول مشخص نكرده بوديد به چه كسي داريد مي نويسيد من احساس كردم به حالت تيكه انداختن به تاپيك من بوده ؛ اگه اينطوري نبوده ؛ من از شما معذرت مي خوام .

موفق باشيد

poorkooshki

Member
سلام

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا