scchost.exe virusesh

aghameysam

New Member
salam be hame man tazegi ba ye virusi movageh shodama ke dahanamo servic karde in virus be svchost.exe to system32 (fekr konam) michasbe virusesh ham az tarighe shabake saree miad too ya be nahvi ke be internet vasl bashi miad too man symantec ham up kardam vali vaghti virsu attack midad minvesht remove shode vali baz viruse miomad too system va faal mishod man ba har anti viruse up shodeye rooz ke begin search kardam peidash nakard .bayad chikar konam baraye pak kardanesh age mishe nagin windows dobare nasb nakon ya fdisk kon chon chand bar inkarararo kardam vali baz dobare ke shabake mikonam ya be internet vasl misham miad too ba
ba zonalarm mishe jolosho gereft ke nayad too vali mikham az too systemam pakesh konam bayad chikar konam chon man to Gameneti hastam ke system ziad dare kheili sakhte bekham hamaro fdisk konamo 2bare wind , nasb bazi dobare ... :cry:
hala man bara pak kardanesh bayad chikar konoam

Member
ویندوز رو عوض کن
قبل از هر کاری (قبل از دو بار کلیک کردن روی درایو ها - این کار ویروس رو دوباره فعال میکنه) یا انتی ویروس نصب کن یا ویروس ها رو دستی پاک کن
هیچ ویروسی این قدرت رو نداره که با این شیوه مقابله کنه:d

nima_dsnr

کاربر VIP
آقا لطفا قبل از هرچیز از پست بعدیت به قوانین احترام بزار و فارسی بنویس.
چشمام کر شد تا خوندمشون... حد اقل فونتش رو بزرگتر میگرفتی.
بخاطر خودت میدم چون اینجوری هیچکی نمیخونه مطلبت رو.

اما جواب :

من هرچی منتظر شدم بگی که مشکلی رو برام بوجود آورده هیچی نگفتی!
اولا سری که درد نمیکنه رو دسمال نمیبندن... یعنی اگه مزاحمت نیست چیکارش داری؟
ثانیا من مدتهای زیاد از nod32 استفاده می کردم با چنین ویروسی برخورد نکردم...
اما وقتی ویندوز عوض کردم چند وقت پیش تصمیم گرفتم کسپرسکای بریزم که میگن خیلی خفنه!
کسپر همین چیزی که شما میگی رو بعنوان ویروس میشناسه که Nod32 نمیشناسه.
بنظر من این ویروس نیست و یک فایل معمولی هست که هیچ خطری هم نداره...
در کل فکر نکنم چیز مشکل سازی باشه...

Darkknight

Member
آقا لطفا قبل از هرچیز از پست بعدیت به قوانین احترام بزار و فارسی بنویس.
چشمام کر شد تا خوندمشون... حد اقل فونتش رو بزرگتر میگرفتی.
بخاطر خودت میدم چون اینجوری هیچکی نمیخونه مطلبت رو.
دقیقا ! خوندن فینگلیش سخت تر از خوندن انگلیسی هستش !
من این نوشته رو توی سایت بهنویس به فارسی تبدیل کردم تا راحت تر خونده بشه :
سلام به همه من تازگی با یه ویروسی‌ موگه شدما که دهنمو سرویس کرده این ویروس به سوچست.اخ تو سیستم۳۲ (فکر کنم) میچسبه ویروسش هم از طریقه شبکه سریع میاد تو یا به نحوی که به اینترنت وصل باشی‌ میاد تو من سیمنتک هم آپ کردم ولی‌ وقتی‌ ویرسو اتک میداد مینوشت ریمو شده ولی‌ باز ویروس میومد تو سیستم و فعال میشد من با هر آنتی ویروس آپ شدهٔ روز که بگین سرچ کردم پیداش نکرد .باید چیکار کنم برای پاک کردنش اگه می‌شه نگین ویندوز دوباره نصب نکن یا فدیسک کن چون چند بر اینکرررو کردم ولی‌ باز دوباره که شبکه می‌کنم یا به اینترنت وصل میشم میاد تو با
با زنلرم می‌شه جلوشو گرفت که نیاد تو ولی‌ می‌خوام از تو سیستمم پاکش کنم باید چیکار کنم چون من تو گمنتی هستم که سیستم زیاد داره خیلی‌ سخته بخوام همهرو فدیسک کنم ۲بار ویند ، نصب بعضی‌ دوباره ... :cry:
حالا من برا پاک کردنش باید چیکار کنم
به این آدرس برید و طبق دستورات پاکش کنید
http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2003-043013-2626-99&tabid=2

Member
بنظر من این ویروس نیست و یک فایل معمولی هست که هیچ خطری هم نداره...
در کل فکر نکنم چیز مشکل سازی باشه...
اتفاقاً این یکی از ویروسهای انتفال از راه تماس مستقیمه(کول دیسک و هارد) و از راه غذا (سی دی) و هوا (اینترنت) منتقل نمیشه مگر در انواع جهش یافته یا بدست کسانی که عمداً شما رو مبتلا میکنند:snap:
و انواع مختلفی داره که آسیب های مختلفی رو میزنند (در مواردی مشاهده شده که فایل پاک میکنه):shock:
و بهترین راه مقابله عوض کردن ویندوزه و چون در دو نوع (شبه فولدر) و (اوتوران) دیده شده برای کسی که با اینجور ویروسها آشناست پاک کردنش کاری نداره:D

جدیدترین ارسال ها

بالا