salam azizan

mohsen saberi

New Member
با سلام خدمت مجید آنلاین( البته اگر یه همچین شخصی واقعا وجود داشته باشه)
باعث خوشبختی و شانس منه که سایت شما رو تو اینترنت پیدا کردم و واقعا ازتون تقاضای کمک دارم.
آقا من در زمینه کامپیوتر یکی از بی سوادها محسوب می شم و مخصوصا از سخت افزار هیچی هالیم نیست.
حالا از شما می خوام من رو در مورد این مشکلم به طور کامل راهنمایی کنید:
سیستم من چند وقتیه ری استارت میشه . البته از اول اینطور نبود فقط چند وقته و واقعا پدر منو درآورده .
این اتفاق مخصوصا وقتی که برنامه سنگینی رو باز می کنم مثل یک بازی( حتی یک بازی خیلی ساده) می افته.
ضمنا اگه کمکی می کنم این رو هم بگم که هنگام روشن کردن کامپیوتر فنهاش مثل هلیکوپتر صدا میده.
حالا چند وقتیه منی که از بازی خورها محسوب می شم دیگه به خاطر این مشکل بازی کردن رو بوسید گذاشتم کنار.
حالا ازتون عاجزانه تقاضای کمک دارم .
راستی ببخشید که سوالم طولانی شد.
قربان شما
محسن صابری
مشخصات سیستم رم: 512 گرافیک: 64 سیپی یو : اینتل 2.4

mostafa_cs

Well-Known Member
سلام
شما اول از اینکه دستگاهتون آلوده به ویروس نیست مطمئن بشید.
بعدش فن سی پی یو رو با توجه به اینکه گفتید صدا میده یه بار باز کنید و کاملا تمیزش کنید چون ممکنه بر اثر گرمای سی پی یو
سیستم ری استارت بشه.
در آخر هم احتمال داره بعد از مدت زیادی که ویندوز عوض نکردید ویندوز آسیب دیده باشه.
فعلا یا حق..

mohsen saberi

New Member
سلام
از این که زحمت کشید و جواب دادید اون هم خیلی زود واقعا ممنونم و همین که جواب دادین یه دنیا برای من ارزش داره. آخه من تاحالا به سایتهای زیادی برای این مشکلم سر زدم. حالا با توجه به موارد زیر خواهش می کنم بنده رو راهنمایی کنید:
1-عزیز جان مطمئنم که سیستمم ویروس نداره
2- درسته که فن سی پی یو صدا می کنه ولی از اول هم همین طور بود اما ری استارت نمی کرد.
3- ویندوز من هم کاملا جدیده و آخرین ورژش آپدیت شده هست. در ضمن چندین بار هم قبل از این ویندوز رو عوض کردم.
4- فقط و فقط وقتی که یه بازی رو اجرا میکنم وسط بازی ری استارت می کنه حتی بازیه خیلی سبک.
5- راستی من دوتا رم 256 دارم که با هم بستمشون که می شه 512 در بعضی مواقع وقتی یکیشون رو در میارم کمتر ری استارت می کنه.
6- میشه لطف کنید بگید دمای سی پی یو رو چطور می تونم چک کنم و مقدارش رو بدونم
با تشکر از زحماتتون

mostafa_cs

Well-Known Member
سلام.
ببین خوب شما این مواردی رو که گفتم چک کن.
چون معمولا اگه دمای سی پی یو بالا بره این مشکل به وجود میاد دمای سی پی یو رو هم میتونید از قسمت ستاپ مادر بردتونه ببینید.
ممکن هم هست شما قسمت ری استارت شدن اتوماتیک رو توی مادربرد رو روی دمای کم گذاشته باشین شما یه بار هم باتری مادربرد رو بردارید تا حالت دیفالت برگرده.
راستی قبل از همه این کارها به این قسمت برید:
Properties> Advanced> Startup& recovery> Settings
یه گزینه ای هستش به اسم Automatically restart اون رو غیر فعال کنید با این کار قبل از ریست شدن پیغام میده که مشکل از کجاست اگه پیغامی نداد احتمالا از پاور یا نوسان برق هستش.
فعلا یا حق...

mohsen saberi

New Member
سلام
عزیز جان همون طور که گفته بودی قبل از هر چیز Automatically restart رو غیر فعال کردم. ایندفعه قبل از ری استارت شدن
یه صفحه آبی اومد که یه سری توضیحات به زبان انگلیسی داده بود که من چیزی ازش نفهمیدم و تنها کاری که می شد بکنم این بود که کامپیوتر رو دستی ری استارت کنم . حالا اگه لازم متن اون صفحه آبی رو براتون بفرستم تا کمکم کنید.
ممنونم

Dr.Trax

New Member
ba salam

barnameye Speed Fan ro download kon kam hajme o beriz.ya harbarnameye digeyi ke damaye cpu ro morattab neshoon bede.mamoolan cpu haye intel az jomle 2.4 che full che celeron khonakan nesbatan.age az 55 ya hamin hodooda damaye cpu e shoma bishtar shod o roo hamoon moond,fan e cpu ro avaz kon.dar zemn ake caset fan dare daresh ro baaz nazar.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا