saeadatabad residential skyscraper(new concept)

max vray

کاربر VIP
سلام استاد
با این ایده و طرحت خیلی حال کردم کاملا مسکونی و دلچسبه
بازی صفحات پویایی و روونی داره و داره داد میزنه من ساختمون این قرنم با پلان های باز.
از الان به بعد باز شو ها ایجاد کننده فضای تیره و شفاف بنات میشن و نبز کارت در دست داره.با یک تکسچر خاص بزار کمی از معماری سنتی حرف بزنه تا به همه بگه فرزند خلف معماری نوین ایرانیه با درون مایه و تفکر سنتی .نمیدونم کانسپتت چی بوده اما این طرح اینجوری ولش نکن خیلی حیفه خواستی بندازی سطل آشغال بگو من بیام بندازی تو جیب من:green:
فقط میمونه اینکه با این تراس های بزرگ قضیه هم پوشانی سایه ها رو تو کارت دیدی یا نه.
همیشه موفق و پیروز باشی:rose:

*farshid*

کاربر VIP
سلام دوستان
حجم ها رو تبدیل به سقف و دیوار و کف کردم ...
و اینکه خیلی کار داره .
مصالح نما و فرم بازشو ها فعلا مشخص نیست .

attachment.php

پیوست ها

• walled!.jpg
    walled!.jpg
    196.1 کیلوبایت · بازدیدها: 75

abbasi_0912

Active Member
سلام به همه دوستان
خوبی فرشید جان

درود فرشید جان دکانسراکشن کار میکنی ؟
کل حجم به نظر من میتونه بهتر باشه و اگر هم واقعا رو سبک دکانستراکشن کار میکنی خیلی حرکت های جالب تر و با فلسفه ای میتونی بزنی
خوبه که یک سبک خاص داری ولی داری زیادی تکراری کار میکنیا فرشید جون:wink:
کل کار رو یک مقدار مینیمال تر هم در نظر بگیری به نظر من بهتر میشه (مثلا تعداد عناصر ماکسمال رو کمتر کن )

من هم موافقم زیاد تکراری کار میکنی، فرشید یه جایی نوشته بود با منحنی حال نمیکنه فکر کنم خطوط مایل هم توی ذهنش جایی نداره چه برسه منحنی

این طرح رو هم به زباله دانی طرح هام اضافه میکنم ...

یکم نشستم فکر کردم روش .
این حجم و این فرم رو زیاد دوست ندارم.

باید طرحی جدید در افکند . :green:

رو یه ایده ی دیگه کار میکنم .
نتیجشو میذارم ببینید .
البته این که میگم انداختمش تو زباله دونی به این معنی نیست که از اول شروع میکنم ... این خودش جزئی از مرحله طراحیه ...
الان 5 تا الترناتیو دادم و همشو رد کردم .
ایشالا الترناتیو بعدی جواب میده

طرح قبلی برای من یادآور معماری داینامیک (معماری پویا) هست برج های چرخان ولی این که ثابت هست و فکر کنم با این کنسول ها به مشکل بر بخوری

سلام استاد
با این ایده و طرحت خیلی حال کردم کاملا مسکونی و دلچسبه
بازی صفحات پویایی و روونی داره و داره داد میزنه من ساختمون این قرنم با پلان های باز.
از الان به بعد باز شو ها ایجاد کننده فضای تیره و شفاف بنات میشن و نبز کارت در دست داره.با یک تکسچر خاص بزار کمی از معماری سنتی حرف بزنه تا به همه بگه فرزند خلف معماری نوین ایرانیه با درون مایه و تفکر سنتی .نمیدونم کانسپتت چی بوده اما این طرح اینجوری ولش نکن خیلی حیفه خواستی بندازی سطل آشغال بگو من بیام بندازی تو جیب من:green:
فقط میمونه اینکه با این تراس های بزرگ قضیه هم پوشانی سایه ها رو تو کارت دیدی یا نه.
همیشه موفق و پیروز باشی:rose:
من هم با این یکی موافقم به ساختمان مسکونی نزدیک تر شده، البته فکر کنم این واحد هایی همسایگی از تراس به واحد پایین دید داره که زیاد خوشایند نیست

سلام دوستان
حجم ها رو تبدیل به سقف و دیوار و کف کردم ...
و اینکه خیلی کار داره .
مصالح نما و فرم بازشو ها فعلا مشخص نیست .

attachment.php

با این یکی موافقم اما هنوز دید مزاحم واحد های همسایگی توش رعایت نشده

*farshid*

کاربر VIP
مسلما یکی از مواردی که تو طراحی مد نظر خواهد بود مساله اشراف واحد ها به حیاط همدیگس...
شما رو ارجاع میدم به کتاب نویفرت ... راه حلش اونجا ذکر شده... یه سری فلاور باکس مانع از نزدیک شدن کاربران به لبه حیاط خواهد شد ... فرمول ویژه ای هم داره که ازش استفاده میکنم...
کنسول ها هم در این حد نیستن ... ستون گذاری نکردم فعلا

abbasi_0912

Active Member
ممنون، نیفررت دم دستم هست بعد از این پست حتما نگاه میکنم
البته خودت استاد هستی و همه این ها رو میدونی
کلا علاقه مند شدم ببینم اخرش چه چیزی در میاری

abbasi_0912

Active Member
ممنون فرشید جان، نگاه کردم اصلا یادم نبود که فایل کتاب نویفرت رو هم دارم رفتم توی کتاب دنبالش میگردم
صفحه ای که گفتی رو اپ میکنم تا بقیه بدونند قضیه چیه و بتونند بهتر نظر بدن

پیوست ها

• 297.jpg
    297.jpg
    816.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22
فرشید سلام.
ما که نبفهمیم اما مثل اینکه خوب شده!
راستی وقتی ی شبکه بلوکی که تو پرسپکتیو رفته حرکت ریلی و اسکرولی پیدا میکنه حالت چشمخراش خاصی پیدا میکنه. البته به آسمون خراش میخوره. (یه جور تایل هم تایل پرسپکتیویه که جالبه اتفاقا:green:)
خودت چند بار صفحه رو با اسکرول بالا پایین کن ببین. خای چشم جالبیه. گفتم شاید تو معماری هم تو حرکت چشم بیننده تاثیر داشته باشه
(الببته هر چنر کمتر)
اینم برای اینکه بدونی فضولیم!

یا علی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ مرسی ایده خیلی جالب شده.تقریبا صاحب سبک شدی.اگه کارتو هر جا میدیدم میفهمیدم کار تو هست...
اما یه خورده شلوغ شده. یه جورایی اصلا آرامش آور نیست.بعد از یه مدت نگاه کردن چشم آدم خسته میشه

abbasi_0912

Active Member
سلام فرشید جان خوبی؟
آقا کار رو ادامه نمیدی؟
منتظریم !
یکی از دلایلی که میام توی wip به خاطر دیدن ادامه این کار هست!

*farshid*

کاربر VIP
شما لطف دارین ... اینم ادامش . :rose:
اتفاقا همین امروز شروع کردم رندرش رو بگیرم ... 2 روز دیگه تحویل دارم نمیرسم بیشتر از این روش کار کنم .
الانم سیستم داره رندر میگیره نمیتونم متوقفش کنم واسه همین اسکرین شات میذارم .
امیدوارم خوشتون بیاد

attachment.php

پیوست ها

• farshid.jpg
    farshid.jpg
    267.9 کیلوبایت · بازدیدها: 43

جدیدترین ارسال ها

بالا