rotation در اکشن اسکریپت

Arash-AS

Member
با سالم خدمت همه دوستان

می خواستم بپرسم چطور میشه محور چرخش MovieClip رو عوض کرد ،
یعنی با استفاده اکشن اسکریپت مرکز محور چرخش MovieClip رو تعیین کرد ،

با تشکر.

منتظرم

khorzu

Member
گمونم اگه مووی کلیپ مذکور رو توی یه مووی کلیپ غیر مذکور ببری و بعد مختصات مووی کلیپ مذکور رو تغییر بدی با چرخش مووی کلیپ غیر مذکور محور مذکور تغییر کنه ...

Arash-AS

Member
درسته ، ولی در اون صورت باید مختصات مووی کلیپ غیر مذکور رو هم تغییر بدی تا در جای اصلی قرار بگیره!!!!!!!!!!!!!

Arash-AS

Member
سلام رفقا
اگه بشه واقا عالیه ،چون خیلی به درد می خوره، من که خیلی نیاز دارم
خودم هم دنبالش هستم ولی هنوز پیدا نکردم .
راستش من دارم روی یک موتور فیزیک کار می کنم که قراره توی یه بازی ازش استفاده کنم:wink:

arashtavoosi

Active Member
برای این کار باید از ماتریس دوران استفاده کنی (حتما از دبیرستان یادتون هست) که در اون سطر اول cos t - sin t و سطر دوم sin t + cos t بود. تو فایلی که attach کردم نقطه قرمز رنگ که Axis مورد نظر ما باشه رو به جای دلخواه درگ کنید، بعدش چک باکس rotate رو تیک بزنید movieClip مورد نظر حول نقطه قرمز شروع به چرخش می کنه.
کد ساده ای داره ولی اگه مشکلی بود من در خدمتم. :)

پیوست ها

• rotationExample.zip
    80.1 کیلوبایت · بازدیدها: 42

Arash-AS

Member
آقا آرش دستت درد نکنه، این دقیقا همون چیزی بود که میخواستم
من روی یک موتور فیزیک کار می کنم ، کلی دنبالش بودم تو سایت های خارجی ولی همشون یا فروشی بود یا دمو یا قفل داشت،
برای همینم تصمیم گرفتم خودم یدونه بنویسم ، اومدم دنبال آموزش as گشتم که این سایت رو پیدا کردم ،الان هم که اینو دادی دارم روش کار می کنم، البته مثل اون ها انقدر خفن نیست ، ولی در سطح نیاز یک بازی خوبه:wink:
اگه خبری شد حتما خبرتون می کنم!

از همه گی تشکر میکنم.

آخرین ویرایش:

arashtavoosi

Active Member
خواهش می کنم، البته این کار تجربه خیلی خوبی می تونه باشه و آدم از اون چیزی که خودش درست می کنه می تونه خیلی راحت استفاده کنه ولی مثلا ape و fisix دو تا موتور فیزیک خیلی خوبن که البته پولی هم نیستن.

BioDread

Banned
بچه ها راست میگه
با Math.sin و Math.cos میتونین یه مووی رو هر تو که بخواید بچرخونین

Arash-AS

Member
خودم اگه بتونم درستش کنم که بیشتر حال می کنم!!!!!!
خوب در هر صورت این موتورایی که گفتی رو از کجا می تونم تهییه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

arashtavoosi

Active Member
اون چیزی که من دارم flexbuilder 3 310 مگا بایت هست البته خیلی وقت پیش نصب کردم بنظر اونی که من دارم beta ست ولی خوب حجمش تو همین مایه ها باید باشه.

بالا