پشتیبانی Robotic

unnamed.h

کاربر متخصص Zbrush
سلام دوستان ,:rose:
این یک سریال انیمیشن خواهد بود و این سه تا روبات هم نقش اصلی هستن و پایین هم مامان یکیشون .
با 3dsmax-Zbrush مدل کردم و mental-ray رندر گرفتم و یه پست کوچیک تو .photoshop

امیدوارم خوشتون بیاد :rose:

[MIUC]R1276310729[/MIUC]

پیوست ها

• RENDER-01-opz.jpg
    RENDER-01-opz.jpg
    335.3 کیلوبایت · بازدیدها: 119
  • Wire.jpeg
    Wire.jpeg
    274.8 کیلوبایت · بازدیدها: 82
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
واقعا عالیه حمید جان ... ممنون که کاراتو اینجا میذاری .
به نظر من که در حد انیمیشن های فوق حرفه ایه کاراکتر دیزاینش .
خود انیمیشن رو کجا میشه دید؟
در ضمن پیشنهاد برای تاپ گالری و گالری کارهای برتر

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام آقا حمید. کار بسیار زیبا و قشنگی شده ... به نظر میرسه توی این فریم که انیمیشن جالبی داشته باشه ...
شیدر و تکستچرهای زیبایی توی کار استفاده شده و رندر خیلی مناسبی برای این سبک گرفتین

اگه میشه در مورد کارتون و دست اندر کارای این پروژه صحبت مختصری کنین ...
قرار هست داخل پخش بشه یا اینکه کلا کار خارجی هست؟
پیشاپیش از توضیحاتتون ممنون و خسته نباشید بابت کار شما.
موفق باشید

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خیلی خوب شده
انشا الله انیمیت این کار بتونه جواب Rig و Texture و design کار رو بده تا شاهد یه کار خیلی خوب باشیم.
فکر کنم مامانه هم مامان کلا صورتیه باشه :wink:
کار خیلی خوبی شده نمیشه ازش ایراد رگفت ولی اگه یه مقدار تنوع shader داشت فکر کنم بهتر میشد مثلا بعضی جاها فلز حالت متالیک میگرفت و یا حالت candy و ... چیزایی که خودتون بهتر از من میدونید. البت حالت metal brush رو نمیگم که زمان رندر رو به شدت میبره بالا ولی همینش هم برای یه سریال خیلی خوبه حتی میشه گفت مقداری هم از سرش سریال بودنش زیادیه.
انشا الله بودجه خوب بوده که تا این مقدار روی جزیات کار شده که تو این صحنه معلومه هم Rig بدن Rig ـه خوبیه هم Facial Rig ـش خوب شده.
اگه یه مقدار قسمت کف پا یعنی کفش مامانَ رو ظریف تر کار میکردین فکر کنم بهتر بود؛ ولی این کار چه پیری از صداگذار کار در میاره :lol:
این چند نکته که گفتم از ارزش کار کم نمیکنه هاااا به هیچ وجه ولی نکاتی بود که من دیدم توشون.

حق یارت عزیز

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
سلام،
خیلی سعی کردم در حضور پیشکسوتا نظر ندم دیدم نمیشه، عذر خواهی

دیدن این کارها اعصاب منو خورد می کنه برای اینکه از دیدنشون هیجان زده می شم و همش با خودم می گم پس کی می تونم خروجی نهایی رو ببینم و همش می گم پس کی خودم یه روز چنین کاری می سازم...

بدون اینکه در نظر بگیرم این کار انیمیشن هست و قراره سریال بشه نظرم رو می گم، اینکه خیلی خوب و دوست داشتنیه و در فضای مورد علاقه ی من هست. از این رو که مفهومی تصویری داره و یک حرکت در کار نهفته است. انگار که در خودش داستان داره

امیدوارم اینکار یا هیچوقت بصورت انیمیشن در نیاد یا اگر قراره متحرک سازی بشه ، کیفیت انیمیشنش از رندر و طراحی اون هم بهتر باشه وگرنه از ارزش کارتون کم می کنه.

خارج از این موارد این کار بعنوان یک اثر تک فریم کاری زیبا و شایسته هست و بهنون خسته نباشید میگم
فقط اگر یک لایه Ambient occlusion هم روی کار می اومد خیلی بهتر می شد و کلی به عمق فضا کمک می کرد ( یا اگر داره، بیشتر میشد...)

آرزوی تداوم موفقیت

maxpin206

Well-Known Member
اقا میشه گفت عالی شده
فقط یک سوال طراحی کارکتر ها مطمنن از جایی ایده برداشته شده این طور نیست؟
ریگ کاراکتر ها خیلی طبیعی شده به خصوص اون ابی یه
امید وارم کیفیت انیمیتتونم مثل تصویر باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا