پشتیبانی Robotic

M O R T E Z A

Son of South Darkness

фантастический

واو
رفیق خیلی عالی شده، مثل بقیه کارهاتون

واقعاً خوشحالم شما داخل ایران زندگی نمیکنید ! جای هیچ گونه پیشرفتی نیست اینجا به خصوص واسه رشته ما

منتظر کارهای زیبای بعدیتون هستم

Mehran coyote

Well-Known Member
مرتضی جان درسته ایران جای کمی برای پیشرفت داره و همه چی تقریبا مافیایی هست ولی با حرفهایی که شما میزنید، همه رو دلسرد می کنید ، تا کی ما باید بگیم ایران جای پیشرفت نداره؟ و هی حسودی کنیم؟
ایران تازه اول راهه اگر به تاریخچه انیمشن در کشورهای دیگه نگاهی بندازید متوجه پیشرفتشون تا این حد میشین
امیدوارم کارهای جهانی هم در آینده تو ایران ساخته بشن :rose:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کار
کارتون عالی شده
حز کردم رندرتونو دیدم اینقدر جالبه که میشه داستان فیلم رو فهمید

خواهشن وایر کار رو بدون اسموس بزارین

تاپ گالری و آرزوی موفقیت
:rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

عزیزان انقدر نا شکر نباشد به قل یکی از هنرمندانمون که رفته بود اونور بهش گفته بودن شما که پول دارین چرا انقدر دنبال این کارین؟
میدونین منظورشون چی بود؟ واسه این که ایشون گفته بود با چندین نرم افزار بلده کار کنه اونا هم فکر کردن همه اینها رو خریده. این رو تو TV گفت.

یا این که هستند دوستانی که تو همین ایران هستند و برای اون وری ها کار میکنن و کار رو میفرستن براشون کارشون هم خیلی قویه.

یا اصلا برای همین ایران خودمون. شما میگین پارتی بازی خوب با این همه آموزشی ریخته شده دور و ورمون که خیلی خیلی راحت تر میشه نصبت به اونوری ها پیشرفت کرد تو علمش دقیقا برعکس حرف دوست عزیزمون حالا چرا برادرم و کارگردان ما در به در دنبال یه انیماتور خوب در حد اونوره
همه امکانات اونور که اینور هم هست نگی نه که میگم animation mentor به صورت on line و حتی سراق دارم کسانی که از همین ایران شاگردش بودن نمیگم مثل انور همه چیز هست ولی 80% به صورت مفت زیر دستمونه، این از این؛ یا چرا برادرم یه simulator پیدا نمیکنه تا فقط یه سری کار ها رو بریزه سر من، باز نگین تو این رشته هم امکانات نیست که بهتون میگم هم DVD های ممممفت این ور هست هم کلاس های on line مثل کلاس ویژوال کار بزرگ آلن مک کی ، که یکی از دوستانم هم تو همین ایران ثبت نام کرد و شرکت کرد.

حالا ببینم عزیزان مشکل آموزش هست فکر کنم خیلی مفت تر از اونوری ها زیر دستتون ریخته چون من دیدم چهره ی خارجی هایی که امدن تو پایتخت و اون همه CD مفت میدیدن و آب از لب و لوچشون میریخته یا این که مشکل کاره که باز هم گروه ما هم گروه هایی هستند که تو کمبود افراد حرفه ای هستن.
من نمیگم مافیا نیست هست ولی فکر نکنم مافیا تو شرکت های سفارش گیرنده برای به خدمت گرفتن آدم حرفه ای باشه که خودم بینشونم و میدبینم چقدر دنبال آدم حرفه ای هستند.
پس اگه کسی مرد کار باشه و دنبال پیشرفت کشورش، سختی همینجا رو به جون میخره و نمیره اون ور همون چیزی که ما برای داشتن یعنی وطن دوستی به ژاپنی ها وآلمان ها چه چه و به به میگیم. پس مرد کار باشد و حرف رو بذارید کنار و فقط دیگران رو تحصین نکنیم، لالایی که میگیم خودمون هم خوابمون ببره دوستان عزیز.
باز میگم مشکل هست خیلی هم هست ولی این که جای پیشرفت نیست رو به هیچ وجه من الوجوحی قبول ندارم چون خودم تو کارم. هر کی هم بگه زیر بارش نمیرم چون دیدم و بودم در صحرای برحوت اینکاره ی حرفه ای.
شرمنده که اینجا بیانش کردم نمیخواستم بگم ولی دیدم نمیشه.
حق یارتون دوستان خوبم

arminAnim

کاربر متخصص
bubo3d جان منم باهات عموما موافقم، خیلی چیزا هست اما مرد کار نیست. یک چیزی که شده آفت ماها همینه که به دلیل زیاد و ارزون بودن آموزشها همه مون جنون جمع آوری! آموزش پیدا کردیم. هارد همه مون پُر از آموزشه اما دریغ از تلاش برای یادگیریشون...

اما یک چیز مهم که توی ایران نیست ، انگیزه است. کسانی که واقعا هنری دارن و می خوان هنرشون رو نه برای پول بلکه یک چیز بالاتر ارائه کنن، سرخورده می شن. و اون چیز بالاتر هم پرداختن به دغدغه های شخصی خودشون هست نه گوش به فرمان بودن یه عده مدیر که هرچی اونا می خوان رو باید انجام بدیم.
تیم ما یک گروه فیلم نامه نویسی حرفه ای انیمیشن داره اما متاسفانه برای تایید هر طرح - چون عموما موضوعات مذهبی یا ... نداره- باید کلی بدبختی بکشه تا اون چیزی رو که خودش دوست داره رو بسازه... اگر کسی توی ایران بخواد بنا به میل و سلیقه ی خودش کار کنه پیر میشه و این شیوه ای که درجریانه هنرمند کشه. وگرنه بازار کاسبی و درآمد که فراهم بوده و هست...

Jackbil

Well-Known Member
منم یک گلایه از صدا و سیما و صبا دارم و arminAnim هم به اون اشاره کرد و اون اینه که بیش از حد از موضوعاتی خاص حمایت می کنند و کمتر از کار های خنده دار و جذاب که مورد توجه بینندگان است حمایت می کنند.

و با اینکه از انیمیشن های خارجی (که هیچکدوم حجابی ندارند) در شبکه ها پخش می کنند ولی وقتی به انیمیشن سازان ایرانی می رسه فقط به موضوعات مناسبتی و خسته کننده محدود می شوند و هنگامی که یک انیمیشن ساز نمی تونه چیزی رو که توی ذهنش هست بسازه و فکر کنه که از اینکار کسی حمایت و پشتیبانی خواهد کرد انگیزه ای برای انیمیشن ساز باقی نمونه.
به همین دلیل خلاقیت در کشور کم شده و انگیزه ای برای کسی نمونده که انیمیشن مورد نظرش رو بسازه انیمیشن در ایران پیشرفت داشته باشه.

نبودن قانون کپی رایت و پایین بودن قیمتهای آموزش ها هم ضربه ی بزرگی به همه زده چه کسایی که آموزش می سازند و چه کسایی که آموزش می خرند .
بدلیل نبودن این قانون هر کسی براحتی می تونه نظرش و همینطور نرم افزارش رو عوض کنه ولی کسی که خارج از ایران هست برای مثال برای مایا 10000 دلار (تقریبی) می ده و دیگه نمی تونه نظرش رو عوض کنه و تا مایا مستر نشه دست از اون نرم افزار بر نمی داره.
در هر حال مشکلات هست ولی باید یاد گرفت که با اونها کنار اومد و همرنگ شد.

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
فوق العاده شده. منم خیلی وقته پیش داشتم رباط می ساختم که ولش کردم. تو مایه های این ها هستش اناتومیش ولی به کیفیت اینها نیست. اینها خیلی حرفه ای شده . مخصوصا به خاطر تکسچرش. موفق باشی

unnamed.h

کاربر متخصص Zbrush
سلام به همگی :rose:
از همه واقعا تشکر میکنم بابت کامنت های دلنشین :rose::rose:
راجع به کار یه ذره بیشتر توضیح میدم و سعی میکنم به سوالهایی که جوابشونو میدونم جواب بدم :cool:

برای انیمیشن از Motion capture استفاده میشه, کی و کجا میشه دیدش رو خودم هم نمیدونم .
خب حقیقتش من ایران نیستم این کمپانی هم ایرانی نیست ، ایران پخش کنن یا نه من در جریان نیستم .
این رندر رو هم من برای دله خودم گرفتم :oops:.اینجا هم, کاراکتر ها تموم نشدن ، تکسشر رو توPS اضافه کردم .صورت هاشون هم ریگ نشده ، تو ZBRUSH سکالپت کردم.:wink:
آهان و در آخر اینا نصف بیشترشون دیزاین های من نیستن . من که فقط بلدم هیولا دیزاین کنم اینا به ما نمیخوره:wink:
یه بار دیگه از همه تشکر میکنم :rose:
همه موفق باشین تا بببببببببببببببببببببببببععععععععععععععععععددددددددددددددددددددددددددددددددددددد :rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
بسیار عالی شده، فقط یه خواهش داشتم، اگر میشه آموزش پست پروداکشن این کار رو بذار، حتی اگر بدون عکس هم باشه کافیه!
ممنون و موفق باشید*

جدیدترین ارسال ها

بالا