بی بی کد Revolution in Kitchen Design

.:BehzAd:.

Active Member
سلام حامد جان خوبی؟

رندرش در حد توان تو نیست بهتر از اینا هم میتونی رندر بزنی صرح جالبی شده فقط هالوژن هاش زیاد شده و کفش هم برای این فضا چندان جالب به نظر نمیرسه

در کل کاره خوبی هست و خسته نباشید میگم.

hamed.f

Well-Known Member
سلام،ديدم بحث حرفه اي شده،گفتم منم بيام چندتا بوق بزنم برم!:green:
انتخاب رنگ برای طراحی داخلی خيلی مهمه،من با نو آوری شديداً موافقم ولی با در نظر گرفتن اصول علمی.:paint:
توی دنيای گرافيک چون مخاطبان ما معمولا مدت کمی به طرح ما نگاه ميکنند،ما از مکمل های رنگی استفاده ميکنيم تا در اين بازه ی زمانی،اطلاعات مورد نظرمون رو به مخاطب انتقال بديم و به اصطلاح کارمون رو به وسيله ی رنگ بهينه ميکنيم.
ولی طبق يک اصول کلی و منطقی در مکان هايی مثل خونه که افرادی مشخص به صورت مداوم در اونجا حضور دارن از مکمل ها استفاده نميکنيم،چرا ؟ چون مکملها متزاد يکديگرند و بعد از مدتی چشمها رو به شدت اذيت ميکنند! شما چند دقيقه ميتونيد يک چشمتون رو ببنديد و با چشم ديگه اتون به خورشيد نگاه کنيد؟ :shock:
اگر هم دوست داريم از مکملها، مثل سياه و سفيد استفاده کنيم بايد از يک قانون ديگه اي به اسم وسعت رنگ تبعيت کنيم.
اگه بخوام این قانون رو به زبان ساده تعريف کنم اينطوری ميشه:
يک کيلو آهن با يک کيلو پنبه هم وزنه اما هم حجم نيست! در اينجا سياه به خاطر بيشترين ترکيب رنگی آهن و سفيد به خاطر کمترين ترکيب رنگی پنبه محسوب ميشه(برعکس نورها).پس برای اينکه توی محيط توازن رنگ برقرار باشه بايد رنگ سفيد خيلی بيشتر از رنگ سياه در اون محيط وجود داشته باشه(درست بر عکس کار شما)
در مورد 3d و طراحيتون دوستان نظرات خوبی رو دادن ولی باز هم جا واسه نقد کردن داره که اگه دوست داشته باشی تو پست ديگه اي ميگم در نهايت هدفم از گفتن اينها اينه که دوست دارم و ميخوام بيشتر از اينها پيشرفت کنی.:rose:

آخرین ویرایش:

hossein j j

Active Member
بابا استاد، دم شما گرم...کارای اروپایی و خاریجیکنی می زنین...
رندر فوق العاده است...
اما من با نظر بعضی از دوستان موافقم که مشتری های ایرانی زیاد از این سبک کارا استقبال نمی کنن...
منتظر کار اجرا شدش هم هستیم...

saeedmagic

Member
حامد خان کاره خوبی شده طراحیشم قشنگه ولی این طرح ها مشتریای خاصی داره و حالا حالا جا نمی افته متاسفانه!!! من کلا با این طرح های مدرن و ساده خیلی موافقم
از نظز رندر هم خیلی زیباست فقط اون کفشه خیلی بی معنیه!!
توی پست پروداکشن هم خیلی اغراق شده کل هنر پشت پروداکشن به اینه که بیننده نتونه بفهمه چقدر تغییر کرده عکس و مود کار نه خیلی شارپ باشه ن خیلی فلو بشه نه فقط با دیدن رندر اصلی و عکس بعد از پشت پروداکشن بشه متوجه تغییر شد.
موفق باشی

Hamed

Active Member
درود
از لطف وتوجه تمام دوستان ممنون...به نظر خود من هم همین طور ولی زیادن ادم های که به قول معروف اروپای فکر میکنن:paint:...اما در مورد رندر و پست باید بگم...رو راستش میشه عجله کردن من...:sad:وگرنه کاره خیلی حرفه ای تر از این صحبت ها از آب در میومد...:)

بازم از لطف دوستان ممنون و سپاس گزارم

علی علی

hamed.f

Well-Known Member
حامد جان در اينکه استادی شک نکن،به شخصه هميشه از ديدن کارهات لذت ميبرم و اين خصوصيتت رو که به کارت عشق ميورزی و دوست داری کار متفاوتی رو بزنی ستايش ميکنم:rose:هيچ کاری هيچ وقت کامل نيست و اين راهی رو که شما انتخاب کردی راه همواری نيست ولی خيلی زيباست.تبريک به استاد گلم:rose:

elmira.n

New Member
سلام خوبه
فقط من زیاد متوجه خاص بودن آشپزخونه نشدم میشه یه توضیحی بدید

Hamed

Active Member
سلام
ممنون از لطف شما ولی یه سر به پست های قبلی بزنید متوجه میشید:rose:

علی علی

سلام حامد کنده شد
این حرفه منه
قبلا حاجی این سبک طراحی کرده بودم کابینت های زمینی همین طور که خودت می دونی فیتینگ اجرا میشه
طرح منم تمام سفید بود و صفحه کرین به جای صفحه استیل ریلها جفتی 55 تومن آب خورده بود
زن کارفرما انقدر روغنو برنجو آشغال گذاشته بود تو یونیتا کنده شده بود تازه کلی محکم کاری کرده بودیم
این دیزاین واسه خارجی خوبه لیاقت ما ایرانی همون کابینت فلزی
حامد دمو کابینت های هیتک رو نگاه کن با ملامینه میان میسازن چون هیچ جای دنیا مثل ما ایرانیا آبریزی ندارن
ولی انصافا کار قشنگ میشه
تو واسه کارت بین یونیتا رنگ اکرلیک زدی ما شیشه انداختیم حامد یعنی خیلی خوشگله و حاجی کاربردش یک جورایی کمه
هودشو هم از این کیوبا می زاشتی
صفحه کرین هم شکنندست اگه یک گوشکوب بیفته روش مثل مرد میشکنه این صفحه Spring ها هم خیلی ردیفه
راستی حتما رو اجراهات به کارفرما این mdf روکش اکرلیک ها رو هم پیشنهاد بده پولیشم میخوره اگه خش بیفته
یک کارم هم همکارم داره اجرا میکنه طرحشو من زدم باز سبکش با این فرق داره

Hamed

Active Member
سلام
داش سعید
عالی عالی عالییییییییییییییییییی حرفات برام اشنا بود...
جیگرم حال اومد از نقدت حرفات قند و شیکره
گفتم تردود زیاد نیست اینجا

علی علی

madmaster_3d

Well-Known Member
عالیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ولی روی رندر بیشتر کار کن :)

جدیدترین ارسال ها

بالا