سلام،ديدم بحث حرفه اي شده،گفتم منم بيام چندتا بوق بزنم برم!
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
انتخاب رنگ برای طراحی داخلی خيلی مهمه،من با نو آوری شديداً موافقم ولی با در نظر گرفتن اصول علمی.
![artistic :paint: :paint:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_painting.gif)
توی دنيای گرافيک چون مخاطبان ما معمولا مدت کمی به طرح ما نگاه ميکنند،ما از مکمل های رنگی استفاده ميکنيم تا در اين بازه ی زمانی،اطلاعات مورد نظرمون رو به مخاطب انتقال بديم و به اصطلاح کارمون رو به وسيله ی رنگ بهينه ميکنيم.
ولی طبق يک اصول کلی و منطقی در مکان هايی مثل خونه که افرادی مشخص به صورت مداوم در اونجا حضور دارن از مکمل ها استفاده نميکنيم،چرا ؟ چون مکملها متزاد يکديگرند و بعد از مدتی چشمها رو به شدت اذيت ميکنند! شما چند دقيقه ميتونيد يک چشمتون رو ببنديد و با چشم ديگه اتون به خورشيد نگاه کنيد؟
![Shocked :shock: :shock:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_shocked.gif)
اگر هم دوست داريم از مکملها، مثل سياه و سفيد استفاده کنيم بايد از يک قانون ديگه اي به اسم وسعت رنگ تبعيت کنيم.
اگه بخوام این قانون رو به زبان ساده تعريف کنم اينطوری ميشه:
يک کيلو آهن با يک کيلو پنبه هم وزنه اما هم حجم نيست! در اينجا سياه به خاطر بيشترين ترکيب رنگی آهن و سفيد به خاطر کمترين ترکيب رنگی پنبه محسوب ميشه(برعکس نورها).پس برای اينکه توی محيط توازن رنگ برقرار باشه بايد رنگ سفيد خيلی بيشتر از رنگ سياه در اون محيط وجود داشته باشه(درست بر عکس کار شما)
در مورد 3d و طراحيتون دوستان نظرات خوبی رو دادن ولی باز هم جا واسه نقد کردن داره که اگه دوست داشته باشی تو پست ديگه اي ميگم در نهايت هدفم از گفتن اينها اينه که دوست دارم و ميخوام بيشتر از اينها پيشرفت کنی.
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)