Restart میشه

pckiller

Member
سلام به تمامی عزیزان مجید آنلانی ها
آقا من یه مشکل داشتم در رابطه با رستارت مکرر سیستمم
سیستم من جدا به صورت مکرر رستارت میشه که بیشتر تو بازی ها این اتفاق میافته
خیلی وقت ها هم برنامه ها هنگ میکنن و ارور Dont Send. میاد
بعضی وقت ها هم صفحه مرگ ( صفحه آبی با فونت های سفید ) ویندوز میاد که باسد دستی رست بشه
از یه نفر شنیده بودم امکان داره از پاور باشه رفتم 26 هزار تومن دادم پاور گیرین گرفتم اما بازم مشکلم حل نشد
اطلاعات سیستم بنده:
CPU AMD Athlon 64 3000+
2 تا رم 512
کرافیک 256 جیفورس FX 5200
مادر برد گیگا

از عزیزان خواهش میکنم منو یاری کنند
به خدا از هرچی سیستم تو این چند هفته افتادم مخصوصا سیستم خودم ممنون

espartan

Member
با سلام
تااونجایی که من متوجه شدم شاید از رم باشه...می تونی یکی از رم ها رو برداری و فقط با یکی کار کنی...ببین باز هم اینجوری میشه یا نه؟و دیگه اینکه فن سی پی یو رو هم یه نگاه بنداز...ببین خوب کار میکنه یا نه؟خاک نگرفته باشه.بعد اینکه اگه کارت گرافیک شما 5200 هست 256 نیست.128 هستش.و دیگه اینکه ببین از داخل کیس سروصدایی نمیاد...مثله جر جر کردن هارد...شایدی هم از اون باشه...ببین این چیزی که گفتی دلایل زیادی داره که باید همه رو بگیم تا تست کنی که از چیشه...چیزایی رو که گفتم می تونی بدون هزینه کردن تست کنی...اگه دیدی از سخت افزارات مشکل داشتن اون موقع هزینه میفتی...گمونم از هارد یا رم باشه.انجام دادی خبر بده

با تشکر:espartan

pckiller

Member
سلام
مشکل هل شد
مشکل از رم بود که وقتی یکیشو در اوردم درست شد

راستی سیستم من بجز صدای هارد دیگه صدای دیگه ای نمیده

هالا نمیدونم با اینیکی رم چیکار کنم
به نظر شما خراب شده یا با هم سازگار نیستن آخه یکیش کینگ استون هست اون یکی رو نمیدونم
اگه خرابه آدرس گارانتیشو دارید بدید برم تعویز کنمش
ممنون

espartan

Member
خوب خدا رو شکر که حل شد...احتمال داره سازگاری نداشته باشه...می تونی حالا اون یکی رمی رو که سالمه رو برداری و اون رمی که فکر می کنی خرابه رو بزاری...ببین باز هم اینجوری میشه یا نه ؟اگه سالم بود که مشخص میشه که سازگاری ندارن...اگه هم خراب بوده که باید بری نمایندگی همون مارکی که رویه رم نوشته...یا برو از همونجایی که سیستم رو خریدی می تونه راهنماییت کنه...

با تشکر:espartan

جدیدترین ارسال ها

بالا