.:. soroosh .:.
Active Member
سلام به همه دوستان.
اول عذرخواهی میکنم بابت غیبتم و با تاخیر سال نو را به همه دوستان تبریک میگم ( خب هنوز فروردین که تموم نشده پس میشه تبریک گفت
)
این کاری که الان میزارم یکی از کارهایی هست که در مدت غیبتم انجام دادم.
صندلی که داخل این کار هست مدل آماده هست ، بقیه قسمت ها را خودم مدلسازی کردم. ( هر چند مدلهای پیچیده ای نداره )
تمام کار با مایا انجام شده و انجین رندر هم منتال ری هست .
عکس پیوست رندر اصلی هست بدون هیچ تغییر در نور یا رنگ یا ... ( کلا بدون هیچ ادیتی )
داخل لینک زیر میتونید سایز بزرگتر رندر اصلی را همراه با دو تم رنگی دیگه که با فوتوشاپ رو همون رندر اصلی ادیت شده ببینید.
http://www.soroosh.ws/images/Restroom.jpg
برای ساخت فرش از Fur خود مایا استفاده کردم.
این کار از سایت Cgarena با اجازه دوستان Excellence Award گرفت.
و داخل مجله 3DCreative ماه ژانویه امسال جزء 10 اثر برتر معرفی و داخل گالری مجله درج شد.
همینا دیگه ...
خوشحال میشم نظر دوستان را هم راجع به این کار بدونم.
ضمنا کلا ایده هم از خودم بوده برای این کار .
هر توضیحی هم نیاز شد بفرمائید، در خدمت هستم .
اول عذرخواهی میکنم بابت غیبتم و با تاخیر سال نو را به همه دوستان تبریک میگم ( خب هنوز فروردین که تموم نشده پس میشه تبریک گفت
این کاری که الان میزارم یکی از کارهایی هست که در مدت غیبتم انجام دادم.
صندلی که داخل این کار هست مدل آماده هست ، بقیه قسمت ها را خودم مدلسازی کردم. ( هر چند مدلهای پیچیده ای نداره )
تمام کار با مایا انجام شده و انجین رندر هم منتال ری هست .
عکس پیوست رندر اصلی هست بدون هیچ تغییر در نور یا رنگ یا ... ( کلا بدون هیچ ادیتی )
داخل لینک زیر میتونید سایز بزرگتر رندر اصلی را همراه با دو تم رنگی دیگه که با فوتوشاپ رو همون رندر اصلی ادیت شده ببینید.
http://www.soroosh.ws/images/Restroom.jpg
برای ساخت فرش از Fur خود مایا استفاده کردم.
این کار از سایت Cgarena با اجازه دوستان Excellence Award گرفت.
و داخل مجله 3DCreative ماه ژانویه امسال جزء 10 اثر برتر معرفی و داخل گالری مجله درج شد.
همینا دیگه ...
خوشحال میشم نظر دوستان را هم راجع به این کار بدونم.
ضمنا کلا ایده هم از خودم بوده برای این کار .
هر توضیحی هم نیاز شد بفرمائید، در خدمت هستم .

نباشه فقط اون لامپه که آویزونه به اندازه بقیه قسمت ها عالی نشده ، میدونی شاید چون همچین چیزی ندیدم برام یکم غیرواقعی به نظر میاد
یه دونه چراغ مطالعه یه دونه تزئینی که خب برای هر دو کم مصرف استفاده کردم