resolution وطراحي سايت www.necoin.net

MJ Rayaneh

Well-Known Member
فکر کنم 764*1024 استاندارد باشه.
شما باید این رزولوشن رو به عنوان استاندارد در نظر بگیری!

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
با عرض سلام و خوشامد گویی
به طرزه فکر طراح بستگی داره، و بستگی به حجم داده ها داره. سایتی بزرگی مانند Stylegala.com پیش فرض برای رزولیشن 1024*768 در نظر گرفته، سایتی مانند yahoo.com برای رزولیشن پیش فرض 800*600 در نظر گرفته.
من خودم شخصا ابتدا سایت رو برای رزولیششن 800*600 طراحی می کنم سپس فکر می کنم برای رزو لیشن با لاتر سایت به چه شکلی در بیاد. اگر سایت شما در رزولیشن دیگر به هم میریزه نشان از ضعف طراحی شما می باشد.

yasak

Member
سلام،
فکر می کنم 780 در 420 طراحیت رو انجام بدی مشکلی پیش نیاد. به شرطی که اجزای صفحه به صورت افقی بتونن از هم باز بشن.
780 به خاطره 20 پیکسل عرض scrollbar عمودی که از 800 پیکسل کم می شه.
و 420 هم به خاطره 180 پیکسل به خاطره منوهای IE و Taskbar ویندوز کم می شه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم فکر میکنم رزلوشن استاندارد 1024*768 باشه. چون اکثر بازدید کننده با این استاندارد تنظیم هستن.

در مورد رزلوشن 800*600 هم همونطور که yasak گفت باید از لبه های بالا و پایین و چپ و راست فاصله ها رو رعایت کنی.

YTERROR

Active Member
اول جستجو بعد سوال

دوم شما باید در مرحله اول تیبلها رو 100 درصد کنید

در مرحله دوم باید از هز گونه فایل فلش یا عکسی استفاده می کنید در سایر 100 درصد باشد

سوما سایتهایی گوگل تیبلهاشون هم به همین شکله

ولی استاندارد اد 800*600 هستش بدلیل این که در دو حالت نرماله و م یتونید با یک بکگراند پکسلی قابل حله

yasak

Member
سلام،
تمامی موارد درست هستن، چه طراحی در 1024 و چه طراحی برای 800 و چه طراحی برای دو تا رزولوشیون اما به موقع خودش
برای اینکه تصمیم بگیریم که سایتمون رو توی چه رزولوشینی طراحی کنیم اولین (و شاید مهمترین) چیز این هست که نوع سایت و هدفش رو تعیین کنیم :
برای تصمیم گرفتن اینکه سایت رو توی چه روزولوشین طراحی کنیم از نظر من میشه این تقسیم بندی ها رو انجام داد :
1- سایت های که دارای متن های زیاد هستن و کاربران سایت اکثرا برای خواندن مطلب و یا مقاله به سایت مراجعه می کنن(مثل سایت های خبری). برای این جور سایت ها طراحی در 800x600 مناسبه - حتی جوری که در مانیتور های 1024 هم سایزش ثابت بمونه. دلیلش هم این هست که در صورتی که عرض صفحه زیاد باشه، خوندن متن مطالب برای کاربران سخت می شه، چون در انتهای هر خط چشم آدم برای پیدا کردن اول خط بعدی مسافت زیادی رو باید طی کنی و پیدا کردن سرخط در روزلوشن های بالا سخت تره. حتی از کل فضای 800 تای عرض هم برای نشون دادن مطالب نباید استفاده کنیم. به طور استاندارد فضایی معادل حداکثر 650 پیکسل برای نشون دادن متن ها طولانی مناسبه. اگر دقت کنیم خواهیم دید که سایت های خبری مثل CNN ، BBC ، Washington post، از رزولوشن 800 استفاده می کنن ( و یا حداقل متن ها رو توی همچین فضایی نمایش می دن و از بقیه فضا برای نشون دادن تبلیغات استفاده می کنن)

2- سایت ها که دارای متن کمتری هستن و اکثرا دارای تصاویر متعدد و متن ها کوتاه هستن. که اکثرا شامل سایت های پورتال می شه. مثل yahoo. در این جور سایت ها معمولا 1024 استفاده می شه.

اصولا طراحی فقط برای 1024 کار مناسبی نیست. گرچه یه سری سایت ها در صفحه اول می نویسن که با 1024 وارد شوید بهتره. اما روی کلمه "بهتره" و یا it's recommanded to enter with 1024 دقت کنیم. مثل وقتی می مونه که می گن فلان کار مستحبه. ولی حرام نیست ! (ببخشید اگه مثال بهتری پیدا نکردم). مستحبه که ما با 1024 وارد اون سایت ها بشیم. اما حرام هم نیست. اما اگه حرام بشه (یعنی سایته نتونه خودش توی 800 درست نشون بده - مثل yahoo) طبیعتا برای بازدیدکننده خیلی هم خوشایند نخواهد بود. هرچی آدم آزاد تر باشه و محرمات ! کمتری توی این دنیا وجود داشته باشه بهتره

التماس دعا !!

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
ببخشید نظرمو می دما

چند تا ایراد بزرگ داره

1.بکگراند
و .....

بهتره از یک نظرم درستی استفاده کنید منظور از تیبلهایی منظم

hinatiloos

New Member
یافتم:
راه حل رو پیدا کردم
راه حل اینه که هر resolution ای که کامپیوترتون داره.front page شما هم باید همون resolution رو داشته باشه. برای مثال
اگه resolutionکامپیوتر شما1024*768هست شما باید در front pageخودتون در منوview----page size----گزینه
_6 955*600(1024*768) رو انتخاب کنید بدین ترتیب با تغییر resolutionدیگه سایتتون تغییر محسوسی نمیکنه و همه اجزای سلیت با هم
کوجک یا بزرگ میشن
خوشحال میشم نظراتتون رو در باره ی سایت پر از مشکله من (http://www.necoin.net)بنویسید. با تشکر
در ضمنyterro:
من نمیدونم تیبلهایی!چیه.(لطفاٌ املا انگلیسی اونو بنویسید) اگه امکهن داره دراین باره توضیه بده تا نظر محترمتون رو در سایت اعمال کنم

ma3di3

Member
به نظر من باید از شلوغ کاری در سایت خودداری کنی و کمی سنگین تر باشی

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
شما این گزارش W3C.org رو ملاحضه بفرمایید. درسته که در حدود 30% از بازدید کننده های وب داز رزولیشن 800*600 استفاده می کنند، اما این تعداد بالغ بر 30,000,000 نفر هست!!!
و این مورد رو هم در نظر داشته باشید که اگر شما سایت رو فقط برای روزلیشن 1024*768 در نظر بگیرید، تبیعطا در رزولیشن 800*600 Horizontal scroll میندازه (منظور اسکرول افقی هست ) و مطمعا این رو می دونید که طبق آمار، 90% کاربران وب از اسکرول افقی متنفرند!!!!!!
موفق باشید

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
این دیگه به هنر دست تو بستگی داره و این که wrapper رو بر هسب درصد بگییری (که در این صورت در هر رزولیشنی بر حسب درصد ابعاد تغییر می کنه ) ویا بر حسب پیکسل بگیری ( که در این صورت در هر رزولیشنی ، ابعادی ثابت به خود می گیره ) . از این سوال شما پیداست که تازه طراحی وب سایت رو شروع کردید!!! شما بهتر است به جای طرح این سوالات ، شروع به کار کنید و طرح های مختلفی بزنید. هر چه بیشتر کار کنید و در گیر این موضوع خودتون رو بکنید ، می تونید به جای اینکه جواب هایی سلیقه ای در این تایپیک بگیرید ، خود نظر و تجربه خود را بین کنید. اینم آمار معتبر: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

hinatiloos

New Member
echessdesign
اگه تازه طراحی وب رو شروع کرده بودم نمیتونستمhttp://www.necoin.net/needing/needing.htm
ویاhttp://www.necoin.net/sidesite/sidesite.htm وبانک اطلاعاتی این سایت که بیش از 1000000 عنوان کتاب قراره در اون جای بگیره رو بسازم
مشکله resolutionمشکل سایت هایی مثل یاهوyahoo.comهم هست .میگید نه امتحان کنید

آخرین ویرایش:

Ali_ix

Well-Known Member
دوست عزیز hinatiloos،
امیدوارم دلخور نشید. ولی از نوع طراحیتون و راه حلی که بالاتر ارائه کردید مشخصه که چندان به صورت آکادمیک و اصولی با طراحی وب برخورد نکرید.

همونطور که دوستان گفتند شما میتونید تقریبا به دو مدل طراحی کنید.
یا fixed width که یک resoloution خاص (مثلا 800*600) رو ملاک قرار بدید و با عرض(مثلا) حداکثر 760 پیکسل کارتون رو ببندید.
یا اینکه اندازهاتونو به صورت درصدی بدید ه قابلیت انعطاف روی رزولشونهای مختلف رو اشته باشه .. که طبعا این نوع طراحی سخت تر و پیچیده از تر از نوع اوله.

اینجا همه برای کمک به هم فعالیت میکنیم و از همدیگه هر روز چیز جدیدی یاد میگیرم. پس بهتره به جای دلخوری یا جبهه گیری در برار پاسخها و انتقادها به فکر استفاده از تجربیات همدیگه باشیم.

موفق و پیروز باشید.

hinatiloos

New Member
ali_ix
ضمن تشکر از شما
میشه درباره دادن درصد بیشتر توضیح بدید.
در ضمن من از راه حلی که گفتم نتیجه گرفتم
در necoin.net هم فعلا نسخه ء آزمایشی روی سایت هست و تا 1یا2 ماه آینده بکلی سایت عوض خواهد شد.

Ali_ix

Well-Known Member
شما به جای اینکه بنویسید width: 750px; (و در واقع از واحد مشخصی مثل پیکسل استفاده کنید) مینویسید width: 95%; .
این درصد از عنصر مادر (parent) به ارث برده میشه و بر مبنای عرض عنصر مادر مقدار دهی میشه.

حالا اگر این درصد روی خارجی ترین عنصر (یا همون container) اعمال بشه خصوصیت عرض رو از body‌ میگیره !
از اونجایی که به طور پیش فرض هم مقدار عرض body‌ برابر محل نمایش (یا view port) هست ! عنصر داخلیتون با تغییر اندازه پنجره یا تغییر رزولوشن صفحه تغییر اندازه میده.

فکر کنم دوستانی که از من واردتر هستند بهتر و قابل فهم تر بتونند توضیح بدن.
موفق باشید

afshin3a

Member
طراحی سایتتان بی نظیر است.ولی فراموش نکنید که سادگی برترین هنر است.از عناصری که تمرکز بیننده را به هم می زنند باید کمتر استفاده کنید تا بیننده را به سمت انچه که می خواهید مهمتر جلوه دهید راحتر بکشانید.
از گوگل الگو بگیرید.ساده ودوست داشتنی!
به سایت من سر بزنید. خوشحال میشم http://sums.ac.ir/~afshin
با فرانت پیج طراحی شده وهنوز کلی مشکل داره.امیدوارم شما بتونید کمکم کنید.
آمار موجود در سایتتان توجه مرا به خودش جلب کرده.در این مورد اگر کمک کنید ممنون میشم.
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا