registry

aef

New Member
سلام به شما دوست عزيز . سوالي داشتم در مورد نصب يك برنامه . مي خواستم ببينم برنامه هايي كه زمان دار هستند و بعد از نصب براي بار دوم نصب نمي شوند را چگونه بايد دوباره نصب كرد . من برنامه اي به نام onspeed را بر روي كامپيوترم نصب كردم اما چون كار نداد پاكش كردم unistall اما چون به صورت محدود براي 7 روز كار ميداد وقتي دوباره خواستم نصبش كنم ديدم كه يك پيغام ميده و مي گه شما اين برنامه رو روي كامپيوترت قبلا نصب كردي و اگر مي خواي ازون دوباره استفاده كني بايد بخريش . اما آخه من اصلا ازش استفاده نكردم :cry: يكي از دوستام همين مشكل رو با يك برنامه ي ديگر داشته اما مي گفت از تو رجيستري چند تا چيز پاك مي كرده و درست مي شده . حالا مي خواستم ببينم آيا مشكل اين برنامه هم همينه
چند تا راه كه خودم بلد بودم امتحان كردم اما بازم كار نداد:
1- اينكه رفتم رجيستري كامپيوتر رو به چند روز قبل آوردم با دستور scanreg/restore
2- از كنترل پنل و قسمت add/remove program كه همون مار پاك كردن رو انجام ميده انجام دادم اما بازم نشد
3- اين راه رو انجام ندادم اما مطمپنم كار مي ده اما آخه من ويندوزم رو دوست دارم و حاضر نيستم پاكش كنم

---------------------------------------
برنامه رو مي تونيد در سايت www.download.com جستجو كنيد . پيدا مي شه و بعد اگر خواستيد مثل من بيچاره يك بار نصب كنيد و دوباره پاك كنيد ببينيد مشكل اين برنامه چيه

اسم برنامه : onspeed
---------------------------------------
من شنيدم كار برنامه خيلي خوبه . سرعت اينترنت رو 5 برابر مي كنه . اگر خواستيد ازش استفاده كنيد

pirooz

Member
يه برنامه هست به اسم سيستم مكانيك
مياد كليدهاي اضافه رجيستري رو شناسايي مي‌كنه و پاك مي‌كنه
خيلي برنامه توپيه!
از اينجا مي‌توني بگيريش:
www.p30world.com
يه جست‏وجو بزني پيداش مي‏كني.
system mechanic
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا